Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Nasıl yaaa iki aylık demek 8 hafta demek, e 8 haftada göbek mi şişer ayol.Zati yalan haber olduğu burdan belli.Hadi deseler 3 aylık olur derim ama iki aylık göbek olmaz

bu arada gamzem yine bir geldi pir geldi

kocam badana yapiyo bende size bakim dedim yalniz tikatttt gozu acilmamis taze didim daha 1 aylik evliykene bebe yapacam diye nette buldugum her pozisyona giren hatun ben dilmisim gibin

Koykma damze koykma senin leylek büyüyo sana bebişi getiyecek

babasinin tarafina cekerse esekler benim tarafa cekerse kugular getirecek benim bebeyi

Ayy süpersin yaaaSeni kargalar getirdi hee

Hoşgeldin gamzemm

hosbulduk biytanemmmmm

günaydın arkadaslar
hoşgeldin gülüm nasılsın
Nasıl yaaa iki aylık demek 8 hafta demek, e 8 haftada göbek mi şişer ayol.Zati yalan haber olduğu burdan belli.Hadi deseler 3 aylık olur derim ama iki aylık göbek olmaz

bilmiyorumki gülüm bende onun için diyorum karnına bakın diye çünkü 2 aylıkta zati zayıf nasıl belli olsun diye bakıcam akşam vallaha sanki bananeyseama yakışır kadına be çok güzel ben seviyorum öyle diyolar kesin gibi görünüoda tabi bilemiyorum ben diyenlerin yalancısıyım balım

Ayy ben nedense çok sevindim.Beren saati seviyorum kenan doğulu ilede yakıştırdım inşallah evlenirler diyordum ki bu haberin üzerine evlenmeleri kesinleşmiş oldu
ya dizi başladığından beri onlar halvet etcek diye bekliyorum

hoşgeldin günaydınnnnn

Bende bendeHalvet isterizz

kocam badana yapiyo bende size bakim dedim yalniz tikatttt gozu acilmamis taze didim daha 1 aylik evliykene bebe yapacam diye nette buldugum her pozisyona giren hatun ben dilmisim gibin

gamze bişi diyimmi,

hani iki gündür çok mutsuzum ya bebeğim iki gündür oynuyor. hissediyorum. Ama sanki karnım içerden bi an itiliyormuş gibi acıyor gibi sanki ama hissediyorum

aynen bende parmak arasından izlerim

sagol canım iyi oldu bende asılama 300 -350 tl diye biliyorum ama devlette oldugunu bilmiyordum.
bende aynen yumuta takibi oldu devlette sıfırdan başlarsak yandık 1 sene daha çöpe gitcek desene. ama bilyomusun hiç gözm almıyooo

hıhhıııııı sizin başınıza gelcek bizde daha nık yok

Tövbe yarabbim, kocam badana yapıyor diyorsun ben "badana" kelimesini "banada" okuyorum alla alla kocası ne yapıyor buna acep diye düşünüyorum tövbe tövbe

yaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
hayret bişey ya admalar nkahsız beceriyolar yaa biz mevlanın rızasıyla girişiyoz bi işee..
ya nasip durduk yere günaha sokuyolar beni...

Oooo çocuktan al haberi işte süper.Haaa bak aklıma geldi dün halvet oldu mu?Bu aralar değerlendir bak kızın da çizmiş,inşallah hadi.
aynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver

günaydın arkadaslar
hoşşş geldiiinnn

kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:

gamze bişi diyimmi,

hani iki gündür çok mutsuzum ya bebeğim iki gündür oynuyor. hissediyorum. Ama sanki karnım içerden bi an itiliyormuş gibi acıyor gibi sanki ama hissediyorum

iste kiziyo sana mutsuz olma ben buydayim kadinnnn diyoduy o şana annesi

avatarın şahane, bende kıvırmayı özledim

Olcek olcek sen merak etme

ay co k güldüm yazdıgına kenan dogulu len o oynamıyo dzide

ay co k güldüm yazdıgına kenan dogulu len o oynamıyo dzide

Canım bir başla gerisi geliyor inan.Hem belkide yumurta takibinde hamiş kalıcaksın.Ben 9 aydır gidiyorum aynı hastaneye ama şimdi sanki dün gibi geliyor.Zaten herşey aşama aşama ilerliyorya zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…