didem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmm
sen nasılsın elif adet oldunmu yoksa hala beklemedemisin :26:
al al bütün yanaklarımı al tombiş koca yanak diye dalga geçiyolar benimle zati
olabilir canım azıcık naz yapayım dedim
canım ben seni burda gördüğüme o kadar sevindim ki
geçen gece rüuamda gördüm seni
kucağında oğluşunla
aa doğurmuş diyorum kendi kendime
uyandım diyorum keşke gelse de anlatsam özlemişim valla
Canim ya bende ozledim herkesi aaa oglum guzelmiydi :) bende gecenlerde synemasteri gordum ama hatirlamiyorum acaba dedim oglumu olacak hatta ofluyla ikisini gordum sonrada ikisinin bebesi ayni cinsiyet olacak herhalde diye dusundum bu ay oflu ve reyhan (rosess) dan mujde bekliyorum ne hikmetse
Canim ya bende ozledim herkesi aaa oglum guzelmiydi :) bende gecenlerde synemasteri gordum ama hatirlamiyorum acaba dedim oglumu olacak hatta ofluyla ikisini gordum sonrada ikisinin bebesi ayni cinsiyet olacak herhalde diye dusundum bu ay oflu ve reyhan (rosess) dan mujde bekliyorum ne hikmetse
hoşgeldin gülüm görmedim kusuruma bakma valla pc başında değilim arada geliyorum olanı yazıyorum doktora gidicem hazırlanıyorum görmedim gülüm hoşgedlin barıltıkmı
yüzünü görmedim canım omuzunda pışpışlıyodun
minnak bişidi
temizlesinler işte kendiler boşver iki canınla yazık sana iyi yapmışsın normalde bile zorlanıyo insan iş yaparken birde hamile olunca daha zor yat dinlen bakalım oğluşunla yorma kendinibizde birbirimize deris ne olmus yani hiiihhhh hosgeldin canim kan sonucun iyi demis dr bende begenmistim sukur fazla dusmemis suan benimde oyle sekerde iyi cikacak isallah
bakkali temizledi kocamla arkadasi bende mallari sildim ettim egil kalk canim cikti valla kocama dedim biz gidiyoruz oglumla ne halin varsa gor :)
al al bütün yanaklarımı al tombiş koca yanak diye dalga geçiyolar benimle zati
olabilir canım azıcık naz yapayım dedim
canım ben seni burda gördüğüme o kadar sevindim ki
geçen gece rüuamda gördüm seni
kucağında oğluşunla
aa doğurmuş diyorum kendi kendime
uyandım diyorum keşke gelse de anlatsam özlemişim valla
Minnak olacak gibi geliyo banada zaten babasi cok kucuk dogmus drda 1063 gr zayif dedi bize
belkim bana da oyle olurbende ultarasonda aaa pipi degil mi o diyodm dr da benden iyi bildin diyodu
kk saolsun
Eki Görüntüle 375447 prensesimmm dimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemen havalara girdim bak geçti bilem yorgunluğum pufyym nasılsın oğluşumuz nasıl
Biz geldikkkk oglumda bende cok yoruldukcok calistik isyan bayragini cekip eve geldik :)
bu arada 4 aylik olmussunuz masallah oglusuna da sana da cnmmm
Minnak olacak gibi geliyo banada zaten babasi cok kucuk dogmus drda 1063 gr zayif dedi bize
ahanda bende öyle diyorum doktor bakarken diyorumki bu pipi değilmi aaa evet çok erken gösterdi diyordu banada
hepimiz prensesiz
Oğlumuzda iyi galiba, bu ara o kadar çok karnım ağrıyoki inan bazen bişey oldu sanıyorum. sonra vesvese yapma diyorum kendi kendime
azıcık dinlen kuzum. Koca göbeğinide dinlendir
sağol balım benim. bu arada o battaniye vardı ya bak çok detaylı anlatımını buldumm. Yaprak Motifli Bebek Battaniyesi Modeli (anlatml) - rg
belki sende yaparsın canım. 4 motif bir çiçek yapıyor
temizlesinler işte kendiler boşver iki canınla yazık sana iyi yapmışsın normalde bile zorlanıyo insan iş yaparken birde hamile olunca daha zor yat dinlen bakalım oğluşunla yorma kendini
oohhh miisssssssssss
alır daha var ya korkma sen
ahanda bende öyle diyorum doktor bakarken diyorumki bu pipi değilmi aaa evet çok erken gösterdi diyordu banada
hepimiz prensesiz
Oğlumuzda iyi galiba, bu ara o kadar çok karnım ağrıyoki inan bazen bişey oldu sanıyorum. sonra vesvese yapma diyorum kendi kendime
azıcık dinlen kuzum. Koca göbeğinide dinlendir
sağol balım benim. bu arada o battaniye vardı ya bak çok detaylı anlatımını buldumm. Yaprak Motifli Bebek Battaniyesi Modeli (anlatml) - rg
belki sende yaparsın canım. 4 motif bir çiçek yapıyor
oldum gülüm oldum 3. günüm bugün bu seferde 35 günde oldum doktora gidicem bugün bakalım artık ne çıkıcak
küsmedikki bebem
bende çamaşır filan yıkadım astım çok fazlar duramadım zati
az önce aklıma gelid benim bugün 2.doz tetanoz aşım var
duş alıp gideyim
korkuyorum yaaa :18::18:
gamze sen bana kızıcan ama sigaranın sonuçları bunlar.
Yok kizmam dogru(((( ama drumunda esekligi var ben sat 12 eylul dedim o 6 eylul hesapladi 12 eylule gore tam haftasi ama dra bakarsak 1 hafta zayif nettede bakiyorum 20 martta 1050 gr didi bakalim nisan sonunda kac cikacak bu arada en gec mayis 10da cati muayenem ve bebegin durusuna bakilip kesin dogum yontemi soylenecek benim oglan hala makat durusta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?