Slm kızlaar nasılsınız.
Dün bağırsaklarımı bozdum( bir arkadaş fasülye turşusu kavurmu, birde ben seviyorum diye bi tencere yapmış, zorla bitirdik, tabi akşamda çok fena oldum. Henüz geçmedi...
Geçenlerde primaya üye olmuştum, hediye göndermişler.
Tuperware
vodafone yarım saatlik konuşma
4 adet bebek bezi
Ariel numune deterjan
Cd, kitapçık ve broşürler göndermişler.
İlk hediyemiz geldi çok sevindim )
Bu aralar çok uykucu oldum, sabah eşim yine geç kaldı, konuşa konuşa gitti(
Sanırım darıldı bana, çünkü ona saati kurdurmadım ben kurdum diye(
Şimdi akşam surat yapıp durur(
Isallah hazirlik sancisidir ama icim bi tuhaf oldu kimse yok yanimda ya bisey olsa diye kotu oldum neyse ben gidim yatim dogurmaya kalkarsam gecede olsa msj atarim sana :)...
canım güle güle kullanın banada geldi
Şuana kadar arieli kullandım ve kosladan daha iyi
geçmiş olsun cnm bnm de hashimato var.ben de ilaç kullancam ömür boyu.benmde bebek olması için uğraşıyorum daha hiçbir tedavi uygulanmadı.evlendim hormon testi yaptırayım bi dedim hashimato oldumu öğrendim.genetik bi hastalık buda sülalede çok kişi guatr hastası malesef.bende nodül yokmuş ama olmayacak die de bişi yok.allah hepimizi korusun kötü hastalıklardan.en kısa zamanda da bebeklerimize kavuşuruz inşallah.allah yardımcımız olsun.onun dediği olcak elbette ama insan yine de üzülüyo elde değil.kimseyle de konuşamıosn bu konuda.şimdi yara girdi araya yine 3 4 ay beklicez erteledik yine tedaviyi.hayrırlısı olur inş herkes için
Saol canımcım.
Bende yakında denerim.
Tuper geldimi sana?
Ne işe yaradığını çözemedik, bir arkadaş yoğurt yapmak için dedi ama anlamadım pek doğrusu
üniversiteden bayadır görüşmediğim bi akadaşım aradı bende yaşadıklarımı anlattım (düşük kürtaj vs.) diyoki bende sevgilimden ayrıldım
Dru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
biraz bilgisyardanda uzak dur gamze git yat dinlen güzelce. Daha kötü olma. :26:
bende öyle düşüncesz davranışına kızıyorum. bi galerici arkadaşı var, onunla beraber araba alım satımı yapıyolar. O çocukda görümcemin eski erkek arkadaşı sürekli eşimle yanyana gelmek istiyoki aklı sıra görümcemle barışıcak. Arıyo abi bi insene diyo iniyor. onun yüzünden her gün kayınvalideme gidiyoruz. eve geliyoruz abi bi gelsene bişey konuşcam. ya gerizekalılar ne konuşcaksanız bir kerede görüşün halledin, uyuz oldum. bide böyle yanında erkek varken bana artistlik yapıyor. saat 11 oldu eve gitmiyomuyuz diyorum. işim var hasanla diyo, iyide niye haberim yok diyorum. Her şeyden haberinmi olcak diyo. Aptal aptal konuşunca sinir oluyorum. 2 gündür ayrı yatıyorum, msnden gtalkden hiç yazmıyorum. Yüzsüz o da yazmıyor. bide ben bebeğin kalp atışını duyduğmda eyüp sultana gittiğimde 12 tane kase ayırmış eve götürcez aşkım dedi iyi dedim.. Bizim evdeki kaselerin aynısından 12 tanede kayınvalidemde gördüm. benden habersiz gitmesine kızıyorum. Çünkü ben ondan habersiz bişey yapmıyorum. Defalarca dedimki benden bişey gizlemen dürüst olduğunu göstermez yalan söylememek için anlatmıyo olmanda aldatmaktır yalan söylemektir diyorum. ama iş anasının evi yada kardeşleri olunca hiç çekinmiyo benden bişeyler gizlemekdenaklı başına gelsin umrumda değil. Yüzüne bile bakmıyorum.Anlasın eşşekliği
sanada cok gecmis olsun cnm. ne yapalim hayatta sinavlardan geciyoruz iste. biraz bekle kendine gelirsin hem. sonra mevlam bize bebek verecekse zaten verecek. zamanini bekliyoruz .ben kendimi oyle teselli ediyorum
neoldu pfyym moralini bozma boşver buda geçer merak etme ama insan takıyo tabisenden sonra deme bana, eşime bozuğum ya 2 gündür. dinlediğim şarkıları listeliyorum
rafet senden sonra
toygar ışıklı nergis,
feridun düzağaç beni bırakma
yusuf güney iki romantik deli( tabi benim koca odun o ayrı)
gökhan keser sıla bazen
göksel acıyor
ayyy eliffff güldürdün beniyok gülüm o birşey demedi ben dedim teli kapattım yaa her zaman arardı oyun oyanyalım derdi karşılılklı kız işim olsada bırakırdım oynardım nekletmezdim sonrada koştur koştur yemekle uğraşırdım bugünde ben dedim sabah 10 aradım oynayalım 1 saate bite dedi işim rapo yazıcam ifade aldımda dedi tmm dedm bekle bekle 4 saat oldu saat 2 aradım öylemi dedim ddemzmi sonra tmm yarım saate gelicem sen beni bekle dedi bekledim aradı arkadaşını polis götürüyomış ona gidiyorum yardım etmeye dedi hayda dedim ben gelicem dedi neyse bekledim glemiş okeyin özelinden yazmışki bugün değilmöiş görev yarınmış bende arkadaşla ev bakıcam dmiş kapatmış aradı sonra ya hemen neden çıktın dedim yazdım yaa diyo yazdında bekle geleyim bir bakayım dedim yoktunki pc de diyo savunuyo kendini bende dedim ayıp yaa sabahtan beri bekliyorum insan yarım saat dururdu oyundan geçtim iki laf ederdi beklettin diye susuyo sinirlendim kapattım teli
gamse kız dur bir bakıyım yaaaa bebek büyüdükçe o sancılar kramplar normal mereak etme boşa kendini yoruyosun azıcık dinlensen geçerDru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
hlalım hoşgeldin balım nasılsın geç kaldım kusuruma bakma yemekle uğraşıyodum ancak geldim gördüm yazdım maaşallah rkadaşınla çok ortak yanınız varmış dimek sevgiliisiyle ayrılmış vah garibim vahhhüniversiteden bayadır görüşmediğim bi akadaşım aradı bende yaşadıklarımı anlattım (düşük kürtaj vs.) diyoki bende sevgilimden ayrıldım
Slm kızlaar nasılsınız.
Dün bağırsaklarımı bozdum( bir arkadaş fasülye turşusu kavurmu, birde ben seviyorum diye bi tencere yapmış, zorla bitirdik, tabi akşamda çok fena oldum. Henüz geçmedi...
Geçenlerde primaya üye olmuştum, hediye göndermişler.
Tuperware
vodafone yarım saatlik konuşma
4 adet bebek bezi
Ariel numune deterjan
Cd, kitapçık ve broşürler göndermişler.
İlk hediyemiz geldi çok sevindim )
Bu aralar çok uykucu oldum, sabah eşim yine geç kaldı, konuşa konuşa gitti(
Sanırım darıldı bana, çünkü ona saati kurdurmadım ben kurdum diye(
Şimdi akşam surat yapıp durur(
Dru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
neoldu pfyym moralini bozma boşver buda geçer merak etme ama insan takıyo tabi
ayyy eliffff güldürdün beni
kız tek derdin bu olsun senin eşin senle oyun oynamadı diyemi taktın şimdi adama
gamse kız dur bir bakıyım yaaaa bebek büyüdükçe o sancılar kramplar normal mereak etme boşa kendini yoruyosun azıcık dinlensen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?