malesef canım bu erkekler geçekten düşünceziz bize gelince habersiz iş yapma bak sonra senden bilirim en ufak birşey olsada saklama suçun olsun olmasın söyle derler büyütürler ama kendilerine gelince düşünemedim edemedim bilemedim bin türlü kıvırmakta üzerlerine yok belkiide yüzkere kavga etmişizdirbekarkende arkadaşlrı için bir iki beni sallamadı o zamanlar hep ben alttan alıyodum üğzülmesin benim yüzümden gitti polis okuluna gibilerinden baktım ki olay kötüye gidiyo ipler elinde bende ayrıldım ama buna bir koydu okulda yaa 5 gün kapalı içerde deli oldu böyle anladı günlerce konuşmadım bitti dedim teli kapattım çok pişs inadım var biliyo şimdi o yüzden dikkat ediyo bazı şeylere ama yinede yapıyo ki bu arkadaşınında bize borcu var düşün taksit taksti vermiyo çocuk buna rağmen koşuyo gidiyo anacım ne varsa bu arkadaşlarda aslında gerçekten biraz tavırlı olamız gerekiyo büyüklerimiz derki yok kocaya saygı güzel konuş sözünden çıkama beynimize böyle kazdıkda ama olmuyo gerçekten sende iyi etmşşşin anlasın boşver nereye kadar biz çekicez gerçekten sıkıcı oluyoki alıp başımı gitmek stiyorıum en ufak şeye kaldıramıyorum
aaaa ben bugün canlı yayına bağlandım soru sordum
hangi programa cnm ?
hoşbulduk beyaz gülüm hakkaten dediğin gibi herkesin bi derdi var işte
jaleda sen bizim eski bi arkadaşımızmısın?????
bilmem öylemiyim :44: seni ilkdefa görüyorum bennn
bu 2.ci hehe heee
bu 2.ci hehe heee
Merhaba arkadaslar,bende cikolata kisti ve iltihap var,neredeyse 1 senedir bebek olmuyor,en son dra gittigimde iltihap icin ilaclari kullandim gecen ay 27.sinde regl oldum bu ay gecikti sadece kasik agrisi var hafiften bugun test yaptim negatif yine maalesef,bu gidisle biraz zor olacak galiba((((
bu 2.ci hehe heee
neyeyyy beni ilk defamı görüyosun ben topiğin demirbaşıyım en başından beri burdayımyoksa beni işletiyomusun gızzz
hoşbulduk beyaz gülüm hakkaten dediğin gibi herkesin bi derdi var işte
aynen öyle gülüm aman bunlar olsunda terk dert Allahım sağlık sıkıntısı ölüm vermesin be balım
jaleda sen bizim eski bi arkadaşımızmısın?????
canım bizimde 24000 paramız var ev için biriktirdiğimiz hepsi onda bide kimsenin haberi yok. tamam adamın durumu iyi ama diyorumki ya ölse kim bilcek paramız olduğunu kızıyorum ve adamada güvenmiyorum. ayın 15inde ödiyceği parayı hala ödemedi mesela. bide her akşam abi yarın görüşelim diyor.yarın oluyor bankaya yatırdım yarın hesaba geçer diyor. yarın oluyor abi eft limitim dolmuş geri gelmiş para diyor vs vs
hıııhhh demirbaşa hiç benzemiyosun hoşlanmadım senden tizzzz bu topiği terk et
cnm o ne demek öyle umutsuzluğa kapılmak yoooooook sen doktorunun verdiği tedaviyi uygula bide gebe kalcağına inan
hıııhhh demirbaşa hiç benzemiyosun hoşlanmadım senden tizzzz bu topiği terk et
Hello :79::79::79::79::79:
isletmeci senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?