Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu akşam oğlumu görmek istedim. 2 haftadır görmüyorum. Ayrıca ayın 13üne randevu aldım. daha epey var. Hemn mutsuzken onu görmek iyi gelicekti ama ancak yarın akşam görebilirmişim

Gec olsun guc olmasin canim hem ultrasona 15 te bir girmek iyi diilmis kuzen 15te bir gidiyomus dr kizmis iyi bisey mi yaptigini saniyon demis sabret accuk yarin gor moralin duzelsin sonra gununu bekle

iffetin taksi pozisyonundan etkilenen ferda taksi bulamadigindan yatak odasinin camini kullanaraktan bebe yapti diye soylentiler var benden duymus olma sakin

oh masallah nesenize sarki sozlerine de bittim

ben hemen her sarkiyi ogluma uyarladim artik aksam wcye gidiyoz hadi oglum tist yapip gelelim dedim kocam yere yatti gulmekten :)))

bunlar dedikodunu yaptılar dediler ki ferda o bebeği kafasını yatak odasının camına sıkıştırıp yaptı

sen cok fenasin varya hem vahset iceren fotolar ekleyip ortaligi terbiyesiz konular acilmasina uygun hale getir hemde ispiyon yap

iffet pozisyonu ha
yok kız bazasız ilda pozisyonu ya da ferdat pozisyonu kullandık
ama tutmasa iffet pozisyonuna geçicektik

Kiz cok guldum bisi degil ev sahibi duycak yukardan kocamin iste oldugunu biliyo kimle kahkahalasiyo bu kadin dicek adim cikcek ayollll

siz olmasanız ben napardım yahu.
Bu arada ben sürekli oğluma yazıyorum duygularımı hissetiklerimi gelişim evrelerini. Yine yazdım ve rahatladım. Büyüdüğünde okuyunca bütün serüvenimizi anlamış olucak

len nerelerdeydin sen ya temizlik yaptım yeni geldim yaparken ule dedim hülyam niye girmiyosaaaaaaaaaa

ooohülyam geldi gitti sen nirdesin yahu temizlikmiş yapma kardeşim benden önemlimi yahu elleirne sağlık gülüm temiz tmiz otur şimdi yap kahvenide

ooohülyam geldi gitti sen nirdesin yahu temizlikmiş yapma kardeşim benden önemlimi yahu elleirne sağlık gülüm temiz tmiz otur şimdi yap kahvenide

amaaaaaaaaa ne cabuk gitmiş kıs benmi cok gec geldim yoksam
aman bi banyıyu cifleyim dedim sonra hadi dusakabinide halledeyim sonra fayanslarıda içime ettim ya kend,imi cok yordum ama iyi kirlenmis bayadır temizlemiyodum öle üstten bi cifliyodum hadi yallah. sonra yerleri sildim sonrada kendime mama hasırladım işte cayla yiyom. elif kıs ben iyice rejimi bosdum ya senin nasıl devam ettiriyonmu. kac kilosu canım ne kadar verdin.
gecmişide okumayla bi yarım saat oyalandım tabi hülyaya yetisemedim o da ce demiş kacmıs sankim yaaaaaaaaa

ben test yaptim dayanamayip ama idrari tutmadan ve sanirim 1 saatlik falandi ve de ogleden sonra
yani gereksiz bir test oldu belki bilmiyorum
ilk 10 dk icinde silik cizgi cikti ama cok cok az belli belirsiz
sonra kayboldu
neyse sabah tekrarliycam
ama sorunum su, agridan kivrandigim sizlayan goguslerimin agrisindan su dakikadan itibaren eser yok
tamamen yok oldu gogus agrim ve bu cok ilginc dun gece uyuyamiyordum agrisindan.
sanirim adet gelicek
yarin32.gun ve ben hicbir zaman 31 gunden dha gec adet olmadim
aklim cok karisik :S gogus agrim gitti adet belirtim bu benim

kızlarr biz geldik

dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee

bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse

sende 27sinde olcektin demi canım. beklle bakalım insallah bebiş vardır göbişte. bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için. ama subat 29 cekiyodu ya benim adetim bugün olması lazım bakalım bekliyorum bende.git kırmısılar gittttttttttttttttt

valla çıkmış bende farkedemedim balım aman ev işi hiç bitermi yaaa yaptıkça çıkıyo peşinden benim rejimde öyle sıkı değilde ama bırakmadım balım devam gibi birşey bu aralar iştahım yok yani saatler geçiyo yemediğimi farkediyorum enelde sabah kahvaltısına iştahım kalmıyo ya çay içiyorum yada kahve ama akşamları yiyorum gülüm benim

elifim yaaaaaaaa gewl gittinnmi

burdayım gülüm gitmedim otomatikmen atmış benim bir cadoş bacım varya telde kapatmıyo canını sıkmışlar aradı şikayte ağlayarak sizi abbama diyicem demiş aradı nasıl ağlıyo bende dayanamıyorum ona hiç msn dik kapattık şimdide telde off offf anasındna çok benimle kız valla

umarim hamileyizdir
anlam veremiyorum su an
ben hesaplayinca yarin 32.gun
bugun zaten adet olmam ates yuksek
sabah testi tekrarliycam
ama en guzel test yapmamak gercekten
yipratici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…