Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaa nirdesiniz melisam sen neden yazmıyosun bana ben hadi yazdıımı sanıyomuşum eminem uyarmasa valla farkında bile değilim

Gittim geldim isicektim donuma kocamda pesimde kapilari kitledim bi opim hele diye pesimden geldi

senin koca niyeti bozmus iyice kıs nasıl zaptediyon
gamzem ilişki yasak demi, size. ya bu hamilelikte ne zaman ilişki serbest oluyo sanırım ilk aylar yasak oluyo biriniz beni aydınlatın len merak ettim

yaa nirdesiniz melisam sen neden yazmıyosun bana ben hadi yazdıımı sanıyomuşum eminem uyarmasa valla farkında bile değilim

yyazıyom gülüm yazdım ya evi sordum. cevabımı aldım. hı hormonları nettinkıs aldınmı sonucları. sen özele gitmemişmiydin sonucu hemen sölüyo lar orda.

yyazıyom gülüm yazdım ya evi sordum. cevabımı aldım. hı hormonları nettinkıs aldınmı sonucları. sen özele gitmemişmiydin sonucu hemen sölüyo lar orda.

anladım balım yok güülüm özele gitmedim olmadı en son yaşam var oraya gidrim demiştim özelde yaptırsak gülüm 350400 civarı tutuyo yazık devlettede oluyo ki temiz çıktı prolaktinde düşük baya sorun kalmamış çok şükür yarında rahim filmini çektiricem inş sabaha:18:

iyi canım ya sevindim bütün hormonları normal cıktı demi. hayıt prolaktini düşürür o etkilemiştir. rahim filminide devlettemi yaptırcan öyleyse cok iyi ya. bekletmeden hemen yapıyolarmı gülüm rahim filmini.doktorsa gidip direk rahim filmi istiyom desem yaparlarmı bana. hangi hastaneye gittin gülüm sen bakırköydemi.

evet çok şükür gülüm yaaa sorun yok hepsi normal yani aksi hiçbirşey yazmıyo sonnuçlarda birtek rahim duvarı 6mm yazıyo 36 arasıymış normali ama tam bilgim yok zaten doktor ultrası-onla bakarken de dedi ama normal dedi birzda durakladı dikkatini çe çekti kalınmı geldi anlamdım yarın sorucam yok gülüm bakırköy değil normal devlet hastanei silivride balım

Canım rahim kalınlığına adetin kaçıncı günü bakıldığında 6 mm çıkmıştı?

evet birara coşmuştuk iyice ama şimdi sakinleştik herkes kaçtı bir tarafa
hoşgeldin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…