iyiyim cnm saol sen nasilsin ? cok gulmekten kacistilar heraldehoşgeldin gülüm valla kaynattık da herkes kayboluverdi birden nasılsın bakalım
evet birara coşmuştuk iyice ama şimdi sakinleştik herkes kaçtı bir tarafa
hoşgeldin canımmmm
çok neşe veremesemde ben burdayım
sen kanmaya bilirsin ama eşin seni kandırmak için baya baya uğraşacak benden söylemesi
sen tek tek devam et elifimmmm
senin koca niyeti bozmus iyice kıs nasıl zaptediyon
gamzem ilişki yasak demi, size. ya bu hamilelikte ne zaman ilişki serbest oluyo sanırım ilk aylar yasak oluyo biriniz beni aydınlatın len merak ettim
iyiyim cnm saol sen nasilsin ? cok gulmekten kacistilar heralde
saol cnmm birazdan yine baslar ins. bayagi cosmussunuz
tamam canım benim çok şükür sorun yok o zaman son aşama şu smear çektirmede inş odanda sonuç alırız da hepten içim rahat olurCanım o zaman hiç sorun etme gayet normalBenimde adetin 3. günü 6 mm di sonra aşılama zamanına kadar 11 mm oldu.Yani adetin 14-15. günlerinde kalınlaşıyor.
iyiyim cnm saol sen nasilsin ? cok gulmekten kacistilar heralde
sanırım öyle oldu balım herkes kaçtı artıkkkk bende iyiyim çok şükür bugün dahada iyiyim sonuçlarım temiz çıktı yaa içimde aklımda rahat mutluyum yani
saol cnmm birazdan yine baslar ins. bayagi cosmussunuz
hahhaah kactim ki evime geldimmmmm
yok canim yasak degil eger dusuk riski varsa iliski yasaklaniyo hatta normal dogumuda kolaylastiriyomus iliskiye girmek
oooo ne kaynatmissiniz cok guldum
ama herkes dagilmis
hahhaah kactim ki evime geldimmmmm
yok canim yasak degil eger dusuk riski varsa iliski yasaklaniyo hatta normal dogumuda kolaylastiriyomus iliskiye girmek
tamam canım benim çok şükür sorun yok o zaman son aşama şu smear çektirmede inş odanda sonuç alırız da hepten içim rahat olur
evet biraz öyle oldu galibaaaaa
sen beni tanıdınmııııııııııııııı
Ben hamile kalırsam 3 ay eşimi yanıma yaklaştırmamYumurtlama günleri az peşlerinden koşturtmuyorlar ceza onlara
kurtuldun yaniii hadi gözün aydın yoksa halin yamandııı
ben mamalarımı yiyip geliyorummm acıktımmm :125:
Ben hamile kalırsam 3 ay eşimi yanıma yaklaştırmamYumurtlama günleri az peşlerinden koşturtmuyorlar ceza onlara
senin varliginda yetr cnm cimnasilsiniz bakim bugun
Evet tahmin edebiliyorum ben şimdiden korkuyorum beklenen adet gününe yakınken ilişkide bulunursam hemen adet olucam sanıryorumCanim gobek buyudukce psikolijik bi baski hissediyo insan aman bisey olacak aha suyum gelecek yok cocuk anlicak daha neler neler ben artik arayi iyice acmaya basladim sanirim son ay hic olmaz hepi topu 1.5 ay daha olursa olur ancak :)
aynen bende oyle yaptim cnm pesinden kostuguma saysinama insan aciyo be kiyamadim yine arada bir izin veriyorm
Smear den korkma çok kolay bir işlem sonucunda iyi çıkacak inşlaah.Peki rahim filmi çekildimi?Birde kanda hormonlara bakılıyor ya ondan hariç bir kan tahlili daha yapılıyor bulaşıcı hastalıklar vs. kan değerlerine bakılıyor onuda yaptır mutlaka.
slm kızlar nasılsınız kimler beni özlemiş bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?