Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaaa evet, ama niye benim cinsiyetimi yazıyor ki, hamile olan erkek de mi var

Geçmiş olsun canım.En güzelini yapıyorsunuz tabiki yeni bir sayfa açacaksınız.İnşallah sorusuz bir gebelik yaşayacaksın.Ama şu bat gününde betanın 100 olması gibi bir kural hiç duymadım.Çok doğru gelmedi bana.Sonuçta bat günü kanda çıkmayan çok arkadaşımız oldu burda geç döllenmeymiş.Bu çok normal, betanın çok kuralı yok bence.

Ben geldim benim oglan bugun 1 kere oynadi hala tik yok yarin sabah dra gidicez

bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)

Hayırlı doğumlar inşallah her şey yolunda gider bebişini kucaklar hayırlısıyla.Darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına.

Ben geldim benim oglan bugun 1 kere oynadi hala tik yok yarin sabah dra gidicez

bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)

hosgeldın gamzecimmm

Hem normal muayene için hem smear testı için bir türlü başaramadım canım

Canım smearde inan hiç birşey hissetmiyorsun korkma yaptır.Hem vajinal muayene dede acı ağrı olmuyor.Aşıalamada kullanılan spekulum farklı vidalı ondan biraz acıyor ama diğeri acıtmıyor.İhmal etme smear de bizler için önemli.

Haklısın megancım

ayy ben kendımıburda unutmuşum çıkıcaktım: )))

arkadaşlar nerdesiniz Ana sayfada Forum linki kaybolmuş
bende / forum yazınca baglandım otomatik zaten giriş bilgilerim kayıtlıydı..
hayırdır ne oluyor foruma...
kimseciklerde gelmemiş...

Gunaydin teyzoslari biz sabahtan kalktik once babamizin bakkalina gittik bi caramio yedik oglum depresti ama icimiz rahat etsin diye saglik ocagina gidip kalbini dinledik gumbur gumbur atiyodu :) oglusum iyiymis ben yorulduysam oynamazmis ebemiz oyle dedi

bu arada luckincidentin oglu dogmustur rabbim anali babali uzun ve guzel bir omur versin bebemize... AMINNNN....

gunaydin kizlar
birsye sorucam size
bu adet gecikmesiyle birlikte karnin alt kisminda yani vajinanin oldugu yerde bir yuk hissi, dolgunluk oluyor mu ilk baslarda?
surekli bir rahatsizlik hissi var
adet sancisi degil ama gerginlik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…