Mutlaka geçmişe dönük bir muhabbetiniz vardır, ben diyorum ki bunu gören biri korkabilir :S
Canlandırma bu gerçek değil, doğum yapmak bir gerçekliktir ama insanlarda bu şekilde kan revan bir algı olabilir.
Kutsal olan canlandırma mı? Annelik ve doğumdur kutsal olan onun bu şekilde resmedilmesi değil.
Aynen.
Neyse, kötü içerik bildirimi yapmak istemediğim için söyleyeyim dedim, hakikaten dehşet :S
kızıma birdaha barbi almakmııııııı yooooo almammmm
birde onu doğurtmaya felan kalkar
akşam bir resim çizmiş ama nasııılllll anne bakma ne olur süpriz felan dediii
resme bir baktım anne bu sensin buda babam dedii beni prenses yapmışşkarnıma bebek çizmiş görseniz çok gülersiniz ama o resmi saklıcam çok güzelll
niye kopya çekiyon bakıyım kimseyi iletemedim işte yaaaaaaaaa
iyim canım çok sağol sende bol bol dinlem canım kendini yorma inşşalllh bu ay gelecek meleğinnn
kızıma birdaha barbi almakmııııııı yooooo almammmm
birde onu doğurtmaya felan kalkar
akşam bir resim çizmiş ama nasııılllll anne bakma ne olur süpriz felan dediii
resme bir baktım anne bu sensin buda babam dedii beni prenses yapmışşkarnıma bebek çizmiş görseniz çok gülersiniz ama o resmi saklıcam çok güzelll
niye kopya çekiyon bakıyım kimseyi iletemedim işte yaaaaaaaaa
iyim canım çok sağol sende bol bol dinlem canım kendini yorma inşşalllh bu ay gelecek meleğinnn
İnşallah beğenirsin ben bayılıyorummAslında şarkının sözleri pek anlamlı değil ama müziği bana çok hoş geliyor ve yabancı haliyle sözleride kulağa hoş geliyor
kızlar fatmagülü izleyenler bu akşamfatmagülün karnına iyi bakın bakalım belli oluyomu 2 aylık hamileymiş saklamakta zorluk çekiyomuş bende merak ettim şimcikkkk
Karga dem bana ya .... O kargalar gidip çalı çırpı ne varsa toplayıp balkonuma atıyorlar ya, yuva yapıyorlar güyahahahha iyi geldi, bugün ilk defa güldüm
nedeni şu ; küçükken leylekler getirdi derler ya ben hep ağlardım beni kargalar getirmiş diye. Çünkü her yaz 3 ay yazlıkda kalıyoduk zaten esmerim bildiğin çikolata oluyodum. bütün arkadaşlarım beyaz ben karaydım ve onları leylekler beni kargalar getirmişti
canım dinledim gerçekten cok güzel bi şarkı teşekkür ederimmm
küsme kızzzz bazen kalkıyorum işlerim oluyo ama pc açık yani geç yazabilirim ama yazarım yaniiitanıdım didim yaaa aşk olsun küsütüm sana şimcik şaka gülüm şaka bak kopya çektim ben seni öyle tanıdım niden değiştirdin ki adını:18:
ne yapam gariii tanıyamadım bakam bari didim kızzzz
Ayy süpersin yaaahahahha iyi geldi, bugün ilk defa güldüm
nedeni şu ; küçükken leylekler getirdi derler ya ben hep ağlardım beni kargalar getirmiş diye. Çünkü her yaz 3 ay yazlıkda kalıyoduk zaten esmerim bildiğin çikolata oluyodum. bütün arkadaşlarım beyaz ben karaydım ve onları leylekler beni kargalar getirmişti
Rica edicigim o korkunc fotolari kaldirin ben daha gozu acilmamis taze olaraktan dogumdan vazgectim suann hehheheheh
ulen 2 dk gittik hemen sohbet baslamis ben boyle basarim adami iste ay koptum resimlere
kızlar fatmagülü izleyenler bu akşamfatmagülün karnına iyi bakın bakalım belli oluyomu 2 aylık hamileymiş saklamakta zorluk çekiyomuş bende merak ettim şimcikkkk
Karga dem bana ya .... O kargalar gidip çalı çırpı ne varsa toplayıp balkonuma atıyorlar ya, yuva yapıyorlar güya
Rica edicigim o korkunc fotolari kaldirin ben daha gozu acilmamis taze olaraktan dogumdan vazgectim suann hehheheheh
ulen 2 dk gittik hemen sohbet baslamis ben boyle basarim adami iste ay koptum resimlere
hee hee kenandanmış yaklaşık 2 aylıkmış saklamakkda güçlük çekiyomuş valla yazılıyo konuşuluyo kimse duymasın diyede hastanaye gimtmeiş öel doktora görünüyomuş balımAyyy çok sevindimKenandan mıymış?EE şimdi saklayamıyorsa dizidede yakında halvet var öyleyse fatmagül hamile olmalı dimi ama
küsme kızzzz bazen kalkıyorum işlerim oluyo ama pc açık yani geç yazabilirim ama yazarım yaniiicaım kendi adım olduğu için hem burda kendimizden çok bahsediyoruz birisi görürü felann
şaka gülüm ben küsermiyim sana tmm sen git yormada falza hemen gel geri emi kolay gelsin balımmmhaklısın bende o açıdan değiştirdim yani
açık verdim elifim valla gecden beri nasıl işletirim diye kendi kendime plan yapıyodum ama boşa gitti
Ayyy çok sevindimKenandan mıymış?EE şimdi saklayamıyorsa dizidede yakında halvet var öyleyse fatmagül hamile olmalı dimi ama
günaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?