Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

catlattılarmı yumurtanı iyi canım hayırlı olur insallah. yumurta gelistirici hap kullanıyodun demi bunlar biraz adet günlerini deegiştirebiliyo canım.

valla bazen benim atlasayımda geliyoda öyle yüksek bina yok. sakat kalıp bide milleti uğraştırmak istemem
Ay ben erken doguracam garanti yarim saatte bi agri giriyo karnima oglanda bi yandan asagiya bastiriyo anammm noliy bana

kız bir ay daha sabret, sonra yine erken doğur ama sık dişini anacım. dinlen uzat bacaklarını

ne oldu canımın içi niye kırdı esin seni ya. kavgamı ettiniz.

yok gülüm o birşey demedi ben dedim teli kapattım yaa her zaman arardı oyun oyanyalım derdi karşılılklı kız işim olsada bırakırdım oynardım nekletmezdim sonrada koştur koştur yemekle uğraşırdım bugünde ben dedim sabah 10 aradım oynayalım 1 saate bite dedi işim rapo yazıcam ifade aldımda dedi tmm dedm bekle bekle 4 saat oldu saat 2 aradım öylemi dedim ddemzmi sonra tmm yarım saate gelicem sen beni bekle dedi bekledim aradı arkadaşını polis götürüyomış ona gidiyorum yardım etmeye dedi hayda dedim ben gelicem dedi neyse bekledim glemiş okeyin özelinden yazmışki bugün değilmöiş görev yarınmış bende arkadaşla ev bakıcam dmiş kapatmış aradı sonra ya hemen neden çıktın dedim yazdım yaa diyo yazdında bekle geleyim bir bakayım dedim yoktunki pc de diyo savunuyo kendini bende dedim ayıp yaa sabahtan beri bekliyorum insan yarım saat dururdu oyundan geçtim iki laf ederdi beklettin diye susuyo sinirlendim kapattım teli

olabilir inş dedğin gibi olur en kısa zamanda iyi olur.valla nedir bu kadınların çektiği anlamadım.evlenmedn önce sapasağlam olan ben şimdi o günleri arar oldum.allah kötüsünden korusun ne diyim artık.

olur olur insallah sen kafana takma. aynen valla cektigimiz dert bitmiyor gerci benim bekaarkende sorunlarim vardi ama muayene olamiyordum hep ultrasonla. onunlada ne kadar anlasilirsa artik belki ozamnlar tam tedavi olabilseydim bu gun bu kadar ugrasmazdim belki

valla bazen benim atlasayımda geliyoda öyle yüksek bina yok. sakat kalıp bide milleti uğraştırmak istemem

kız bir ay daha sabret, sonra yine erken doğur ama sık dişini anacım. dinlen uzat bacaklarını

Ay puffy bende oglana tembih ediyom azcik kilo al sonra gel diye ama agri nasil giriyo uzandim simdi azcik bide seyime bastiriyo felaket sekilde neden bilmem ay ben evde yalnizim suyum falan gelse ne zaman yeticez hastaneye

senin sorunun ne canım

valla bilemiyorum artık canım yaa bazen oluyo işte zaten tek derdim benim kendi adıma diyeyim bu düşüncesizliği yani bkediğim gibi olmayınca sinir oluyorum sonra diyorumki değiştiremiezsin bu adamın yapısı bu kabul et ama aradada olmuyo zati canım sıkkın oluyo bu aralar ev meselsinden dolayı hep doluyum yani dün akşam elimde sinirlendim teli kaldırdım karşı duvara attık parça parça savruldu

catlattılarmı yumurtanı iyi canım hayırlı olur insallah. yumurta gelistirici hap kullanıyodun demi bunlar biraz adet günlerini deegiştirebiliyo canım.

evet catlattim cnm. hatta bugun 12. gun. ilaclarin bana bi etkisi yok cok sukur hatta duzene girdim gecen ay bi kucuk bi kisttim olusmustu ondan gecikti adetim. bu ay tam bir surpriz olcak her an beklemedeyim. insallah olmam::

Ay puffy bende oglana tembih ediyom azcik kilo al sonra gel diye ama agri nasil giriyo uzandim simdi azcik bide seyime bastiriyo felaket sekilde neden bilmem ay ben evde yalnizim suyum falan gelse ne zaman yeticez hastaneye

biraz bilgisyardanda uzak dur gamze git yat dinlen güzelce. Daha kötü olma. :26:

bende öyle düşüncesz davranışına kızıyorum. bi galerici arkadaşı var, onunla beraber araba alım satımı yapıyolar. O çocukda görümcemin eski erkek arkadaşı sürekli eşimle yanyana gelmek istiyoki aklı sıra görümcemle barışıcak. Arıyo abi bi insene diyo iniyor. onun yüzünden her gün kayınvalideme gidiyoruz. eve geliyoruz abi bi gelsene bişey konuşcam. ya gerizekalılar ne konuşcaksanız bir kerede görüşün halledin, uyuz oldum. bide böyle yanında erkek varken bana artistlik yapıyor. saat 11 oldu eve gitmiyomuyuz diyorum. işim var hasanla diyo, iyide niye haberim yok diyorum. Her şeyden haberinmi olcak diyo. Aptal aptal konuşunca sinir oluyorum. 2 gündür ayrı yatıyorum, msnden gtalkden hiç yazmıyorum. Yüzsüz o da yazmıyor. bide ben bebeğin kalp atışını duyduğmda eyüp sultana gittiğimde 12 tane kase ayırmış eve götürcez aşkım dedi iyi dedim.. Bizim evdeki kaselerin aynısından 12 tanede kayınvalidemde gördüm. benden habersiz gitmesine kızıyorum. Çünkü ben ondan habersiz bişey yapmıyorum. Defalarca dedimki benden bişey gizlemen dürüst olduğunu göstermez yalan söylememek için anlatmıyo olmanda aldatmaktır yalan söylemektir diyorum. ama iş anasının evi yada kardeşleri olunca hiç çekinmiyo benden bişeyler gizlemekden aklı başına gelsin umrumda değil. Yüzüne bile bakmıyorum.Anlasın eşşekliği

Kuzum ben tlfdan giriyorum bilgden degil ben cok tirsiyorum suan acaba kocamin yanina mi gitsem bisey olursa yanimda biri olur en azindan (

Kuzum ben tlfdan giriyorum bilgden degil ben cok tirsiyorum suan acaba kocamin yanina mi gitsem bisey olursa yanimda biri olur en azindan (

gamzem öyle hemen başlamaz doğum suyun gelsede hemencicik doğmaz, sen bence bacaklarını kaldır üstünüde ört uyu yoruldun belkide. Hem sancılar doğum sancısı olsa eğer düzenli 5 dakikada bir 40 saniye süren sancılar olur. Doğuma 1-2 ay kala rahim kendini hazırlarmış sancıların bu sancıdır muhtemelen. Biraz dinlen bana mesaj atarsın kuzum durumun hakkında

slm cnm bu şöförrr dünde trafikteydi avm ye gittim tek başıma eve alışveriş yaptım sonra bi güzel park ettim ama kadınlara çok sinir davranıyolar ama beni yıldıramazlar

ben pko luydum kistim olustu 6 ay once laporskpi ile aldirdim 6 aydirda tedavi olurum bebis icin ama daha bi sonuc alamadim cnm.

geçmiş olsun cnm bnm de hashimato var.ben de ilaç kullancam ömür boyu.benmde bebek olması için uğraşıyorum daha hiçbir tedavi uygulanmadı.evlendim hormon testi yaptırayım bi dedim hashimato oldumu öğrendim.genetik bi hastalık buda sülalede çok kişi guatr hastası malesef.bende nodül yokmuş ama olmayacak die de bişi yok.allah hepimizi korusun kötü hastalıklardan.en kısa zamanda da bebeklerimize kavuşuruz inşallah.allah yardımcımız olsun.onun dediği olcak elbette ama insan yine de üzülüyo elde değil.kimseyle de konuşamıosn bu konuda.şimdi yara girdi araya yine 3 4 ay beklicez erteledik yine tedaviyi.hayrırlısı olur inş herkes için

Slm kızlaar nasılsınız.
Dün bağırsaklarımı bozdum ( bir arkadaş fasülye turşusu kavurmu, birde ben seviyorum diye bi tencere yapmış, zorla bitirdik, tabi akşamda çok fena oldum. Henüz geçmedi...
Geçenlerde primaya üye olmuştum, hediye göndermişler.
Tuperware
vodafone yarım saatlik konuşma
4 adet bebek bezi
Ariel numune deterjan
Cd, kitapçık ve broşürler göndermişler.
İlk hediyemiz geldi çok sevindim )

Bu aralar çok uykucu oldum, sabah eşim yine geç kaldı, konuşa konuşa gitti (
Sanırım darıldı bana, çünkü ona saati kurdurmadım ben kurdum diye (
Şimdi akşam surat yapıp durur (

slm cnm bu şöförrr dünde trafikteydi avm ye gittim tek başıma eve alışveriş yaptım sonra bi güzel park ettim ama kadınlara çok sinir davranıyolar ama beni yıldıramazlar

eşimde ondan korkuyomuşda beni tek çıkarmıyormuş güya
İlk günlerde taaa karşı şeritten gidiyordum. Şimdi şeridimi ayarlıyorum en azından,

Isallah hazirlik sancisidir ama icim bi tuhaf oldu kimse yok yanimda ya bisey olsa diye kotu oldum neyse ben gidim yatim dogurmaya kalkarsam gecede olsa msj atarim sana :)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…