Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bizimde 24000 paramız var ev için biriktirdiğimiz hepsi onda bide kimsenin haberi yok. tamam adamın durumu iyi ama diyorumki ya ölse kim bilcek paramız olduğunu kızıyorum ve adamada güvenmiyorum. ayın 15inde ödiyceği parayı hala ödemedi mesela. bide her akşam abi yarın görüşelim diyor.yarın oluyor bankaya yatırdım yarın hesaba geçer diyor. yarın oluyor abi eft limitim dolmuş geri gelmiş para diyor vs vs

Merhaba arkadaslar,bende cikolata kisti ve iltihap var,neredeyse 1 senedir bebek olmuyor,en son dra gittigimde iltihap icin ilaclari kullandim gecen ay 27.sinde regl oldum bu ay gecikti sadece kasik agrisi var hafiften bugun test yaptim negatif yine maalesef,bu gidisle biraz zor olacak galiba((((

cnm o ne demek öyle umutsuzluğa kapılmak yoooooook sen doktorunun verdiği tedaviyi uygula bide gebe kalcağına inan

canım aynı sıkıntı bak yaşadığımız peşinden koşuyoruz aman böyle aman şöyle tmmabi yarın söz tmm abi şu gün abi işe çıkmadım abi böyle artık çocuğa ben yazdım bastım hakareti beni bile çileden çıkardın lanet oolsun sana dedim şimdi beni görse eşimin yanında gelemez hakkını helal et abla der etmiyorum diyorum birde namaz kılıyosun alnını secdeye koyoyusun dolandıroyr-sun bee utanmaz dedim susuyo eşimde ses etmiyo her işimi yapıyo ama diyo çok yapıyo yaa amann bu erkekler valla çekilir gibi değillerde işte rabbim bir sebep veriyo ölüyodum aşkından geberiyodum babamı karşıma aldım da evlendim nelker yaşadım şimdi diyorum bu hat içnmi bazen uykudan kalkıyorum bu yabancı kim diyorum valla bazen herşey yolunda bazende batıyoki öpmesi bile dokunuyo o derece rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sen yinede kendidne dikkat et hamilesin üzülme bebeğini düşün kuzum yani değmez valla bak değmez üzüldüğüne

cnm o ne demek öyle umutsuzluğa kapılmak yoooooook sen doktorunun verdiği tedaviyi uygula bide gebe kalcağına inan

Her ay bir umutla beklerken hep husrana ugradigim icin boyle oldum arkadasim,durmadan test yapa yapa,butun arkadaslarim hamile bebis bekliyor,Allah tum isteyenlere versin sabirla beklemek gercekten zor,Allah aratmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…