yaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
hayret bişey ya admalar nkahsız beceriyolar yaa biz mevlanın rızasıyla girişiyoz bi işee..
ya nasip durduk yere günaha sokuyolar beni...
olsun şeker..
kulittanın sayfasından aldım..
amannn doğurunca kıvırcan keşke karnım burnumda olsada kıvıramasam..
aylar yıllar oldu kıvırmaylı...
Tövbe yarabbim, kocam badana yapıyor diyorsun ben "badana" kelimesini "banada" okuyorumalla alla kocası ne yapıyor buna acep diye düşünüyorum tövbe tövbe
bizim içimiz fesatbende öyle anlamıştım ilk
yaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
hayret bişey ya admalar nkahsız beceriyolar yaa biz mevlanın rızasıyla girişiyoz bi işee..
aynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver
hoşşş geldiiinnn
kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:
He ya biz bir ara iffet gibi kafamızı cama mı soksak diye plan yapıyorduk eşime dedim yok ticari taksi nerden bulacaz dedi vazgeçtik
cıkOlcek olcek sen merak etme
Canım bir başla gerisi geliyor inan.Hem belkide yumurta takibinde hamiş kalıcaksın.Ben 9 aydır gidiyorum aynı hastaneye ama şimdi sanki dün gibi geliyor.Zaten herşey aşama aşama ilerliyorya zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile
neyse senin oğlanında mesleği belli oldu, göbeğinide oraya gömün.tirbiyesiz garularrrr sizi zaten depodan geciyom mutfaga bana diyo burayi hatirliyon demi oglanin temelini burda attiydik adam bozdu niyeti iycene allahtan etraf kalabalik
Melisim hoş geldin canımmelif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii
tirbiyesiz garularrrr sizi zaten depodan geciyom mutfaga bana diyo burayi hatirliyon demi oglanin temelini burda attiydik adam bozdu niyeti iycene allahtan etraf kalabalik
tirbiyesiz garularrrr sizi zaten depodan geciyom mutfaga bana diyo burayi hatirliyon demi oglanin temelini burda attiydik adam bozdu niyeti iycene allahtan etraf kalabalik
Ayy ben nedense çok sevindim.Beren saati seviyorum kenan doğulu ilede yakıştırdım inşallah evlenirler diyordum ki bu haberin üzerine evlenmeleri kesinleşmiş oldu
valla bende sevindim bize ne oluyosa ama bende yakıştırdım yani cem yıılmazın düğününden sonra bebek haberi daha diye başlık atmışlar
Bende bendeHalvet isterizz
valla çok haklısın bacım yaa valla lenn nikahsız hamile kalan kalana dediğin gibi ayrılsakda yasaklarımı oynasak belkklkim bizede nasip olur tuba büyüküstün zati rekorda fıstık gibi gacı bu arada hastasıyım ikizlere hamile kaldı biz bidene tuttruamıyoruz millte bak senyaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
kuzum kenan doğulu beren saat birlikte yaa hamileymiş kenan banada bak kenan diyorum beren hamileymiş 2 aylıkaynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver
hoşşş geldiiinnn
kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:
elif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii
kesinlikle yada bana kızıyor, üzülme eşşek babam yüzünden diyor
He ya biz bir ara iffet gibi kafamızı cama mı soksak diye plan yapıyorduk eşime dedim yok ticari taksi nerden bulacaz dedi vazgeçtik
ay co k güldüm yazdıgına kenan dogulu len o oynamıyo dzide
Durdurun dünyayı inecek varanam gene banlıcekler beni geyiğe cevirdin burayı deyi..
biri beni durdursun...
olabilir kuzum benimkide dun ben sinir oldum fink atti ana avrat dumduz gitti babasinin sulalesine :)))
kiz ikinci bebede zorlanirsan ticari degil ama bizim taskiyi veririk ne olcek :) ay bi kahkaha attim millet bana bakti nerden buluyon bu laflari be
neyse senin oğlanında mesleği belli oldu, göbeğinide oraya gömün.
depo görevlisi olsun
Melisim hoş geldin canımmAma tatlı bebişleri olur ikiside güler yüzlü böyle bebişleride sırıtarak doğacak
Ananmmm kız naptınız siz tükkandamı işi pişirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?