Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin gülüm valla kaynattık da herkes kayboluverdi birden nasılsın bakalım
iyiyim cnm saol sen nasilsin ? cok gulmekten kacistilar heralde
evet birara coşmuştuk iyice ama şimdi sakinleştik herkes kaçtı bir tarafa
hoşgeldin canımmmm

saol cnmm birazdan yine baslar ins. bayagi cosmussunuz

çoook uykum geldddiiii yaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
şuracıkta akşama kadar uyusam petrön işten atarmıkiii

sen kanmaya bilirsin ama eşin seni kandırmak için baya baya uğraşacak benden söylemesi

sen tek tek devam et elifimmmm

hahhaah kactim ki evime geldimmmmm

senin koca niyeti bozmus iyice kıs nasıl zaptediyon
gamzem ilişki yasak demi, size. ya bu hamilelikte ne zaman ilişki serbest oluyo sanırım ilk aylar yasak oluyo biriniz beni aydınlatın len merak ettim

yok canim yasak degil eger dusuk riski varsa iliski yasaklaniyo hatta normal dogumuda kolaylastiriyomus iliskiye girmek

Canım o zaman hiç sorun etme gayet normalBenimde adetin 3. günü 6 mm di sonra aşılama zamanına kadar 11 mm oldu.Yani adetin 14-15. günlerinde kalınlaşıyor.
tamam canım benim çok şükür sorun yok o zaman son aşama şu smear çektirmede inş odanda sonuç alırız da hepten içim rahat olur

hahhaah kactim ki evime geldimmmmm

yok canim yasak degil eger dusuk riski varsa iliski yasaklaniyo hatta normal dogumuda kolaylastiriyomus iliskiye girmek

kurtuldun yaniii hadi gözün aydın yoksa halin yamandııı
ben mamalarımı yiyip geliyorummm acıktımmm :125:

tamam canım benim çok şükür sorun yok o zaman son aşama şu smear çektirmede inş odanda sonuç alırız da hepten içim rahat olur

Smear den korkma çok kolay bir işlem sonucunda iyi çıkacak inşlaah.Peki rahim filmi çekildimi?Birde kanda hormonlara bakılıyor ya ondan hariç bir kan tahlili daha yapılıyor bulaşıcı hastalıklar vs. kan değerlerine bakılıyor onuda yaptır mutlaka.

Ben hamile kalırsam 3 ay eşimi yanıma yaklaştırmamYumurtlama günleri az peşlerinden koşturtmuyorlar ceza onlara

Canim gobek buyudukce psikolijik bi baski hissediyo insan aman bisey olacak aha suyum gelecek yok cocuk anlicak daha neler neler ben artik arayi iyice acmaya basladim sanirim son ay hic olmaz hepi topu 1.5 ay daha olursa olur ancak :)

Canim gobek buyudukce psikolijik bi baski hissediyo insan aman bisey olacak aha suyum gelecek yok cocuk anlicak daha neler neler ben artik arayi iyice acmaya basladim sanirim son ay hic olmaz hepi topu 1.5 ay daha olursa olur ancak :)
Evet tahmin edebiliyorum ben şimdiden korkuyorum beklenen adet gününe yakınken ilişkide bulunursam hemen adet olucam sanıryorumHamile kalınca benim pimpirikliliğim çekilmez sanırım.
aynen bende oyle yaptim cnm pesinden kostuguma saysin ama insan aciyo be kiyamadim yine arada bir izin veriyorm

Başka günler hiçbir sorun yok ama ne hikmetse bu yumurtlama günleri bir isteksizlik geliveriyor bunlaraiyi yapmışsın bende yapıcamAma arada bir kıyamayabilirim.Ama ona değil kendime kıyamadığımdan arada bir sebeplenir

yok gülüm hi çekilmedi ilk defa olucak işte aslında smear aylar önce doktorum demişti ama akıntım bolcadan vardı diye fitil vermişti şimdide çektireyim dedim ben rahim filmiyle smearı aynı sanıyodum değilmiş doktor dediki rahim filmini biz yapmıyoruz dedi ama smearı yaparız temizlen gel dedi birde ilşkiye girme dedi bakalım ne nasıl olur hiç bir fikrim yok temiz çıksında acısına razıyım olmu diyolar ama hormon dışında birşey yapmadılar ek olarak yani idrar ve hormon testleri yapıldı benimmi söylemem gerekiyo peki doktora acaba içindemi var bilmiyorumki balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…