Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze geçen gün bi dizide vardı yalancı sancı geldi kadına bilmiyorum ne kadar doğru böyle bi şey varmı doktorda bol bol su iç yat dinlen dedi:44:

canım güle güle kullanın banada geldi
Şuana kadar arieli kullandım ve kosladan daha iyi

sanada cok gecmis olsun cnm. ne yapalim hayatta sinavlardan geciyoruz iste. biraz bekle kendine gelirsin hem. sonra mevlam bize bebek verecekse zaten verecek. zamanini bekliyoruz .ben kendimi oyle teselli ediyorum

üniversiteden bayadır görüşmediğim bi akadaşım aradı bende yaşadıklarımı anlattım (düşük kürtaj vs.) diyoki bende sevgilimden ayrıldım

Dru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size

malesef canım bu erkekler geçekten düşünceziz bize gelince habersiz iş yapma bak sonra senden bilirim en ufak birşey olsada saklama suçun olsun olmasın söyle derler büyütürler ama kendilerine gelince düşünemedim edemedim bilemedim bin türlü kıvırmakta üzerlerine yok belkiide yüzkere kavga etmişizdirbekarkende arkadaşlrı için bir iki beni sallamadı o zamanlar hep ben alttan alıyodum üğzülmesin benim yüzümden gitti polis okuluna gibilerinden baktım ki olay kötüye gidiyo ipler elinde bende ayrıldım ama buna bir koydu okulda yaa 5 gün kapalı içerde deli oldu böyle anladı günlerce konuşmadım bitti dedim teli kapattım çok pişs inadım var biliyo şimdi o yüzden dikkat ediyo bazı şeylere ama yinede yapıyo ki bu arkadaşınında bize borcu var düşün taksit taksti vermiyo çocuk buna rağmen koşuyo gidiyo anacım ne varsa bu arkadaşlarda aslında gerçekten biraz tavırlı olamız gerekiyo büyüklerimiz derki yok kocaya saygı güzel konuş sözünden çıkama beynimize böyle kazdıkda ama olmuyo gerçekten sende iyi etmşşşin anlasın boşver nereye kadar biz çekicez gerçekten sıkıcı oluyoki alıp başımı gitmek stiyorıum en ufak şeye kaldıramıyorum

Kızlaar herkese mrb.. sonunda bu ay adetim 6 gün oldu ve bitti... Yalnız progestan kullanmaya devam ediyorum, sizce bebek düşünebilirmiyim, progestan ın bi zararı olurmu?? Birde benim yumurtlama günüm belli olmuyor, adetten hemen sonra hamile kalınılabilirmi?? :44:

sanada cok gecmis olsun cnm. ne yapalim hayatta sinavlardan geciyoruz iste. biraz bekle kendine gelirsin hem. sonra mevlam bize bebek verecekse zaten verecek. zamanini bekliyoruz .ben kendimi oyle teselli ediyorum

haklısın zamanı var demek ki.ablamda da hashimato vardı 4 sene sonra oldu bebeği.allah birgün inş verecek bize de.ama dediğin gibi daha zamanı gelmemiş demekki.çocuğun olmaz dedikleri bile hamile kalabiliyo artık allah bilir ne olcak

neoldu pfyym moralini bozma boşver buda geçer merak etme ama insan takıyo tabi

ayyy eliffff güldürdün beni
kız tek derdin bu olsun senin eşin senle oyun oynamadı diyemi taktın şimdi adama

Dru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
gamse kız dur bir bakıyım yaaaa bebek büyüdükçe o sancılar kramplar normal mereak etme boşa kendini yoruyosun azıcık dinlensen geçer

üniversiteden bayadır görüşmediğim bi akadaşım aradı bende yaşadıklarımı anlattım (düşük kürtaj vs.) diyoki bende sevgilimden ayrıldım
hlalım hoşgeldin balım nasılsın geç kaldım kusuruma bakma yemekle uğraşıyodum ancak geldim gördüm yazdım maaşallah rkadaşınla çok ortak yanınız varmış dimek sevgiliisiyle ayrılmış vah garibim vahhh

hoşgeldin kuzucum geçmiş olsun dimek bozdun içeriyi haaa aman dikkat et kendine yaa valla sıkıntı yaa o dertler gerçekten sıkıntı :26:

yokbee gülüm beni bekletti de koştura koştura arkadaşına gitti diye insan iki güzel laf ederdi ama yok takır takır yazmış bide zeki kocam hemende kapatmış çımış uzamasın diye zekiye bak sen beklese yazışıcaz yaa hemen arıyo telden nerdesin diyo sanki yarım saat beklemişte hesap soruyo birde gıcık

hoşbulduk beyaz gülüm hakkaten dediğin gibi herkesin bi derdi var işte

jaleda sen bizim eski bi arkadaşımızmısın?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…