Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hyrr gitmedimm yarın eşimin tatil beraber gitcez.dr bişey söylücemm cnm hormon bozukluğu varsa ilaç mı vericekler ne olcakk

yani şöyle söyleyebilirim gülüm benim bildiğim sadece prolaktin bozukluğu bende olduğu için ibliyorum ötesindekileri bende bilmiyorum bir çok şey var hansinde çıkar yada hiç çıkmaz bilemem ama ilaçları var doktorun söyler zati sana sonuca göre balım benimmmmmmmm

anladımm balımm bnm herşeynn hakkımıza hayırlısı neyse cnmm bn kaçarr anamlaraa gidicem kendize iyi bakın gelirim gene öpüorumm siizi elimm allaha emanet oll

anladımm balımm bnm herşeynn hakkımıza hayırlısı neyse cnmm bn kaçarr anamlaraa gidicem kendize iyi bakın gelirim gene öpüorumm siizi elimm allaha emanet oll

tm gülüm hakkımızda hayırlısı ttm balım akşamama görüşürüz öpüyorum Allaha emanet ol canım benim

miyaba

birazdan dışarı çıkmaca biz

Aha hakket mi?% kaç dedi peki,yine yanıldım.Son umudum özlem onun da tatmazsa artık hislerime ayar çekecem

Hayırlı uğurlu olsun canım allah gönlüne göre verdi maşallah

cnmm yüzdelik kullanmadi ama
cinsiyetini görmüs bize dememis esim sorunca söylemis
aslinda erken cinsiyet icin ama bariz kiz oldugu belli demis
yine de ben erken degisir diye pek umutlanamiyorum..
saol cnmm amin insallah vermistir rabbim..

elisim senin bebe kız mıydı,erkek miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…