slm kızlar nasılsınız kimler beni özlemiş bakıyım
Evet tahmin edebiliyorum ben şimdiden korkuyorum beklenen adet gününe yakınken ilişkide bulunursam hemen adet olucam sanıryorumHamile kalınca benim pimpirikliliğim çekilmez sanırım.
Başka günler hiçbir sorun yok ama ne hikmetse bu yumurtlama günleri bir isteksizlik geliveriyor bunlaraiyi yapmışsın bende yapıcam Ama arada bir kıyamayabilirim.Ama ona değil kendime kıyamadığımdan arada bir sebeplenir
canım benim teşekkür ederim.
Bugün de dünki kadar keyifsizim yine.
Bu arada kkda ek gıdalara baktım epey bir tarif aldım. Neticede 1 yıl sonra lazım olucak. şimdiden yemek defterime hepsini yazmalıyım
hoşbulduk meganım adını deiştirmişsin nasılsın canımHoşgeldin canımmm
Ben osledim hosgeldin
yok gülüm hi çekilmedi ilk defa olucak işte aslında smear aylar önce doktorum demişti ama akıntım bolcadan vardı diye fitil vermişti şimdide çektireyim dedim ben rahim filmiyle smearı aynı sanıyodum değilmiş doktor dediki rahim filmini biz yapmıyoruz dedi ama smearı yaparız temizlen gel dedi birde ilşkiye girme dedi bakalım ne nasıl olur hiç bir fikrim yok temiz çıksında acısına razıyım olmu diyolar ama hormon dışında birşey yapmadılar ek olarak yani idrar ve hormon testleri yapıldı benimmi söylemem gerekiyo peki doktora acaba içindemi var bilmiyorumki balım
tabiki ben ben ben nirdesin yaa kalkmak nasip olmasınki aklımdan geçiyosun vallaha bak nerde bu kız diyorum yaaa hoşgeldin gülüm benimslm kızlar nasılsınız kimler beni özlemiş bakıyım
elifcim smear mı cektirceksin askım
arada bir sebelenir kiz ne fanasin sennnnnnn :)
hoşbulduk meganım adını deiştirmişsin nasılsın canım
ya ben bilmiyodum ne bileyimmm yaaaaaaaaaaaaa bugün çok güzel başladı komediyle hadi hayırlısıııı
devam devammmmmmm
burada her şeyi konuşuyoruz zaten banlanmazsın merak etmmeeee
hoşbulduk meganım adını deiştirmişsin nasılsın canım
hoşbuldummm seni tekrar görmek cok güzel gamzecim sende hoşgeldin balısı nasılsınız
Evet rahim filmi ile smear ayrı şeyler.
Rahim filminde rahim ağzından girilerek ilaç veriliyor ve filim çekilip tüplere bakılıyor açıkmı kapalımı diye.Rahim filmini çektireceğin yeri iyi araştırmanı tavsiye ederim.Ağrısız film çeken bir yer olsun.Rahim filmini devlette sakın çektirmeÖzle hastanelerde yeni sistem cihazları olan bir yerde çektir.
Smear de ise normal vajinal muayene gibi sadece bir küçük fırça gibi birşeyle rahim ağzından bir parça sürüntü alıyorlar yani oranın kendine has olan akıntısı varya onu test ediyorlar.Rahim ağzındaki herhangi bir mikrop varmı diye bakılıyor.Ayrıca rahim ağzı kanserinin erken teşhisi içinde önemli.
Kan değerlerine bakılması iste bence normalde dr. istemesi lazım.Bulaşıcı hastalık vs. varmı diyede bakılıyor.Kansızlık varmı diyede bakılıyor.
valla ben eski sabıkalıyhım hemide tövebliyim iyi halden saldılar beni...
anladım gülüm benim bende aynı şeyler sanıyodum artık bu yapılsında ona görede bir hastane bulurum yaptırırım yaşam hastanesi kolan hastanesi var burda ama bakalım artık giderim mecburen oda önemli bakılması gerek sancılı diyolar ama olsun razıyım hergün çekiyorum sancı yani birkerede çekerim olsun ben derim doktora bu bulaşıcı hastalık için olanı yaa sağolsın Allah razı olsun valla bilmediğim o kadar şey çııyoki bilyirum sanıyosun ama bilmiyorum yani tşk ederim canım benim:116:
araştırdıkça bir sürü şeyler çıkıyor. mesela bebek odalarının duvar renginin açık renkler olması yada açık mavi açık yeşil olması huzur verirmiş. tam beyaz değil ama beyazın tonları kullanılmalıymış. odada halı olmamalıymış. bebeğin beşiği ışığı tam gören bir noktada olmamalıymış. Oda takımları ve eşyaları köşeli değil daha oval olmalıymış.
Bende bilmiyordum bunları ufak ayrıntılar gibi görünsede önemli ayrıntılar aslında.
Birde ben hamile kalırsam bebek odası almayı düşünmüyorum.Sadece beşiği bebek beşiği dolabı çalışma masası şifonyeri ise genç odasının takımını almayı düşünüyorum.Tabi kısmet olursa.Ama topikteki anne adaylarınada fikir olur diye paylaşmak istedim.Bebek odası pek bir cicili bicili oluyor.Mobilyaları kaliteli alıp bir kere almak istiyorsanız bence böylesi daha mantıklı.Bbebk odasının dolabı ilerisi için küçük oluyor alt değiştirme masası ne kadar süre kullanılacakki o yüzden genç odası almak daha iyi ileride sadece bebişi kaldırıp tek kişilik baza aldıkmı tamamlanmış olur
dogru soyluyosn cnm bende oyle yapmayi dusunuyorm bebek odasi bi yere kadar surekli kullanacagi seyler almak daha mantikli
buyurun benimmmmmemineeeeeeeeeeeeee? :26:
oldu canım sağol bir boğazımı totmayı beceremiyorum ya yina fazla yedimAfiyet olsun canim
valla ben eski sabıkalıyhım hemide tövebliyim iyi halden saldılar beni...
dogru soyluyosn cnm bende oyle yapmayi dusunuyorm bebek odasi bi yere kadar surekli kullanacagi seyler almak daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?