Doktora gidecektin noldu depikledi dimi?
Sabah oglumun sevdigi cikolatadan yedim depikledi ama icimiz rahat etsin diye ebemize gittik kalbini dinledik gumbur gumbur atiyodu :) cok yorduysan kendini yada sinir stres olursa oynamaz didi bana ;(
Ya ben son gunlerde felaket salataya sardim kizlar eve yesillik yetistiremiyorum resmen aklima geldikce agzimin suyu akiyo iyi mi ki acaba ?
He bana da dün öyle dedi.Ama o şeyi karnıma bir bastırdı hala ağrıyor ya
Benimki bastirmadi bu sefer kocaman oldu ya hemen buluyo kalp atisini ama 2 gundur ote tarafa gittim geldim resmen aklimdanm neler gecti allahim korusun oglumu
İyidir tabi canım yeşillikten zarar gelmez diye biliyorum.Tabi gebelik durumu neler değiştiirir bilmiyorum
Amin hepimizinkini allah korusun
isallah iyidir ebeyede demeyi unuttum 3 nisanda gidicem o zaman sorarim
elisim ilkinde cok kucuktu bebegim oglum geldi atlattim ama simdi bisey olsa atlatamam kafayi yerim saglicakla bi alsak kucagimiza
slm kızlar sabahtan beri ütü yaptım anca bitti yeni gelebildim hayıt çayımıda içiyorumbi arkadaşım aradı çocuk çalışmalarına başladık dedi bende ona bi iki püf nokta verdim
bazen yerimde sayıyormuşum gibi hissediyorum ama inş.geçicek bu duygu bizimde bebişimiz olcak
slm kızlar sabahtan beri ütü yaptım anca bitti yeni gelebildim hayıt çayımıda içiyorumbi arkadaşım aradı çocuk çalışmalarına başladık dedi bende ona bi iki püf nokta verdim
bazen yerimde sayıyormuşum gibi hissediyorum ama inş.geçicek bu duygu bizimde bebişimiz olcak
Sacmalama kuzum en azindan hamile kalabildigini biliyosun yerinde saymak olur mu hic hemencik gelicek senin velet inaniyorum ben
Olacak tabi,ayrıca yerinde saymıyorsun bu ay bebiş gelecek sonra haftaları sayıyorsun
aslm cnm hosgeldinnn
öyle deme be cnmm gelicek bebisin insallah umutsuzluk yok isiririz seni bebisimle
ya kızlar biliyorum gelcek ama işte olsa doğmuştu şimdiye diye düşünmekten kendimi alamıyorum rabbim hepimiz için en hayırlısı versin öncelikle.
eliscim daha 1 ay daha korunma var bide kistim varmış
slm kızlar sıze bısey sorcam ben sımdı yurt dısındaydım ya burda sıgortam yok daha once dogum yaptıgım hastanedekı dr gıdıcem ama 2 ' lı test ıcın 350 tl prof dr ıcın docent dr ıcınde 330 tl dedıler acaba fıyat normal mı baska bı hastanede 90 tl dedı test ıcın arada cok fark var bılemedım sımdı ne yapsam.
slm kızlar sıze bısey sorcam ben sımdı yurt dısındaydım ya burda sıgortam yok daha once dogum yaptıgım hastanedekı dr gıdıcem ama 2 ' lı test ıcın 350 tl prof dr ıcın docent dr ıcınde 330 tl dedıler acaba fıyat normal mı baska bı hastanede 90 tl dedı test ıcın arada cok fark var bılemedım sımdı ne yapsam.
ya kızlar biliyorum gelcek ama işte olsa doğmuştu şimdiye diye düşünmekten kendimi alamıyorum rabbim hepimiz için en hayırlısı versin öncelikle.
eliscim daha 1 ay daha korunma var bide kistim varmış
cnmm herseyde vardir bir hayir demekki böyle olmasi gerekiyormus yapacak birsey yok malesef böyle kendini yipratiyorsun gülüm benim
Olsun +4 hafta bişey değil.Kistin de gidecek tabi hele sen çalışmalara bi başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?