bu akşam oğlumu görmek istedim. 2 haftadır görmüyorum. Ayrıca ayın 13üne randevu aldım. daha epey var. Hemn mutsuzken onu görmek iyi gelicekti ama ancak yarın akşam görebilirmişim
yok okumadım
ne dediniz hakkımda hıı
bakacaktım da çok birikmiş gözüm yemedi
izne ayrılmama 3-4 hafta kaldı inşallah
o zaman sıkıntı olmaz
şimdi 6 saat okulda ayakta ders anlatmak yoruyor
bir de dur sus diye diye göbeğim çatlıyor
oh masallah nesenizesarki sozlerine de bittim
bunlar dedikodunu yaptılar dediler ki ferda o bebeği kafasını yatak odasının camına sıkıştırıp yaptı
iffet pozisyonu ha
yok kız bazasız ilda pozisyonu ya da ferdat pozisyonu kullandık
ama tutmasa iffet pozisyonuna geçicektik
bazasiz ildakiz o pozisyon bazasiyla bir butun oldu bazasiz dime :))
o pozisyon benden sonra çıktı
hem benim bazam yok napıyım
bizimki bazasız oldu artık
o pozisyon benden sonra çıktı
hem benim bazam yok napıyım
bizimki bazasız oldu artık
slm kızlar nasılsınız kimler beni özlemiş bakıyım
len nerelerdeydin sen ya temizlik yaptım yeni geldim yaparken ule dedim hülyam niye girmiyosaaaaaaaaaa
ooohülyam geldi gitti sen nirdesin yahu temizlikmiş yapma kardeşim benden önemlimi yahuelleirne sağlık gülüm temiz tmiz otur şimdi yap kahvenide
ben test yaptim dayanamayip ama idrari tutmadan ve sanirim 1 saatlik falandi ve de ogleden sonra
yani gereksiz bir test oldu belki bilmiyorum
ilk 10 dk icinde silik cizgi cikti ama cok cok az belli belirsiz
sonra kayboldu
neyse sabah tekrarliycam
ama sorunum su, agridan kivrandigim sizlayan goguslerimin agrisindan su dakikadan itibaren eser yok
tamamen yok oldu gogus agrim ve bu cok ilginc dun gece uyuyamiyordum agrisindan.
sanirim adet gelicek
yarin32.gun ve ben hicbir zaman 31 gunden dha gec adet olmadim
aklim cok karisik :S gogus agrim gitti adet belirtim bu benim
amaaaaaaaaa ne cabuk gitmiş kıs benmi cok gec geldim yoksam
aman bi banyıyu cifleyim dedim sonra hadi dusakabinide halledeyim sonra fayanslarıda içime ettim ya kend,imi cok yordum ama iyi kirlenmis bayadır temizlemiyodum öle üstten bi cifliyodum hadi yallah. sonra yerleri sildim sonrada kendime mama hasırladım işte cayla yiyom. elif kıs ben iyice rejimi bosdum ya senin nasıl devam ettiriyonmu. kac kilosu canım ne kadar verdin.
gecmişide okumayla bi yarım saat oyalandım tabi hülyaya yetisemedim o da ce demiş kacmıs sankim yaaaaaaaaa
elifim yaaaaaaaa gewl gittinnmi
sende 27sinde olcektin demi canım. beklle bakalım insallah bebiş vardır göbişte. bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için. ama subat 29 cekiyodu ya benim adetim bugün olması lazım bakalım bekliyorum bende.git kırmısılar gittttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?