valla çıkmış bende farkedemedim balım aman ev işi hiç bitermi yaaa yaptıkça çıkıyo peşinden benim rejimde öyle sıkı değilde ama bırakmadım balım devam gibi birşey bu aralar iştahım yok yani saatler geçiyo yemediğimi farkediyorum enelde sabah kahvaltısına iştahım kalmıyo ya çay içiyorum yada kahve ama akşamları yiyorum gülüm benim
Allah Allah aslında bu doktorlara her verdiğini içmemek lazım valla bak bana ne kadar vermişlerdi içmmiştim mecbur olmadıklarımda neden olmamış olabilir bilmiyorum hala olmadın aa gitsen doktora gülüm sorsan bebek olabilirmi sonuçta ihtimali var dimi kuzum:18:ya benim kafama takılan bişi var doktor prognex diye bi ilac yazmıstı bana bunu iç 10 gün kullanıyosun zaten dedi. ondan sonra adet olcen dedi. bi haftayı bulmustur biteli bende tık yok. adetin geçikmesin diye yasıyo bu ilacı dedi. tarihe göre bugün adet olmam lazım. peki neden bitince adet olcan dedi of yaaaaaaaaaaaa
mrb arkadaşlar size sormak istediğim konu var.benim rahimde yara vardı onu yaktırdım 1 ay olcak 2nisanda.bugün dra gittim daha geçmemiş dedi.çok moralim bozuldu.yara yaktıran var mı aranızda.normal mi bu sizce.nezaman kurtulcam bu yaradan ben ya..çok kötü bişiy bu.gebelik de olmadı 1buçuk senedr.drum yaran çok büyük o da engel olur bebek olmasına dedi.onu yakmamız lazım öncelikle dedi.tamam dedim korkumu yendim bebeğim olsun diye.şimdide daha geçmemiş.3 ay kendi haline bırakalım dedi.bebek hayalim sürekli erteleniyo.benim durumumda olan var mı arkadaşlar
mrb arkadaşlar size sormak istediğim konu var.benim rahimde yara vardı onu yaktırdım 1 ay olcak 2nisanda.bugün dra gittim daha geçmemiş dedi.çok moralim bozuldu.yara yaktıran var mı aranızda.normal mi bu sizce.nezaman kurtulcam bu yaradan ben ya..çok kötü bişiy bu.gebelik de olmadı 1buçuk senedr.drum yaran çok büyük o da engel olur bebek olmasına dedi.onu yakmamız lazım öncelikle dedi.tamam dedim korkumu yendim bebeğim olsun diye.şimdide daha geçmemiş.3 ay kendi haline bırakalım dedi.bebek hayalim sürekli erteleniyo.benim durumumda olan var mı arkadaşlar
Geldimmm hemde kocaa bi tepsi karniyarik yaptim :))))
Allah Allah aslında bu doktorlara her verdiğini içmemek lazım valla bak bana ne kadar vermişlerdi içmmiştim mecbur olmadıklarımda neden olmamış olabilir bilmiyorum hala olmadın aa gitsen doktora gülüm sorsan bebek olabilirmi sonuçta ihtimali var dimi kuzum:18:
mrb canım hoşgeldin bendede doktor yara var demişti ama sonrasında kaç doktora gittiysem yok deiler bazıları yaktırmaktan yana değiller tanıdığım 2 kişi yarayla hamile kalıp normal doğumdan sonra yok eden var normal doğum rahmi yeniliyo yaa balım keşke yaktırmasaydın ki geçmemişde nasıl oluyobilmiyorum ama ikinci kez yaktırmadan farklı doktorlarada git bence
nerde hani nerde nerdenerddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bukadar obur birine bu söylenirmi beeeee
nerde hani nerde nerdenerddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bukadar obur birine bu söylenirmi beeeee
canım ama güne göre bugün adet olmam lazım gecikmesin diye yazdı adeti acep ben mi yanlıs anladım bitince olcan hasta dediydi diye hatırlıyorum biteli 6 gün olmus bugün.
yok melisam kullanmadım kullandıysamda hatırlamıyorum ne içindi bu :26:eminem sen progynex diye bi hap kullandınmı gülüm.
Kiz kiymasiz cok komik adam aksam gorunce sok olcak domates biber sogan maydonoz accuk baharat bitti :))))
valla anlamadımki güüm yaaa genelde bitince adet olucaksın derklerde doğrudur yni ama sen neden olmadın gerçi birkerede bende olmuştu bitmişti ilaç 3-4 gün sonra olmuştum bekle bakalım bir iki gün daha gelir inş adetin kuzum:26:
canım ama güne göre bugün adet olmam lazım gecikmesin diye yazdı adeti acep ben mi yanlıs anladım bitince olcan hasta dediydi diye hatırlıyorum biteli 6 gün olmus bugün.
yok melisam kullanmadım kullandıysamda hatırlamıyorum ne içindi bu :26:
e ne güzel işte mutfakta alternatifler tükenmez illa et olmak zorunda değil ben bazen değiştiririm tarifleri
melisa bekle bir kaç gün daha bana kalırsa yarın olursun bende adet söktürücü bittikten 1 hafta sonra adet oldum
Allah Allah aslında bu doktorlara her verdiğini içmemek lazım valla bak bana ne kadar vermişlerdi içmmiştim mecbur olmadıklarımda neden olmamış olabilir bilmiyorum hala olmadın aa gitsen doktora gülüm sorsan bebek olabilirmi sonuçta ihtimali var dimi kuzum:18:
mrb canım hoşgeldin bendede doktor yara var demişti ama sonrasında kaç doktora gittiysem yok deiler bazıları yaktırmaktan yana değiller tanıdığım 2 kişi yarayla hamile kalıp normal doğumdan sonra yok eden var normal doğum rahmi yeniliyo yaa balım keşke yaktırmasaydın ki geçmemişde nasıl oluyobilmiyorum ama ikinci kez yaktırmadan farklı doktorlarada git bence
yok canım ya adetim gelmesin bebem gelsin olmazmı
işte ben de bilmiyorum drum çok büyük yaran dedi.mecbur kaldım.daha 1ay olmadı yakalı.dr herşey normal dedi biraz daha zaman geçsin dedi.geçme süresini merak ediyorum ben aslında.dra bişiey de soramadm.bilmiyorum canım sıkıldı oyzden.
ne kadarlıkmış yaranın boyutu parça alıp gönderdilermi peki senden yakmadan önce kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?