Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

melisammmm çatlaklar gülüm onlarrr kızardı biraz geçsin moraracak ensonda beyaz beyaz olucak yırtıklar yani benddede var 2 tane çizik çıktı bu rajimden sonra olsu 2 çizik var morarmaya durdu şimdi işte

melisammmm çatlaklar gülüm onlarrr kızardı biraz geçsin moraracak ensonda beyaz beyaz olucak yırtıklar yani benddede var 2 tane çizik çıktı bu rajimden sonra olsu 2 çizik var morarmaya durdu şimdi işte

seninki bütün olarak mı geliyo uzun ca bi cizgimi benim ole degil nokta noktaa igne bartırmıs gibi.

cnmm aslmm
hosgeldinnn
nasil kücülmüs cnmm ya:26:
acaba kilo mu verdin ki
tartildin mi hic?

Evet tartıldım kilom aynı.Ne bileyim önden sanki küçük gibi geldi offf sağ sağlim kucağımıza alsak.Bugün hava bozuk bir de dün akşam biri burda bişeyler yazdı hala etkisindeyim.Zorla kurtulmuştum kötü duygulardan yine başladı ya offfffff

geldimmm gitmez olaydim kocamin 9-10 yaslarinda yegeni geldi izmirden hic konusmadi bildiginiz tembihlemisler cocugu kalktim geldim kocam getirdi yani bide bir buket cicek aldi bana anladi bozuldugumu

elisim nickin kisalmis :)))

cnm sana öyle geliyordur ah ah su baskalarinin lafina bakmamiz yok mu hic
sen icini ferah tut cnmm hersey yolundadir zaman cabuk geciyor rabbim sag salim kavustursun bebislerimize insallah..

geldimmm gitmez olaydim kocamin 9-10 yaslarinda yegeni geldi izmirden hic konusmadi bildiginiz tembihlemisler cocugu kalktim geldim kocam getirdi yani bide bir buket cicek aldi bana anladi bozuldugumu

hosgeldinn cnmmm
aman konusmassa konusmasin cok da tinnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin.Evet kısalttık izmit yazınca deşifre oluyordum artık iyice sır verdik çünkü.Böle daha iyi değil mi?

cnm sana öyle geliyordur ah ah su baskalarinin lafina bakmamiz yok mu hic
sen icini ferah tut cnmm hersey yolundadir zaman cabuk geciyor rabbim sag salim kavustursun bebislerimize insallah..

İnşalla azra allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasiğ etsin ,bekleyenlere de tez zamanda bebikler nasip etsin

hosgeldinn cnmmm
aman konusmassa konusmasin cok da tinnnnnnnnnnnnn
aynen oyle valla dedesi tek adam olsalardi alirdim eve bakardim simdi zor bulurlar ne bulursa onu yesinler hihhhhh

hoşgeldin.Evet kısalttık izmit yazınca deşifre oluyordum artık iyice sır verdik çünkü.Böle daha iyi değil mi?

iyi canim begendim ben sahsi olaraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…