hanimlar bana bi yardimci olurmusunuz ben adet olacagim tarihi kestiremiyorm. her ay duzenli olurken 29 gunde bir bu ay 5 gun yukari cikmisti. tarihim degistimi simdi benim.eski duzenli gunlerime gore hesaplarsam1 nisan gibi olmam lazim. ama en son edet tarihime gore 5 nisan. hangisi simdi size. biraz karisik ama kusura bakmayim. yok bide bu ay catlatma ignesi denedik ona gore gunum gecerse heveslenecem de
ahh ahh puffym aynı aynı ancım bu erkekler valla bende biraz önce kızdım eşime yaa düşüncesizler valla balk yaaa kendimi şu binanın üzerine çıkıp atasım geliyo desemde inanmayın ben niye atlıyım eşimi atayım belki aklı başına gelir
Ay ben erken doguracam garanti yarim saatte bi agri giriyo karnima oglanda bi yandan asagiya bastiriyo anammm noliy bana
ne oldu canımın içi niye kırdı esin seni ya. kavgamı ettiniz.
olabilir inş dedğin gibi olur en kısa zamanda iyi olur.valla nedir bu kadınların çektiği anlamadım.evlenmedn önce sapasağlam olan ben şimdi o günleri arar oldum.allah kötüsünden korusun ne diyim artık.
valla bazen benim atlasayımda geliyoda öyle yüksek bina yok. sakat kalıp bide milleti uğraştırmak istemem
kız bir ay daha sabret, sonra yine erken doğur ama sık dişini anacım. dinlen uzat bacaklarını
olur olur insallah sen kafana takma. aynen valla cektigimiz dert bitmiyor gerci benim bekaarkende sorunlarim vardi ama muayene olamiyordum hep ultrasonla. onunlada ne kadar anlasilirsa artik belki ozamnlar tam tedavi olabilseydim bu gun bu kadar ugrasmazdim belki
valla bazen benim atlasayımda geliyoda öyle yüksek bina yok. sakat kalıp bide milleti uğraştırmak istemem
kız bir ay daha sabret, sonra yine erken doğur ama sık dişini anacım. dinlen uzat bacaklarını
catlattılarmı yumurtanı iyi canım hayırlı olur insallah. yumurta gelistirici hap kullanıyodun demi bunlar biraz adet günlerini deegiştirebiliyo canım.
senin sorunun ne canım
Ay puffy bende oglana tembih ediyom azcik kilo al sonra gel diye ama agri nasil giriyo uzandim simdi azcik bide seyime bastiriyo felaket sekilde neden bilmem ay ben evde yalnizim suyum falan gelse ne zaman yeticez hastaneye
valla bilemiyorum artık canım yaa bazen oluyo işte zaten tek derdim benim kendi adıma diyeyim bu düşüncesizliği yani bkediğim gibi olmayınca sinir oluyorum sonra diyorumki değiştiremiezsin bu adamın yapısı bu kabul et ama aradada olmuyo zati canım sıkkın oluyo bu aralar ev meselsinden dolayı hep doluyum yani dün akşam elimde sinirlendim teli kaldırdım karşı duvara attık parça parça savruldu
selam tatlu hatunlar
Kuzum ben tlfdan giriyorum bilgden degil ben cok tirsiyorum suan acaba kocamin yanina mi gitsem bisey olursa yanimda biri olur en azindan(
hoşgeldin usta şöför
Kız şöför diyince eşim artık trafiğe alışıyım diye her hafta sonu araba kullandırıyo. Otomatik tabi, önce trafiğe alışda sonra arabaya alışırsın dedi. Hep kullanırken aklıma sen geliyon he
ben pko luydum kistim olustu 6 ay once laporskpi ile aldirdim 6 aydirda tedavi olurum bebis icin ama daha bi sonuc alamadim cnm.
slm cnm bu şöförrr dünde trafikteydi avm ye gittim tek başıma eve alışveriş yaptım sonra bi güzel park ettim ama kadınlara çok sinir davranıyolarama beni yıldıramazlar
gamzem öyle hemen başlamaz doğum suyun gelsede hemencicik doğmaz, sen bence bacaklarını kaldır üstünüde ört uyu yoruldun belkide. Hem sancılar doğum sancısı olsa eğer düzenli 5 dakikada bir 40 saniye süren sancılar olur. Doğuma 1-2 ay kala rahim kendini hazırlarmış sancıların bu sancıdır muhtemelen. Biraz dinlen bana mesaj atarsın kuzum durumun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?