kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce.:26::26:
Çatlak olabilir mi?
melisammmm çatlaklar gülüm onlarrr kızardı biraz geçsin moraracak ensonda beyaz beyaz olucak yırtıklar yani benddede var 2 tane çizik çıktı bu rajimden sonra olsu 2 çizik var morarmaya durdu şimdi işte
seninki bütün olarak mı geliyo uzun ca bi cizgimi benim ole degil nokta noktaa igne bartırmıs gibi.
selam kizlar
uykucu geldi
uyudum ama halen uykum var ben bu isi hic anlamadim
sizler nasilsiniz?
hoşgeldin canım uykucu baım nasılsın
hosbulduk tatlimm
iyiyim gülüm saolasin
sen nasilsin bakalim?
cnmm aslmm
hosgeldinnn
nasil kücülmüs cnmm ya:26:
acaba kilo mu verdin ki
tartildin mi hic?
Evet tartıldım kilom aynı.Ne bileyim önden sanki küçük gibi geldi offf sağ sağlim kucağımıza alsak.Bugün hava bozuk bir de dün akşam biri burda bişeyler yazdı hala etkisindeyim.Zorla kurtulmuştum kötü duygulardan yine başladı ya offfffff
geldimmm gitmez olaydim kocamin 9-10 yaslarinda yegeni geldi izmirden hic konusmadi bildiginiz tembihlemisler cocugu kalktim geldim kocam getirdi yani bide bir buket cicek aldi bana anladi bozuldugumu
elisim nickin kisalmis :)))
geldimmm gitmez olaydim kocamin 9-10 yaslarinda yegeni geldi izmirden hic konusmadi bildiginiz tembihlemisler cocugu kalktim geldim kocam getirdi yani bide bir buket cicek aldi bana anladi bozuldugumu
elisim nickin kisalmis :)))
cnm sana öyle geliyordur ah ah su baskalarinin lafina bakmamiz yok mu hic
sen icini ferah tut cnmm hersey yolundadir zaman cabuk geciyor rabbim sag salim kavustursun bebislerimize insallah..
aynen oyle valla dedesi tek adam olsalardi alirdim eve bakardim simdi zor bulurlar ne bulursa onu yesinler hihhhhhhosgeldinn cnmmm
aman konusmassa konusmasin cok da tinnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin.Evet kısalttık izmit yazınca deşifre oluyordum artık iyice sır verdik çünkü.Böle daha iyi değil mi?
aynen oyle valla dedesi tek adam olsalardi alirdim eve bakardim simdi zor bulurlar ne bulursa onu yesinler hihhhhh
iyi canim begendim ben sahsi olaraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?