bencede ver yıkamaya ben öyle yapıyorum hem çok uygun hem derdi tasası yok.yormaaaa kendini inş.yrn herşey güzel gider
slm kızlar nasılsınızzzz
Hoşgeldin canımcım, doğum aynı gün görünüyor :))
Bebeğinin cinsiyeti neydi?
ben sana söyliyim kuzum nedeni birazda üzüntü sen çaktırmasanda üüzülüyosun buda sana zarar veriyo ne yaptın peki eşin ne diyo durumuna:26:
hoşbulduk canım benım prensesım olacakkk allahın iznıylee daha once doktor 14 gorunuyo dogum ama bu sefer gıttıgımde 10 da hazırlıklı ol dedı bakalım hayırlısıyla alırız kucagımıza inşallahh
kizlar ya moralim cok bozuk neden bende bilmiyorm uyusuk uyusuk yatip duruyorm
sanki heryerim agriyo midem bulaniyo :106:
bu durum cok sinir bozucu kocam gelsin kavga edicm cok bunaldim
Banada 12. haftada 20'sinde dedi.
Sonraki ay 10 ağustosta bekle dedi.
Karnın büyüdümü :))
al bendende okadar
akşam bende odun yontucamm
Halı ince diye elimizde yıkayalım dedik, ama bakıcaz artık.
Memnuniyetle getiririm canımcım.
Oğlumda teyzelerine el sallıyor, çıkar buradan bende yazıcam diye paralıyor kendini şuan :))
slm kızlar nasılsınızzzz
akşam hiç ona haber vermedim zaten. abim geldi aşağıya tam arabaya biniyodum o geldi, hemen daldı tabi arabaya sanki bok varya. Neyse tövbe tövbe. Hastanede inerken abim kucakladı aldı arabadan hemen sıra almaya girdim geldi benimkide, adam onu bi evrak alması için bi yere yolladı. Geldi acil kadın doğuma geçtik. muayene oldum işte o abimle bekliyodu ben tahlillerimi verdim. bişey demeden müşaade odasına gittim. oranın en arka bölümüne yattım. 10-15 dk sonra gelmiş yanımda sandalyeye oturmuş, döndüm arkamı zaten buraya yazdım. o arada bunun gözler gitmiş baktım serumda bitmiş. Ona bişey demedim giydim ayakkabımı aldım çantamı serum elimde. Çıkarttırdım hemen hemşireye doktorun yanına girdim tekrardan, o arada beni arıyor bu safda abim demiş içerde diyeneyse doktor eve yolladı bu soruyor neden olmuş, gazmış dedim. bişey yokmuş. Eve geldim hemen yatak odama girdim kapıyıda kitledim zaten uyumuşum. o da karnını doyurmaya çalışıyodu en son
sabahdan beride ev ilanları gönderip duruyor peşinden bide yorumluyor onu hiç cevap vermedim
kizlar ya moralim cok bozuk neden bende bilmiyorm uyusuk uyusuk yatip duruyorm
sanki heryerim agriyo midem bulaniyo :106:
bu durum cok sinir bozucu kocam gelsin kavga edicm cok bunaldim
hoşbulduk canım benım prensesım olacakkk allahın iznıylee daha once doktor 14 gorunuyo dogum ama bu sefer gıttıgımde 10 da hazırlıklı ol dedı bakalım hayırlısıyla alırız kucagımıza inşallahh
aman dursun durdugu yerde 7.5 aylik olan ben bile icerde kalsin diye dua ediyorum :)
hosgeldinnnnnnn
ah bi gelse avuclarimin ici kasiniyo
akşam hiç ona haber vermedim zaten. abim geldi aşağıya tam arabaya biniyodum o geldi, hemen daldı tabi arabaya sanki bok varya. Neyse tövbe tövbe. Hastanede inerken abim kucakladı aldı arabadan hemen sıra almaya girdim geldi benimkide, adam onu bi evrak alması için bi yere yolladı. Geldi acil kadın doğuma geçtik. muayene oldum işte o abimle bekliyodu ben tahlillerimi verdim. bişey demeden müşaade odasına gittim. oranın en arka bölümüne yattım. 10-15 dk sonra gelmiş yanımda sandalyeye oturmuş, döndüm arkamı zaten buraya yazdım. o arada bunun gözler gitmiş baktım serumda bitmiş. Ona bişey demedim giydim ayakkabımı aldım çantamı serum elimde. Çıkarttırdım hemen hemşireye doktorun yanına girdim tekrardan, o arada beni arıyor bu safda abim demiş içerde diyeneyse doktor eve yolladı bu soruyor neden olmuş, gazmış dedim. bişey yokmuş. Eve geldim hemen yatak odama girdim kapıyıda kitledim zaten uyumuşum. o da karnını doyurmaya çalışıyodu en son
sabahdan beride ev ilanları gönderip duruyor peşinden bide yorumluyor onu hiç cevap vermedim
alemsin sen yaa kuzucum sen onu bunu boşver kocanın aklı başına glick ama sen bu esnada kendine bebeğine dikkat et yavrum kız o mucizen senin aman Allahıma emanet peki hafifleidmi sancıların azda olsa gülüm
ben kavgada edemem sinirlenmiyim diye
anammmm aslan burcu olacak yandim sennnn kendimden biliyorum :))
kaşınsa ne anlıyorzki odun herhaliyle odun işte ben vursam elim acır kütükkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm esinin ne yaptigini tam olarak bilmiyorm ama bence cok ustune gitme en azindan karnindaki canin hatrina ne olursa olsun
o senin hayat arkadasin sen destek olmalisin
yaptigi hatayi konusarak cozmeyi denersen hem bebegin de etkilenmemis olur
nacizane tavsiyem ama tabi ki sen daha iyi bilirsin
canım sancım hala devam, genitale baskıda devam. Bakalım bebekimi akşam devlette 10 sn belki gördüm. Kocamandı
Akşam kendi doktoruma giderim yine bakalım o ne diycek.
kocamı da allah ıslah eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?