- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Forum takipte denk geldim, belki çok sert olacak, ne alaka diyeceksiniz ama bu fotograflar cok korkunc değil mi? Görünce tüylerim diken diken oldu.
Burası cok kullanıcılı bir platform, bu resimlerden etkilenecek(benim) gibi bir çok kadın denk gelebilir, rica etsem siler misiniz? Çok vahşi görünüyor.
özelde yaptırıyorsun dimi aşılamaları
ya bende gidicem mayısda doktora aşılama der mi acaba fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum:26::26:
Buda benden gelsin size sabah sabah güzel uyku açar ben çok seviyorum ve dinlemekten hiç bıkmam.
[video=youtube;JCJ8vbKcVgs]http://www.youtube.com/watch?v=JCJ8vbKcVgs&feature=related[/video]
wın la dinlemez zor ama kaydettim yaırn iş yerinden dinlicem merak ettim:)
Yoookk ben devlete gidiyorum.Özelde aşılama ücretleri ben istanbul dayım yakın çevremde ki hastanelerde 1000 tl.Devlette yaptırmamın nedeni tüp raporunu daha rahat çıkarabilmek birde maddi imkanlarım özelde üç aşılama bir tüp karşılayacak gibi değil o yüzden aşılamaları devlette tüpü özelde yaptırıcam.
hayatın gerçekleri canım korkma
bende çok severim bide kusa kusa izlerim ama izlerimBen gerçek doğum ve sezeryan doğum videoları izliyorum sonuçta başımıza gelecek olanı bilmekte yarar var.Bende gerçi var bir anormallik ben ameliyat videoları izlemeyi seviyorum tek gözüm kapalı suratımşölede izlesen seviyorum
Kız bunları ben bile koymadım millet korkmasın diye sabah sabah
Forum takipte denk geldim, belki çok sert olacak, ne alaka diyeceksiniz ama bu fotograflar cok korkunc değil mi? Görünce tüylerim diken diken oldu.
Burası cok kullanıcılı bir platform, bu resimlerden etkilenecek(benim) gibi bir çok kadın denk gelebilir, rica etsem siler misiniz? Çok vahşi görünüyor.
hım anladım
bende üniversite hastanesine giderim o zaman devlette yaptırırm bizde altından kalkamayız yoksa zaten böyle düşününce vazgeciyorum bebek fikrinden
ev mi ödücez bebek yapmak için bide para mı bulucaz işte böyle olunca isyan edesim geliyor zor tutuyorum kendimi
önce bi özele gideirm muayne olurum duruma göre .. bizimde durumlar iyi değil
kayınvalidem eşime demiş ne durumdaısnız diye bebek konusunda o da yaza kadar doktor izinvermedi demiş bide maddi durumlar iyi değil demiş onu öne sürüyoruz kayınvalidemde ben hastane masraflarını karşılarım demiş..
bilmiyo ki biz bebek yapmak için bile para arıyoruzama onu kimseye söylemem ne bizimkilere ne kayınvalidemlere
kendi çabamızla ne yaptırabiliyorsak o ...
Haklısın herkeste uyandırdığı his aynı olmayabilir ama çoğumuz aynı böyle doğduk,çoğumuz da böyle doğum yaptık, yapacağız.Çok vahşi göründüğünü sanmıyorum tam tersi oldukça kutsal bir özellik
forum takipden denk gelmiş olduğun için böyle söyledin. 1-2 sayfa geçmişi okumanı rica ederim
Haklısın herkeste uyandırdığı his aynı olmayabilir ama çoğumuz aynı böyle doğduk,çoğumuz da böyle doğum yaptık, yapacağız.Çok vahşi göründüğünü sanmıyorum tam tersi oldukça kutsal bir özellik
canım arkdadaş forum takipden gelmiş yaptığımız makarayı bilmediği için böyle söyledi sanırım. İçeri giren bi şekilde çıkıcak zaten :18::18:
kızıma birdaha barbi almakmııııııı yooooo almammmmKız bu da bişey mi hele bi tane var tam doğum yapıyo böle açmış bacağını bebikin yarısı çıkmış onu koyam mı?
niye kopya çekiyon bakıyım kimseyi iletemedim işte yaaaaaaaaatanıdım tanıdımda tanıdım desem yalan olur koya çektim balım sen ne ettin neden değiştirdin kız bacım yaaa
Sağol eminemm sanda günaydınn.Nasılsın
kızıma birdaha barbi almakmııııııı yooooo almammmm
birde onu doğurtmaya felan kalkar
akşam bir resim çizmiş ama nasııılllll anne bakma ne olur süpriz felan dediii
resme bir baktım anne bu sensin buda babam dedii beni prenses yapmışşkarnıma bebek çizmiş görseniz çok gülersiniz ama o resmi saklıcam çok güzelll
niye kopya çekiyon bakıyım kimseyi iletemedim işte yaaaaaaaaa
iyim canım çok sağol sende bol bol dinlem canım kendini yorma inşşalllh bu ay gelecek meleğinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?