Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arada bir sebelenir kiz ne fanasin sennnnnnn :)

canım benim teşekkür ederim.
Bugün de dünki kadar keyifsizim yine.
Bu arada kkda ek gıdalara baktım epey bir tarif aldım. Neticede 1 yıl sonra lazım olucak. şimdiden yemek defterime hepsini yazmalıyım

hmmm evt iyi dusunmussun bende bi bakim bu aralar sadece bebegimin varligiyla ilgilindigimden aklima hic oyle seyler gelmiyodu iyi fikir ettin
keyifsizligin havalardan sanirsam tabi bi de pesimizi birakmayan hormonlar

Evet rahim filmi ile smear ayrı şeyler.
Rahim filminde rahim ağzından girilerek ilaç veriliyor ve filim çekilip tüplere bakılıyor açıkmı kapalımı diye.Rahim filmini çektireceğin yeri iyi araştırmanı tavsiye ederim.Ağrısız film çeken bir yer olsun.Rahim filmini devlette sakın çektirmeÖzle hastanelerde yeni sistem cihazları olan bir yerde çektir.

Smear de ise normal vajinal muayene gibi sadece bir küçük fırça gibi birşeyle rahim ağzından bir parça sürüntü alıyorlar yani oranın kendine has olan akıntısı varya onu test ediyorlar.Rahim ağzındaki herhangi bir mikrop varmı diye bakılıyor.Ayrıca rahim ağzı kanserinin erken teşhisi içinde önemli.

Kan değerlerine bakılması iste bence normalde dr. istemesi lazım.Bulaşıcı hastalık vs. varmı diyede bakılıyor.Kansızlık varmı diyede bakılıyor.

slm kızlar nasılsınız kimler beni özlemiş bakıyım
tabiki ben ben ben nirdesin yaa kalkmak nasip olmasınki aklımdan geçiyosun vallaha bak nerde bu kız diyorum yaaa hoşgeldin gülüm benim
elifcim smear mı cektirceksin askım

evet canım yarına inş yaptırıcam hormon testlerim temiz çıktı prolaktinde 2ye düşmüş sorunum yok hepsi normal balım benim sen nasılsın bakem

arada bir sebelenir kiz ne fanasin sennnnnnn :)
Sen öyle dediğime bakma acaba ben onsuz kaç gün durabilirim
hoşbulduk meganım adını deiştirmişsin nasılsın canım

Evet bende bu ara yoğunlaşmış olan isim değiştirme modasına uydumİyiyim canım iki gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım gayet relax bir şekilde sonucumu bekliyorum.sen nasılsın.

ya ben bilmiyodum ne bileyimmm yaaaaaaaaaaaaa bugün çok güzel başladı komediyle hadi hayırlısıııı

devam devammmmmmm
burada her şeyi konuşuyoruz zaten banlanmazsın merak etmmeeee

valla ben eski sabıkalıyhım hemide tövebliyim iyi halden saldılar beni...

anladım gülüm benim bende aynı şeyler sanıyodum artık bu yapılsında ona görede bir hastane bulurum yaptırırım yaşam hastanesi kolan hastanesi var burda ama bakalım artık giderim mecburen oda önemli bakılması gerek sancılı diyolar ama olsun razıyım hergün çekiyorum sancı yani birkerede çekerim olsun ben derim doktora bu bulaşıcı hastalık için olanı yaa sağolsın Allah razı olsun valla bilmediğim o kadar şey çııyoki bilyirum sanıyosun ama bilmiyorum yani tşk ederim canım benim:116:

araştırdıkça bir sürü şeyler çıkıyor. mesela bebek odalarının duvar renginin açık renkler olması yada açık mavi açık yeşil olması huzur verirmiş. tam beyaz değil ama beyazın tonları kullanılmalıymış. odada halı olmamalıymış. bebeğin beşiği ışığı tam gören bir noktada olmamalıymış. Oda takımları ve eşyaları köşeli değil daha oval olmalıymış.

Birşey değil tatlım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabikide birbirimize yardımcı olucaz.Bunlarıda yaptırırsan başka birşey kalmıyor diye biliyorum.Genetik test vs. gibi şeyler var ama onlara ilk atpta gerek duyulmuyor zaten oldukça maliyetli testlermiş ve heryerde yapılmıyor.

Bende bilmiyordum bunları ufak ayrıntılar gibi görünsede önemli ayrıntılar aslında.

Birde ben hamile kalırsam bebek odası almayı düşünmüyorum.Sadece beşiği bebek beşiği dolabı çalışma masası şifonyeri ise genç odasının takımını almayı düşünüyorum.Tabi kısmet olursa.Ama topikteki anne adaylarınada fikir olur diye paylaşmak istedim.Bebek odası pek bir cicili bicili oluyor.Mobilyaları kaliteli alıp bir kere almak istiyorsanız bence böylesi daha mantıklı.Bbebk odasının dolabı ilerisi için küçük oluyor alt değiştirme masası ne kadar süre kullanılacakki o yüzden genç odası almak daha iyi ileride sadece bebişi kaldırıp tek kişilik baza aldıkmı tamamlanmış olur

dogru soyluyosn cnm bende oyle yapmayi dusunuyorm bebek odasi bi yere kadar surekli kullanacagi seyler almak daha mantikli

dogru soyluyosn cnm bende oyle yapmayi dusunuyorm bebek odasi bi yere kadar surekli kullanacagi seyler almak daha mantikli

Mesela perdelerini uyku setini cicili bicili alabiliriz.Hatta halısıda öyle olabilir.Böylece mobilyaların sadeliğinide dengelemiş oluruz.Hemde uzun ömürlü olur odası.Bir dünya para verilip çocuk okul çağına geldiğinde onca eşyayı atmak zor gelir insana doğrusu

emineeeeeeeeeeeeee ? :26:
buyurun benimmmmm
Afiyet olsun canim
oldu canım sağol bir boğazımı totmayı beceremiyorum ya yina fazla yedim
valla ben eski sabıkalıyhım hemide tövebliyim iyi halden saldılar beni...

birşey olmaz merak etme biz burda sürekli gebelik konnuşmuyoruzki :99:
daha çok geyik yapıyoruz valla ama henüz uyarıda almadık banlanmadıkta

canım bende aslında bi tek beşiğini alıp normal oda düşünüyodum ama en rahatı sallanan park yatak ve normal odaymış. beşiklerde zaten kademeli olmazsa 6 aydan sonra pek kullanılamıyormuş. Biraz araştırma yaptım. normal çocuk odası alıcam. bide park yatak alıcam. ben onun odasında yatarım zaten epey bir zaman hem banada yatak olmuş olur hemde oğlumda park yatakda rahat rhat güvende yatmış olur. hem onların alt açma oyun alanı falanda çok kullanışlı oluyormuş. O yüzden normal ahşap beiş almıycam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…