evet smear testi yapıldı.temiz çıktı.şimdi netten araştırdım yakıldıktan sonra 1-2ay arası zamanda tam olarak iyileşir yazıyo.bu yara yaktırmam yüzünden bide çocuk sahibi olamazsam die korkularım başladı.allah korusun
yaktırmak iyi değil derler gülüm dondurmak bir nevi derler diyenlerin yalancısıyım pek fikrim yok ama bendede oldu dedlierki tek doktorla kalma ama geçek değilmiş özelde bakıldığım için tahliller için para kazançları için ollablir demiişti doktor ama çok şükür çıkmadı bekle bakalım daha yenisin hemen iyileşemz manyıken 2-3 aya kadar geçmezse git baktır inş hakkıkında hayırlısı olsun kötüde düşünme Allahın izniyle nasibinde varsa olur bebğin her şekilde merak etme emi canım
prolaktin yetersizligi için yazıyodu kabında rahim duvarını inceltiyomuymus kalınlastıryomuymus ole bişi işte. Adetim gecen ay cok gecikmisti. Adet olduktan 14.gün sonra gittiydim yumurtam yine cok büyümemiş catlatmak için bu progynex hapını yazdıydı 10 gün kullan diye yazarkende yine adetin gecikmesin diye yasıyom dediydi. 6 gün oldu biteli tık yok.
teşekkür ederm cevap yazdığın için moral oldun hayırlısıyla inş geçer bebeğimde olur bakalım zaman ne göstercek.burdan yazarım gelişmeleri sana inş
melisaaa nirdesin bee gülümmmmmmmmmm
hee senden sonramı süper yaaa ben onu nerden hatırlıyorum çıkaramıyorum bir türlü gülüm insert viedo yazıyo mavi bak resim yüklemenin altında ona tıkla emi balımcanım burdayım youtubedan müzik acıyodum ya video nerden yükleniyo bulanmadım size bi sarkı atcektim ya beceremedim bacımmmmmmmmmmmmmmmmm.
rafetin son kaeti süper ya.
diskoya gidip cok pis dagıtasım varrrrrrrrrrrrrrrrrr
mrb arkadaşlar size sormak istediğim konu var.benim rahimde yara vardı onu yaktırdım 1 ay olcak 2nisanda.bugün dra gittim daha geçmemiş dedi.çok moralim bozuldu.yara yaktıran var mı aranızda.normal mi bu sizce.nezaman kurtulcam bu yaradan ben ya..çok kötü bişiy bu.gebelik de olmadı 1buçuk senedr.drum yaran çok büyük o da engel olur bebek olmasına dedi.onu yakmamız lazım öncelikle dedi.tamam dedim korkumu yendim bebeğim olsun diye.şimdide daha geçmemiş.3 ay kendi haline bırakalım dedi.bebek hayalim sürekli erteleniyo.benim durumumda olan var mı arkadaşlar
rica ederim gülüm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sıkma canını emi bana haber et mutlaka burda olmazsam özelden ekleyeyim seni yaz emi bak gülüm sana söyle söyliyim rabbim ne isterse o olur neyi nasip ederse onu yaşarız 1 yılı geçiyoki benimde olmuyo bebeğim bekliyorum çok insan tanıyorum ne şartlarda hamile kalan korkma öncelikle sters yapma en büyük engel bu sabırlı ol bekle hayırlısı olsun hakkında inş geçer sıkıntılarında sağlıklı hayırlı bebek nasip eder rabbim sana tüm isteyenlere AMİNNNNNNNNNNNNN
amin canım ya inşallah.allah hayrlısını nasip etsin cümlemize inşallah.ekleyelim ozaman öyle haberleşiriz.ben bilmiyorum ama sen ekle beni
gecmis olsun cnm. diger arkadaslarinda dedigi gibi bu yaralari en guzeli dondurmak. benim annemde de vardi donduruldu o gun bu gun bi sikayeti yok maasallah.ama kuzenimde vardi onu dr u yakalim demis yakmista ama daha sonra baska bi doktora gittiginde yaranin ayni sekilde durdugunu soylemis bi iyilesme olmamis yani. sende cnm imkanin varsa baska dr a da git gerekiyorsa da dondurma islemini yaptir cnm.
hee senden sonramı süper yaaa ben onu nerden hatırlıyorum çıkaramıyorum bir türlü gülüm insert viedo yazıyo mavi bak resim yüklemenin altında ona tıkla emi balım
benimde çok fena hemde ihtiyacım var moralim bozuk şimcik
hee senden sonramı süper yaaa ben onu nerden hatırlıyorum çıkaramıyorum bir türlü gülüm insert viedo yazıyo mavi bak resim yüklemenin altında ona tıkla emi balım
drum dondurmayı tekrarlıo büyük ihimal yakmak kesin çözüm dedi.daha yeni olduğu için biraz daha beklicem sonra artık dru değiştircem mecburen.bakalım ini gerek kalmaz da geçer
amin gülüm amin ben göderdim zati balım hebrleişriz burdanamin canım ya inşallah.allah hayrlısını nasip etsin cümlemize inşallah.ekleyelim ozaman öyle haberleşiriz.ben bilmiyorum ama sen ekle beni
tmm güğlüm haber edersin dgittiğinde genelde burdayım ama olmadıoğıma denk gelirse merak ederim balımtamamddır kabul ettm cnm:)
yok be gülüm ev sahibiyle pazara görüşücez eşimle sorun biraz kırıldım da sölemesi ayıpniye bozuk gülüm ya ne oldu yine evi mi takıyon ev sahibiyle konustunuz mu ne dedi kıs zamı kabul ettimi
senden sonra deme bana, eşime bozuğum ya 2 gündür. dinlediğim şarkıları listeliyorum
rafet senden sonra
toygar ışıklı nergis,
feridun düzağaç beni bırakma
yusuf güney iki romantik deli( tabi benim koca odun o ayrı)
gökhan keser sıla bazen
göksel acıyor
hiimm. tekrarliyor mu bilmiyorum ama annemin yaptirdigi neredeyse 7 sene oldu. daha biseycigi yok. o bunyeden bunyeye degisir belki. bekle bakalim. takma kafana bunlar caresi olan dertler cok sukur. iyilesirsin en kisa zamnda
amin gülüm amin ben göderdim zati balım hebrleişriz burdan
tmm güğlüm haber edersin dgittiğinde genelde burdayım ama olmadıoğıma denk gelirse merak ederim balım
yok be gülüm ev sahibiyle pazara görüşücez eşimle sorun biraz kırıldım da sölemesi ayıp
ahh ahh puffym aynı aynı ancım bu erkekler valla bende biraz önce kızdım eşime yaa düşüncesizler valla balk yaaa kendimi şu binanın üzerine çıkıp atasım geliyo desemde inanmayın ben niye atlıyım eşimi atayım belki aklı başına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?