Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Doktora gidecektin noldu depikledi dimi?

Sabah oglumun sevdigi cikolatadan yedim depikledi ama icimiz rahat etsin diye ebemize gittik kalbini dinledik gumbur gumbur atiyodu :) cok yorduysan kendini yada sinir stres olursa oynamaz didi bana ;(

Sabah oglumun sevdigi cikolatadan yedim depikledi ama icimiz rahat etsin diye ebemize gittik kalbini dinledik gumbur gumbur atiyodu :) cok yorduysan kendini yada sinir stres olursa oynamaz didi bana ;(

He bana da dün öyle dedi.Ama o şeyi karnıma bir bastırdı hala ağrıyor ya

Ya ben son gunlerde felaket salataya sardim kizlar eve yesillik yetistiremiyorum resmen aklima geldikce agzimin suyu akiyo iyi mi ki acaba ?

Ya ben son gunlerde felaket salataya sardim kizlar eve yesillik yetistiremiyorum resmen aklima geldikce agzimin suyu akiyo iyi mi ki acaba ?

İyidir tabi canım yeşillikten zarar gelmez diye biliyorum.Tabi gebelik durumu neler değiştiirir bilmiyorum

He bana da dün öyle dedi.Ama o şeyi karnıma bir bastırdı hala ağrıyor ya

Benimki bastirmadi bu sefer kocaman oldu ya hemen buluyo kalp atisini ama 2 gundur ote tarafa gittim geldim resmen aklimdanm neler gecti allahim korusun oglumu

İyidir tabi canım yeşillikten zarar gelmez diye biliyorum.Tabi gebelik durumu neler değiştiirir bilmiyorum

isallah iyidir ebeyede demeyi unuttum 3 nisanda gidicem o zaman sorarim

Amin hepimizinkini allah korusun

elisim ilkinde cok kucuktu bebegim oglum geldi atlattim ama simdi bisey olsa atlatamam kafayi yerim saglicakla bi alsak kucagimiza

isallah iyidir ebeyede demeyi unuttum 3 nisanda gidicem o zaman sorarim

elisim ilkinde cok kucuktu bebegim oglum geldi atlattim ama simdi bisey olsa atlatamam kafayi yerim saglicakla bi alsak kucagimiza

Allah korusun kız ne olacak böyle şeyler aklına getirme boşuna üzme kendini.

Canim 10 dkya takildim ben kendim sectim sende kendin belirle ona gore yaz istedigini

slm kızlar sabahtan beri ütü yaptım anca bitti yeni gelebildim hayıt çayımıda içiyorum bi arkadaşım aradı çocuk çalışmalarına başladık dedi bende ona bi iki püf nokta verdim

bazen yerimde sayıyormuşum gibi hissediyorum ama inş.geçicek bu duygu bizimde bebişimiz olcak

Sacmalama kuzum en azindan hamile kalabildigini biliyosun yerinde saymak olur mu hic hemencik gelicek senin velet inaniyorum ben

Olacak tabi,ayrıca yerinde saymıyorsun bu ay bebiş gelecek sonra haftaları sayıyorsun

aslm cnm hosgeldinnn
öyle deme be cnmm gelicek bebisin insallah umutsuzluk yok isiririz seni bebisimle

slm kızlar sıze bısey sorcam ben sımdı yurt dısındaydım ya burda sıgortam yok daha once dogum yaptıgım hastanedekı dr gıdıcem ama 2 ' lı test ıcın 350 tl prof dr ıcın docent dr ıcınde 330 tl dedıler acaba fıyat normal mı baska bı hastanede 90 tl dedı test ıcın arada cok fark var bılemedım sımdı ne yapsam.

Son düzenleme:
Sacmalama kuzum en azindan hamile kalabildigini biliyosun yerinde saymak olur mu hic hemencik gelicek senin velet inaniyorum ben

Olacak tabi,ayrıca yerinde saymıyorsun bu ay bebiş gelecek sonra haftaları sayıyorsun

aslm cnm hosgeldinnn
öyle deme be cnmm gelicek bebisin insallah umutsuzluk yok isiririz seni bebisimle

ya kızlar biliyorum gelcek ama işte olsa doğmuştu şimdiye diye düşünmekten kendimi alamıyorum rabbim hepimiz için en hayırlısı versin öncelikle.
eliscim daha 1 ay daha korunma var bide kistim varmış

ya kızlar biliyorum gelcek ama işte olsa doğmuştu şimdiye diye düşünmekten kendimi alamıyorum rabbim hepimiz için en hayırlısı versin öncelikle.

cnmm herseyde vardir bir hayir demekki böyle olmasi gerekiyormus yapacak birsey yok malesef böyle kendini yipratiyorsun gülüm benim

aslm cnm hosgeldin
cnm cok pahaliymis ya
90 tl olan hastane ile aradaki fark ne?

Bana pahalı gibi geldi ya 350 çok değil mi?Burda hiç o paraya yaptıranı duymamıştım

Olsun +4 hafta bişey değil.Kistin de gidecek tabi hele sen çalışmalara bi başla.

cnmm herseyde vardir bir hayir demekki böyle olmasi gerekiyormus yapacak birsey yok malesef böyle kendini yipratiyorsun gülüm benim

evt cnm öyle hayırlısı böyleymiş

Olsun +4 hafta bişey değil.Kistin de gidecek tabi hele sen çalışmalara bi başla.

bakalım cnm ya soğan kürünü yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…