gunaydin kizlar
birsye sorucam size
bu adet gecikmesiyle birlikte karnin alt kisminda yani vajinanin oldugu yerde bir yuk hissi, dolgunluk oluyor mu ilk baslarda?
surekli bir rahatsizlik hissi var
adet sancisi degil ama gerginlik gibi
Gunaydin canim dedigin dolgunluk hissi oluyor kac gun gecti adetin test yaptin mi
topik annesiyim ben bebelerin evet
kızlar adet gecikmesi olanlar test yapıp yazsınlar,güzel haberler alalım bugün de inşallahhh..
Nisan ayinda patlicak topic isallah megim ciddi diyorum kiz sen burayi acmasaydin cogu seyi bilmicektik bebelerimizin bu kadar cok teyzesi olmucakti o yuzden sen bebelerimizi topic annesisin zaten ben dogurunca hastaneye bekliyom seni hilali aysunu hatta oglumu kacirabilirsinis
tesekkur ederim cevabin icin
o his hani orda surekli bir yuk varmis gibi di mi
vajinayi hissediyorum resmen
ama korkuyorum da adet oncesi donemde olan birseyse diye
bir de goguste sizlamadan dolayi dun gece zor uyudum, ama genelde zaten goguslerim yumurtlama sonrasi baslar ve hep agrir, adete yakin gecer, bu ara ara sizlama gibi geliyor. sonucta hamileysem her daim agriycak diye birsey yok di mi? gectigi an korkuyorum adet gelecek diye
cok soru sordum ama tecrubelerinize ihtiyacim var :)
aslinda 28 gunde bir olurum yani dun olmam lazimdi bir gun gecti
ama atesime gore gec catlamisim o yuzden 3 gun daha bekleyecegim sonra insallah iyi haber verebilirim sizlere
Günaydın kızlar,
hamişlerimizin göbişleri gün geçtikçe büyüyor ne güzel :) allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin..
ben 10. haftamı tamamladım bu hafta, ruhsal açıdan iniş çıkışlarım çok oluyor bu hafta, bir anımda çok mutlu iken bir kaç dk sonra hüzünlü üzgün mutsuz hissediyorum, hatta ağlıyorum. 3 gündür bulantım var, çok açıkıyorum ama su içmekte zorlanıyorum. var mı benim gibi şikayeti olanlar?
Meggilimmm günaydın,
Gamzem bebeişinin iyi olduğuna çok sevindim. Çok öptüm derin beyi ve seni
zaten bozdumdu niyeti alcaktım birinizin bebesini geliyom hastaneye,hankın hastane hankınnn
evritingim,inşallah bebek göbiştedir
meggiliniz seviyo be sizi
sagol canim bizde cinar beyi ve seni optuk 2 gundur aklim gitti valla bu cocuk bizi simdiden parmaginda oynatiyo valla :)
basmane sifa saana yakinda hem calacaksan sen cal oglumu gozum arkada kalmaz en azindan iyi bakildigini bilirim :)
sagol canim bizde cinar beyi ve seni optuk 2 gundur aklim gitti valla bu cocuk bizi simdiden parmaginda oynatiyo valla :)
Bizde meggilimizi seviyoruz hemde cok x2 kere :)
everythingwillbegreat+, LadyArzu, puffy123+, lotusdream+, didemss25+,wrs.who ve topik
ben gittim,görüşürüz
everythingwillbegreat+, LadyArzu, puffy123+, lotusdream+, didemss25+,wrs.who ve topik
ben gittim,görüşürüz
evet bende katılıyorum.
Meggilimiz iyikki varsın, iyi ki bizim bebelerin topik anasısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?