Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende kullannalardan duyduğum kadarıyla kullanışlı olduğunu söylüyorlar park yatağın.Sonrada söker kaldırırsın ikinci bebiş için

evet öyle gülüm tabiki yardımcı olucaz valla bilmediğimiz çok şey oluyo yaşadıkça öğreniyoruz ama dilerim rabbim kimseye bu yollara düşürmesin gerek kalmadan hamie kalsın herkes aminn gülüm amin artık iş başa düşüncede para boş ne yapıcan gülüm mecburen vericeksin başka yolumuz yok

Öyle tabi gerekirse yapılır ama ilk etapta gereksiz genetik test.Yinede dr. una bir danış aklında kalmasın

Canim ben park yatak aldim 5 yasina kadar kullaniliyomus alt acma yeride var on tarafinda bezini islak mendilini koyacak bolmeside var hem ayaklaninca icine koy cocugu gonul rahatligiyla isini yap besik geldi bi dolap bi sifoniyer alicaz artik tamamdir odaya luzum yok besik cok begendim ama ne kadar kullanicam deyip vazgectim

Bende kullannalardan duyduğum kadarıyla kullanışlı olduğunu söylüyorlar park yatağın.Sonrada söker kaldırırsın ikinci bebiş için

evet canım bide çok kolay katlanıp taşınabiliyormuş. Benimki kış bebesi olacak neticede kayınvalideme gittikmi en az bir hafta kalırız. anneme gidincede öyle o yüzden oğlumun huzurunu hiç kaçırmam yatağınıda arabamıza atar götürürüz. Hem kalabalığını falan kaldırıcak cepleri de vardı benim bir gördüğümün. :26: Tabi 2 hafta önce oda diye deliriyodum. fikiri değiştirmem inşallah. Gerçi önemli olan kullanışlı ve güvenli olması. Bebek ölümlerinin en fazla olduğu zaman ilk 1 yılmış ve kazalar, yatakdan düşme, uzandığı cisimi yutma ve yatakda boğulmaymış. Güvenli olması çok daha önemli herşeyinin

Bende besik diye delirmistim hatta didem koymustu resmini gidince vazgectim park yatak aldim hafite bisey zaten al koy salona cocuk yaninda her zaman rahat bisey ben tavsiye ederim kullanincada kesin fikrimi yazarim artik :)

selam kızlar
pek kimse kalmamış gerçi
beşiklerden mi konuşuyorsunuz
ben ikisinden de aldım hem ahşap hem park yatak
park yatağı açmıcaz ama sadece biyere giderken kullanıcaz
ahşap beşiğimi de değiştiriyorum, büyüyen beşik alıyorum
onu kurucaz biz onu kullanıcaz

Derrule dederrule ohhhhh ben oturduk yerden oglum gobekten horon tepiyos amannnnnn sabahlar olmasinnnnnn :::))))))

hoşgeldin ferdam nasılsın canım benim

Hosgeldin datlu besikten once neler neler konustuk senin didikodunuda ettik gecmise bakmadin mi

hoşbuldum canım sağol
yorgun olmanın dışında iyiyim
ayaklarımı uzattım dinleniyorum daha üstümü değiştirmedim
sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür öyle muhabbet ediyoruz kızlarlada dağıldılar valla iyi etmişşin gülüm uzan yorma kendini bu dönemler zor geçiyordur benim arkadaşımda öyle diyo oda 7 aylık hamile aman hepiniz Allaha emanet olun valla mucizelerinizde korusaun rabbim AMİNNNNNNNN

Napardim bilmemmmmm depiğini birgun hissetmesem ultrasonlara girmesem pipili olcagini ogrenmesem napardim bilmemmmmm

bu akşam oğlumu görmek istedim. 2 haftadır görmüyorum. Ayrıca ayın 13üne randevu aldım. daha epey var. Hemn mutsuzken onu görmek iyi gelicekti ama ancak yarın akşam görebilirmişim

Hosgeldin datlu besikten once neler neler konustuk senin didikodunuda ettik gecmise bakmadin mi
yok okumadım
ne dediniz hakkımda hıı
bakacaktım da çok birikmiş gözüm yemedi

izne ayrılmama 3-4 hafta kaldı inşallah
o zaman sıkıntı olmaz
şimdi 6 saat okulda ayakta ders anlatmak yoruyor
bir de dur sus diye diye göbeğim çatlıyor

oy oyy o göbüşündeki şehzadeyi yirim ben onu son 1 ay haa zor oluyodur tabi ah o çocukalr ahh bilirim benimde eşim akşamları kardeşimi çalıştırıyo msnden son senesi diye bağırmaktan anlatmaktan ne çekiyo valla senki kaç çocuk var saatlerce Allah yardımcın olsunn canım benim

bunlar dedikodunu yaptılar dediler ki ferda o bebeği kafasını yatak odasının camına sıkıştırıp yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…