Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii

He ya biz bir ara iffet gibi kafamızı cama mı soksak diye plan yapıyorduk eşime dedim yok ticari taksi nerden bulacaz dedi vazgeçtik

olsun şeker..
kulittanın sayfasından aldım..
amannn doğurunca kıvırcan keşke karnım burnumda olsada kıvıramasam..
aylar yıllar oldu kıvırmaylı...

valla öyle diyodum bende ama başa gelince çekilen çileler verilen sözler sanki unutuluyor gibi,

Aslında yine kıvırırım da sonra oğluma bişey olur, kahrımdan o kıvıran yerlerimi keserim
Ben oğlum büyüyünce diskolara barlara gitcem zaten onunla orda kıvırırım bol bol

Tövbe yarabbim, kocam badana yapıyor diyorsun ben "badana" kelimesini "banada" okuyorum alla alla kocası ne yapıyor buna acep diye düşünüyorum tövbe tövbe

bizim içimiz fesat bende öyle anlamıştım ilk

tirbiyesiz garularrrr sizi zaten depodan geciyom mutfaga bana diyo burayi hatirliyon demi oglanin temelini burda attiydik adam bozdu niyeti iycene allahtan etraf kalabalik

Zaten aşılama da bana bahane oldu işteİşler dursun durduğu yerde
Kenan dizede oynamıyor bebem kenan doğulu beren saatle sevgililer yaa

He ya biz bir ara iffet gibi kafamızı cama mı soksak diye plan yapıyorduk eşime dedim yok ticari taksi nerden bulacaz dedi vazgeçtik

ahahaha alemsiniz yaaa
bizde kaynanacımda oluyoruz bazenn orda hamiş kalcam diye korkuyom ben kendi evimde şişeyim istiyom ama olur mu olurrr

Olcek olcek sen merak etme
cık

öyle ama yeniden başlamak zor geliyo bi başlasam devamı gelir dee işteeee:44:

elif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii
Melisim hoş geldin canımmAma tatlı bebişleri olur ikiside güler yüzlü böyle bebişleride sırıtarak doğacak
tirbiyesiz garularrrr sizi zaten depodan geciyom mutfaga bana diyo burayi hatirliyon demi oglanin temelini burda attiydik adam bozdu niyeti iycene allahtan etraf kalabalik

Ananmmm kız naptınız siz tükkandamı işi pişirdiniz

valla çok haklısın bacım yaa valla lenn nikahsız hamile kalan kalana dediğin gibi ayrılsakda yasaklarımı oynasak belkklkim bizede nasip olur tuba büyüküstün zati rekorda fıstık gibi gacı bu arada hastasıyım ikizlere hamile kaldı biz bidene tuttruamıyoruz millte bak sen
kuzum kenan doğulu beren saat birlikte yaa hamileymiş kenan banada bak kenan diyorum beren hamileymiş 2 aylık

gülüm ben yazdım sana sen görmedin bidrde beni suçluyoyo gacıya bak senalemsin sen yaa bit kadar haa hakslısın vala gülmekten yaş gitti gözümden inanki gülüm yaa çıkmadım akşama kadarda burdayım eşim 7 ye doğru ancak gelecek kadına şiddete hayır varmış bugün görevli

kesinlikle yada bana kızıyor, üzülme eşşek babam yüzünden diyor

olabilir kuzum benimkide dun ben sinir oldum fink atti ana avrat dumduz gitti babasinin sulalesine :)))

kiz ikinci bebede zorlanirsan ticari degil ama bizim taskiyi veririk ne olcek :) ay bi kahkaha attim millet bana bakti nerden buluyon bu laflari be

ay co k güldüm yazdıgına kenan dogulu len o oynamıyo dzide

lenn ne bileyimmm benn izlemiyorumki
magazindende duymadım hiç

sen adamı öldürürsünnnnnnnnn 9:

bugün çok güldümmm yaaaaa hayır olsunnnnn inşallaaahhhhhhhhhhhhhh
birisi taksi bebsi der birsi depo bebesi der

Sizin aşkınıza yazıyom ya,valla şaka bi yana konuşuyorduk burda.Hatta ferda o ay hamile kaldı, bak belki yaptı da söylemiyor,gerçi o yatak odası camına sıkıştırayım diyordu ama dur gelince sorarız

neyse senin oğlanında mesleği belli oldu, göbeğinide oraya gömün.
depo görevlisi olsun

tobeee olmasin :)))

Melisim hoş geldin canımmAma tatlı bebişleri olur ikiside güler yüzlü böyle bebişleride sırıtarak doğacak

Ananmmm kız naptınız siz tükkandamı işi pişirdiniz

he benim dusukten sonra kocam yumurtlama gunum diye tukkanda kistirdiydi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…