hee hee kenandanmış yaklaşık 2 aylıkmış saklamakkda güçlük çekiyomuş valla yazılıyo konuşuluyo kimse duymasın diyede hastanaye gimtmeiş öel doktora görünüyomuş balım
valla ben tanımadım açıkçasıda arkadaşların yazdıklarına baktım gülüm benim
bu arada gamzem yine bir geldi pir geldi
Koykma damze koykma senin leylek büyüyo sana bebişi getiyecek
Ayy süpersin yaaaSeni kargalar getirdi hee
Hoşgeldin gamzemm
günaydın arkadaslar
hoşgeldin gülüm nasılsıngünaydın arkadaslar
Nasıl yaaa iki aylık demek 8 hafta demek, e 8 haftada göbek mi şişer ayol.Zati yalan haber olduğu burdan belli.Hadi deseler 3 aylık olur derim ama iki aylık göbek olmaz
ya dizi başladığından beri onlar halvet etcek diye bekliyorum
hoşgeldin günaydınnnnn
Günaydın hoşgeldin
Ayy ben nedense çok sevindim.Beren saati seviyorum kenan doğulu ilede yakıştırdım inşallah evlenirler diyordum ki bu haberin üzerine evlenmeleri kesinleşmiş olduhee hee kenandanmış yaklaşık 2 aylıkmış saklamakkda güçlük çekiyomuş valla yazılıyo konuşuluyo kimse duymasın diyede hastanaye gimtmeiş öel doktora görünüyomuş balım
ya dizi başladığından beri onlar halvet etcek diye bekliyorum
hoşgeldin günaydınnnnn
kocam badana yapiyo bende size bakim dedim yalniz tikatttt gozu acilmamis taze didim daha 1 aylik evliykene bebe yapacam diye nette buldugum her pozisyona giren hatun ben dilmisim gibin
aynen bende parmak arasından izlerimBen gerçek doğum ve sezeryan doğum videoları izliyorum sonuçta başımıza gelecek olanı bilmekte yarar var.Bende gerçi var bir anormallik ben ameliyat videoları izlemeyi seviyorum tek gözüm kapalı suratımşölede izlesen seviyorum
Canım maddi açıdan zorlanacaksan en iyisi başatan devlete gitmek.
Çünkü ben özelde başlamıştım tahlillerimi yaptırdım yumurta takibiyle başladım.
Üç ay yumurta takibi sonrası rahim filminide özelde çektirip oarada tıkandım.
Çünkü daha fazlasına karşılamaya imakanım yetmeyeceğini anladım.
Sonrasında devlet hastanesine gitmeye karar verdim.Gittim tüm yapılanlar baştan tekrarlandı.Boşa zaman kaybetmek istemiyorsan tahlillerinide devlette yaptırmalısın.
Çünkü özelde yapılan bir çok tahlili devlet kabul etmiyor.
Şimdi devlet hastanesine gidersen ayrıntılı eşine ve sana tüm tahliller yapılacak.
Rahim filmi ve smear yapılacak.Özelde zaten sedece bu tahliller bile 1000 tlyi buluyor ama devlette ücretsiz yaptırıyorsun.
Sonrasında 3 yada 6 ay yumurta takibi yapılıyor sık sık kontrole gidiyorsun.Bunların hiçbirine bir ücret ödemiyorsun devlette.Ama özelde bir yumurta takibi yine 250 tl yi buluyor.
Benim aşılamam devlette iki aşılama 330 tl tuttu.Kullanılan ilacın dozuna göre değişsede bir aşılamaya en fazla 300 ödersin.
Fiyat verdim çünkü bilgin olması açısından
hıhhıııııı sizin başınıza gelcek bizde daha nık yokDimi dimi dimi?
kocam badana yapiyo bende size bakim dedim yalniz tikatttt gozu acilmamis taze didim daha 1 aylik evliykene bebe yapacam diye nette buldugum her pozisyona giren hatun ben dilmisim gibin
babasinin tarafina cekerse esekler benim tarafa cekerse kugular getirecek benim bebeyi
hosbulduk biytanemmmmm
Nasıl yaaa iki aylık demek 8 hafta demek, e 8 haftada göbek mi şişer ayol.Zati yalan haber olduğu burdan belli.Hadi deseler 3 aylık olur derim ama iki aylık göbek olmaz
Tövbe yarabbim, kocam badana yapıyor diyorsun ben "badana" kelimesini "banada" okuyorumalla alla kocası ne yapıyor buna acep diye düşünüyorum tövbe tövbe
aynen öyle canımmm çocuktan al haberOooo çocuktan al haberi işte süper.Haaa bak aklıma geldi dün halvet oldu mu?Bu aralar değerlendir bak kızın da çizmiş,inşallah hadi.
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsınAyy aşılama yaptırdığımı o kadar unutmuşum ki acaba mesajı yanlışmı alıntılamışsın diye düşündüm bir annn
Bir yandan okuyorum bir yandanda Allah Allah acaba bana neden dinlen diyorki diye düşündüm biran
Sağol canım benim zaten ben henüz kıştan çıkamadım yaaaAşılama öncesi evi temizledim 10 gündür de elimi bir işe sürdüğüm yok. Hani aşılama oldu diye dikkat ettiğimden değilde tembelliğimden Dün eşim kendine kahve yapıyordu bende mutfağa birşey almaya gitmiştim eşimin şakınlığını görünce gülme krizine girdim.Bulaşık makinesinde temiz bulaşıklar var kaldıramıştım.Tezgahın üstüde bulaşık dağıydı.Normalde huyum değildir ama bir tembellik geldi üstüme sormayın hava ısınana kadar böyle
hoşşş geldiiinnngünaydın arkadaslar
hee hee kenandanmış yaklaşık 2 aylıkmış saklamakkda güçlük çekiyomuş valla yazılıyo konuşuluyo kimse duymasın diyede hastanaye gimtmeiş öel doktora görünüyomuş balım
gamze bişi diyimmi,
hani iki gündür çok mutsuzum ya bebeğim iki gündür oynuyor. hissediyorum. Ama sanki karnım içerden bi an itiliyormuş gibi acıyor gibi sanki ama hissediyorum
yaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
hayret bişey ya admalar nkahsız beceriyolar yaa biz mevlanın rızasıyla girişiyoz bi işee..
ya nasip durduk yere günaha sokuyolar beni...
aynen bende parmak arasından izlerim
sagol canım iyi oldu bende asılama 300 -350 tl diye biliyorum ama devlette oldugunu bilmiyordum.
bende aynen yumuta takibi oldu devlette sıfırdan başlarsak yandık 1 sene daha çöpe gitcek desene. ama bilyomusun hiç gözm almıyooo
hıhhıııııı sizin başınıza gelcek bizde daha nık yok
aynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver
hoşşş geldiiinnn
kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:
avatarın şahane, bende kıvırmayı özledim
aynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver
hoşşş geldiiinnn
kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:
aynen bende parmak arasından izlerim
sagol canım iyi oldu bende asılama 300 -350 tl diye biliyorum ama devlette oldugunu bilmiyordum.
bende aynen yumuta takibi oldu devlette sıfırdan başlarsak yandık 1 sene daha çöpe gitcek desene. ama bilyomusun hiç gözm almıyooo
hıhhıııııı sizin başınıza gelcek bizde daha nık yok
iste kiziyo sana mutsuz olma ben buydayim kadinnnn diyoduy o şana annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?