Sizin aşkınıza yazıyom ya,valla şaka bi yana konuşuyorduk burda.Hatta ferda o ay hamile kaldı, bak belki yaptı da söylemiyor,gerçi o yatak odası camına sıkıştırayım diyordu ama dur gelince sorarız
ya ben bilmiyodum ne bileyimmm yaaaaaaaaaaaaa bugün çok güzel başladı komediyle hadi hayırlısııııvalla çok haklısın bacım yaa valla lenn nikahsız hamile kalan kalana dediğin gibi ayrılsakda yasaklarımı oynasak belkklkim bizede nasip olur tuba büyüküstün zati rekorda fıstık gibi gacı bu arada hastasıyım ikizlere hamile kaldı biz bidene tuttruamıyoruz millte bak sen
kuzum kenan doğulu beren saat birlikte yaa hamileymiş kenan banada bak kenan diyorum beren hamileymiş 2 aylık
gülüm ben yazdım sana sen görmedin bidrde beni suçluyoyo gacıya bak senalemsin sen yaa bit kadar haa hakslısın vala gülmekten yaş gitti gözümden inanki gülüm yaa çıkmadım akşama kadarda burdayım eşim 7 ye doğru ancak gelecek kadına şiddete hayır varmış bugün görevli
anam gene banlıcekler beni geyiğe cevirdin burayı deyi..
biri beni durdursun...
lenn ne bileyimmm benn izlemiyorumki
magazindende duymadım hiç
sen adamı öldürürsünnnnnnnnn9:
bugün çok güldümmm yaaaaa hayır olsunnnnn inşallaaahhhhhhhhhhhhhh
birisi taksi bebsi der birsi depo bebesi der
Sizin aşkınıza yazıyom ya,valla şaka bi yana konuşuyorduk burda.Hatta ferda o ay hamile kaldı, bak belki yaptı da söylemiyor,gerçi o yatak odası camına sıkıştırayım diyordu ama dur gelince sorarız
canım ikinci asılamanı yaptırmıssın insallah tutar canım ya. nasılsın gülüm.
İyiyim melisim sağol Evet ikinci aşılamam yapıldı iki gün önce inşlalah bu defa güzel haber vermek nasip olur.
hoşgeldin diye yazdım ama geride kaldı gözden kaçti.Sen nasılsın?
Cok guldum ve sonuc cisim geldiiiii :)
Ayy canım benimİnşallah 15 gün sonra hep beraber böyle gülelim
iyiyim canım ne olsun adeti, bekliyorum iste ben 27sinde olcam diye bekliyodum gectikce sevinip havaya giriyodum ya subat zati 29 cekiyo onu hesap edememişim bekliyom iste gülüm adet günüm bugün olması lazım.
canım sen hayıt kullanmısmıydın.:26::26:
Ayy ben nedense çok sevindim.Beren saati seviyorum kenan doğulu ilede yakıştırdım inşallah evlenirler diyordum ki bu haberin üzerine evlenmeleri kesinleşmiş oldu
Bende bendeHalvet isterizz
yaww bende diyorum eşime var bunun bi hikmetullahı gel boşanalım gizli gizli buluşup deneyelim belkim bu sefer tuttururuz hemide bize action olur diee..
hayret bişey ya admalar nkahsız beceriyolar yaa biz mevlanın rızasıyla girişiyoz bi işee..
ya nasip durduk yere günaha sokuyolar beni...
aynen öyle canımmm çocuktan al haber
halvetmiiii eeeeeeeeeeee şeeeyyyyyyyy olduu
aslında unutmuş olman iyi kendini daha rahat hissedersin hem sitresde yapmazsın
baharda herkese bir tembellik çöküyo valla bede öyleyim sabah yataktan zorla kalkıyorum
ama sen yinede tedbiri elden bırakma bırak işler kalsın boşver
hoşşş geldiiinnn
kenan kim kızzzz valla ben hiç takip etmiyorum fatma gülü :44:
elif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii
ya ben bilmiyodum ne bileyimmm yaaaaaaaaaaaaa bugün çok güzel başladı komediyle hadi hayırlısıııı
inş da böyle gider balım yaa hep mutlu olsun topik yai
devam devammmmmmm
burada her şeyi konuşuyoruz zaten banlanmazsın merak etmmeeee
elif ne yaptınız ev sahibi olayını canım karar verebildinizmi:18::18:
amiiinnnvalla bende cok guldum hayirlara gelsinnn
kiz ferdanin tarif ettigi pozisyonda tam uyuyo iffet pozisyonuna olabiluğ
Cok guldum ve sonuc cisim geldiiiii :)
kuzucum pazara kadar bekliycez bakıcaz bizim ev sahibi kararlıysa çıkıcaz izin verirse kalıcaz hayırlısı Allahtan 2 ev bulduk birsi bizim apartmanda 9.10. kat ne işte diğeride 2 odalı site içi ama buraya uzak girişlerde işte balşı
kacırdınmı kıs depoya gitde gel istersen bi işini hallet
amiiinnn
ben gittim geldimmm bile yoksa kaçıracaktımmmm
valla bende cok guldum hayirlara gelsinnn
kiz ferdanin tarif ettigi pozisyonda tam uyuyo iffet pozisyonuna olabiluğ
Gittim geldim isicektim donuma kocamda pesimde kapilari kitledim bi opim hele diye pesimden geldi
Dur gelince sorarım unutmasam kesin yaptı o,zati pozisyonları o iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?