Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya ben bilmiyodum ne bileyimmm yaaaaaaaaaaaaa bugün çok güzel başladı komediyle hadi hayırlısıııı
anam gene banlıcekler beni geyiğe cevirdin burayı deyi..
biri beni durdursun...

devam devammmmmmm
burada her şeyi konuşuyoruz zaten banlanmazsın merak etmmeeee

valla bende cok guldum hayirlara gelsinnn

kiz ferdanin tarif ettigi pozisyonda tam uyuyo iffet pozisyonuna olabiluğ

İyiyim melisim sağol Evet ikinci aşılamam yapıldı iki gün önce inşlalah bu defa güzel haber vermek nasip olur.
hoşgeldin diye yazdım ama geride kaldı gözden kaçti.Sen nasılsın?

iyiyim canım ne olsun adeti, bekliyorum iste ben 27sinde olcam diye bekliyodum gectikce sevinip havaya giriyodum ya subat zati 29 cekiyo onu hesap edememişim bekliyom iste gülüm adet günüm bugün olması lazım.
canım sen hayıt kullanmısmıydın.:26::26:

İnşallah 15 gün sonra hep beraber böyle gülelim
Ayy canım benim İnşallah

Evet şubattan sebep iki gün ileri gitmiş oldu batlar.Ama inşlalah gelmez yinedeBen 2 yada 3 ay kullanmıştım hayıt şuan tam hatırlayamıyorum.Sonra aşılama başlayınca çok ilaç kullanıp karıştırmıyım diye bıraktım.

Ayy ben nedense çok sevindim.Beren saati seviyorum kenan doğulu ilede yakıştırdım inşallah evlenirler diyordum ki bu haberin üzerine evlenmeleri kesinleşmiş oldu

Bende bendeHalvet isterizz

elif nerdesin lennnnnnnnnnnnnn cıoktınmı hemen ulan dedikoduyu duydun hiç beni görmiyon yani. kenanla beren minyon tipliler ya onların bebesini düşünemiyorum ben bit kadar olur gariiiii

elif ne yaptınız ev sahibi olayını canım karar verebildinizmi:18::18:

kuzucum pazara kadar bekliycez bakıcaz bizim ev sahibi kararlıysa çıkıcaz izin verirse kalıcaz hayırlısı Allahtan 2 ev bulduk birsi bizim apartmanda 9.10. kat ne işte diğeride 2 odalı site içi ama buraya uzak girişlerde işte balşı

kız melisam ben sana yazıyorum sen beni görmüyonmu bacım yahuu nirdesin bakem

eliiffff okadar alıntı yapmışsın bir melisaya cevap vermişsinnnnn

kıslar starı izliyonusmu dktr diyoki hamilelikte diyabet olan kişi gebelik diyabeti yani dogumdan sonra yemesine hareketine dikkat etmezse yine diyabetik oluyomus hamişlerimiz dikkat edin aman degim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…