Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydin kizlar
birsye sorucam size
bu adet gecikmesiyle birlikte karnin alt kisminda yani vajinanin oldugu yerde bir yuk hissi, dolgunluk oluyor mu ilk baslarda?
surekli bir rahatsizlik hissi var
adet sancisi degil ama gerginlik gibi

Gunaydin canim dedigin dolgunluk hissi oluyor kac gun gecti adetin test yaptin mi

topik annesiyim ben bebelerin evet

kızlar adet gecikmesi olanlar test yapıp yazsınlar,güzel haberler alalım bugün de inşallahhh..

Son düzenleme:
Gunaydin canim dedigin dolgunluk hissi oluyor kac gun gecti adetin test yaptin mi

tesekkur ederim cevabin icin
o his hani orda surekli bir yuk varmis gibi di mi
vajinayi hissediyorum resmen
ama korkuyorum da adet oncesi donemde olan birseyse diye
bir de goguste sizlamadan dolayi dun gece zor uyudum, ama genelde zaten goguslerim yumurtlama sonrasi baslar ve hep agrir, adete yakin gecer, bu ara ara sizlama gibi geliyor. sonucta hamileysem her daim agriycak diye birsey yok di mi? gectigi an korkuyorum adet gelecek diye
cok soru sordum ama tecrubelerinize ihtiyacim var :)

aslinda 28 gunde bir olurum yani dun olmam lazimdi bir gun gecti
ama atesime gore gec catlamisim o yuzden 3 gun daha bekleyecegim sonra insallah iyi haber verebilirim sizlere

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
hamişlerimizin göbişleri gün geçtikçe büyüyor ne güzel :) allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin..
ben 10. haftamı tamamladım bu hafta, ruhsal açıdan iniş çıkışlarım çok oluyor bu hafta, bir anımda çok mutlu iken bir kaç dk sonra hüzünlü üzgün mutsuz hissediyorum, hatta ağlıyorum. 3 gündür bulantım var, çok açıkıyorum ama su içmekte zorlanıyorum. var mı benim gibi şikayeti olanlar?

topik annesiyim ben bebelerin evet

kızlar adet gecikmesi olanlar test yapıp yazsınlar,güzel haberler alalım bugün de inşallahhh..

Nisan ayinda patlicak topic isallah megim ciddi diyorum kiz sen burayi acmasaydin cogu seyi bilmicektik bebelerimizin bu kadar cok teyzesi olmucakti o yuzden sen bebelerimizi topic annesisin zaten ben dogurunca hastaneye bekliyom seni hilali aysunu hatta oglumu kacirabilirsinis

zaten bozdumdu niyeti alcaktım birinizin bebesinigeliyom hastaneye,hankın hastane hankınnn

adet belirtisiyle hamilelik belirtileri nerdeyse ayni benim tek farkim istahim kesilmisti geri kalan tum belirtiler ayniydi sen dedigin gibi bekle sonrasinda hassas gebelik testi kullan derim ben 3-5 tl olanlarda yalanci cizgi cok cikti burdaki arkadaslarimizda

canim o dalgalanmalari hep hissedeceksin hormonlarimiz degisiyo cunku ben wcde cikarirkken acliktan aglardim bi yandanda sen ye sonra cikar vucudunu ac birakma suyuda ihmal etme

evritingim,inşallah bebek göbiştedir

Meggilimmm günaydın,
Gamzem bebeişinin iyi olduğuna çok sevindim. Çok öptüm derin beyi ve seni

sagol canim bizde cinar beyi ve seni optuk 2 gundur aklim gitti valla bu cocuk bizi simdiden parmaginda oynatiyo valla :)

zaten bozdumdu niyeti alcaktım birinizin bebesinigeliyom hastaneye,hankın hastane hankınnn

basmane sifa saana yakinda hem calacaksan sen cal oglumu gozum arkada kalmaz en azindan iyi bakildigini bilirim :)

sagol canim bizde cinar beyi ve seni optuk 2 gundur aklim gitti valla bu cocuk bizi simdiden parmaginda oynatiyo valla :)

basmane sifa saana yakinda hem calacaksan sen cal oglumu gozum arkada kalmaz en azindan iyi bakildigini bilirim :)

hep gidip geldiğim hastane
kızım sen ne tatlı şeysin be yirim senide oğlunu da

gamze benim pskolojim alt üst oluyor. yaklaşık 2 haftadır sürekli rüyalar görüyorum.
dün akşam eşime kızdım aylardır yatak odasında yatmıyorduk. ben yatak odasında yattım kızdım diye,
sabaha kadar rüyalardan kurtulamadım. ben ayrılıyomuşum çocuğum yanımda çalışcak yer arıyorum buluyorum ama huysuz çocukmuş ayyy bir sürü şey
geçen haftada her gece doğum yapıyordum. Nasıl kurtulucam ben rüyalardan ya sende de oluyormuydu

everythingwillbegreat+, LadyArzu, puffy123+, lotusdream+, didemss25+,wrs.who ve topik

ben gittim,görüşürüz

evet bende katılıyorum.

Meggilimiz iyikki varsın, iyi ki bizim bebelerin topik anasısın

sen de iyiki varsın,iyi ki varsınız
duygusala bağlatmayın lem zabah zabah
gidiom biraz şimdi,hadi görüşürüz fıstıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…