isallah en fazzla 3 ay surer cok zor hele 3 aydan sonra devam ediyosa
markasi ne ki bunun benimki sevenseas pulse o daha iyiyse onu alayim oglan kiloda alir belki
kuzum mesela annesine gidiyor benim haberim yok sonradan tesadüfü bir şekilde öğreniyorum. konu annesi ve kardeşleri olunca çekinmeden benden bişeyler gizleyebiliyor yada yalan söyleyebiliyor. Bu konuda onu defalarca uyardım özürler diledi defalarca anlattım anlamıyor sanırım. O bu şekilde devam ettikçe benden ona karı ondan bana koca olmaz. ben ona karşı ne kadar açıksam o da olmalı. Ben bu şekilde oldukça ona güvenmiyorum ve biliyorum sadece ailesine gittiğinde yapıyor bunu ama ne olursa olsun ben ona güvenmiyorum böyle oldukça ya adam olur kalır yanımda yada defolur gider hayatımdan ben oğluma sağlam karakter nasıl olur öğretirim tek başıma
canım sancım hala devam, genitale baskıda devam. Bakalım bebekimi akşam devlette 10 sn belki gördüm. Kocamandı
Akşam kendi doktoruma giderim yine bakalım o ne diycek.
kocamı da allah ıslah eylesin
cokmu zorlar kız
kuzum mesela annesine gidiyor benim haberim yok sonradan tesadüfü bir şekilde öğreniyorum. konu annesi ve kardeşleri olunca çekinmeden benden bişeyler gizleyebiliyor yada yalan söyleyebiliyor. Bu konuda onu defalarca uyardım özürler diledi defalarca anlattım anlamıyor sanırım. O bu şekilde devam ettikçe benden ona karı ondan bana koca olmaz. ben ona karşı ne kadar açıksam o da olmalı. Ben bu şekilde oldukça ona güvenmiyorum ve biliyorum sadece ailesine gittiğinde yapıyor bunu ama ne olursa olsun ben ona güvenmiyorum böyle oldukça ya adam olur kalır yanımda yada defolur gider hayatımdan ben oğluma sağlam karakter nasıl olur öğretirim tek başıma
hakliymissin cnm bende bu ailesi yuzunden cok kavga ettim
sonunda daha anlayisli olmaya calisiyo neyse ki orta yolu bulduk
zor eyler dicem gunaha gircem kuzen aradi dogum durumunda su hastanede kuvoz var haberin olsun dedi benimkine dedim o hastanenin sigortayla anlasmasi yokmus 5 bin tlmis dedim kardesin senin paranla arabaya biniyo satsin arabasini versin bizde hastaneye veririz gerekirse kapattim yuzune esek her zaman esektir
evet canım buyudu hamıle oldugum bellı artıkkk senın peki
Sen diyarbakirliymissin oyle mi bizde bebek dogmadan gidip gezicektik sozde yalan oldu :))) heran dogurcakmisim gibi bekliyoruz((
ayyy insallah canim yaa.3ay surer diye umit ediyorum dayanmaya calisiyorum
ya puffyi deminden beri yazdıklarını okuyorum takma kafana salla fln demiycem ama huzurlu bi hamilelik geçirmen şu anda çok önemli belki sonra bi danışmana gitseniz kocana bunları başkası söylerse belki bi faydası olur bende yalanın en basitine yok pembesine fln dahi katlanamıyorum
bu kadar odun varken etrafda marangoz olmak lazımmış
Benim kıyafetlerden çok belli olmuyor, pijamalarımı giyince çıkıyor.
55 kilo olmuşum, bakalım doğuma kadar kaç olucaz :))
Ben gittim Diyarbakır'a çok beğendim. Ama asker ziyaretine gitmiştik, Muş yolundan gittik, çok ürkütücüydü. Bir taraf uçurum bir taraf dağ...
bende ailesiyle görüşmeyi kesip onun burnundan getirince orta yolu bulmuş oluyoruz ama az bişey yüzveriyim başlıyoruz dolaplar çevirmeye.
Dangalakda akıl olsa derki bak karım kardeşlerimle arkadaş gibi, hiç sorunları yok ben karımı niye boşuna aileme düşman ediyorum diye düşünmüyor. Ama her kim ne yaparsa illaki döner dolaşır bulur onu. Bende eşime diyorum, benden habersiz yaptığın işlerde hep başına bir bela musibet alıyorsun akıllı ol. O kadar çekiyor hala banamısın demiyor. Benim yaşımda benim konumumda kimse yaşamazdı onun o sunamadığı hayatı ben hep sahip çıktım evime aileme ama yeter. o da dişini sıkmayı adam olmayı öğrensin. Aksi halde bende yalan dolan işler yapıp güven nasıl sarsılırmış gösterip peşimde it gibi dolaştırmasını da bilirim.
Az çok uzun zamandır burdayım, ne kadar tartışsakda hiç benim böyle bıkkın olduğumu gördünüzmü. Bi konuda bir insanı 1 kere uyarırsın hadi 2 kere uyararırsın. her ay aynı mevzu yüzünden kavga edilmezki. Deseki anneme gitcem iyi diycem ne diycem başka ama böyle yapınca onunla aynı havayı bile solumak bıktırıyor. ben babamın yalanları yüzünden çocukluğumu yaşayamadım. annem de o babam yüzünden neler yaşadı. Eşimin babam gibi bir adam olmasını istemiyorum anlamıyor
Ben gittim Diyarbakır'a çok beğendim. Ama asker ziyaretine gitmiştik, Muş yolundan gittik, çok ürkütücüydü. Bir taraf uçurum bir taraf dağ...
canım ben yalan konuşmuyorum hoşlanmıyorumda. Benim abimler bir alt sokağımda ben onlara yemek götürüyorum bazı sabahları, hemen eşimede mesaj yazıyorum. Ya olur haberi olmaz eşimin abim derki fındık geçen sabah bıraktığın yemek şöyledi, ben o an eşime ne derim diyorum. Ne yapsam haber veriyorum bilsin diye. Ben başçavuşun eşşeği değiilim. Sorumluluklarıma çok bağlı biriyim. Evime eşime nasıl saygı gösteriyosam öyle saygı görmek istiyorum. Kafaya takmıyorum ama eşimi de görmek dahi istemiyorum.
Sen diyarbakirliymissin oyle mi bizde bebek dogmadan gidip gezicektik sozde yalan oldu :))) heran dogurcakmisim gibi bekliyoruz((
canım ben yalan konuşmuyorum hoşlanmıyorumda. Benim abimler bir alt sokağımda ben onlara yemek götürüyorum bazı sabahları, hemen eşimede mesaj yazıyorum. Ya olur haberi olmaz eşimin abim derki fındık geçen sabah bıraktığın yemek şöyledi, ben o an eşime ne derim diyorum. Ne yapsam haber veriyorum bilsin diye. Ben başçavuşun eşşeği değiilim. Sorumluluklarıma çok bağlı biriyim. Evime eşime nasıl saygı gösteriyosam öyle saygı görmek istiyorum. Kafaya takmıyorum ama eşimi de görmek dahi istemiyorum.
canım eşinin ailesi ile olan sorunları o kadar karışıkki ama bir insanın borcu olsa verir yada ne biliyim bu kadar rahat olamaz gibime geliyor. Eşin acaba onlara borç olarak değilde yardımmı ettihayir bnde isterim anlasmali bi hastaneye gitmek ama dencek lafmi bu simdi aklimizda bulunsun ariyacagimiza aman salladim uyudum 8 kere aramis o arada beklesin dursun hihhhhh
cnm benim ya umarim en kisa zmnda cozum bulursunuz baska diyecek bisey kalmamis cunku cok haklisin
canım cidden gebelikle ilgisi yok. Bu kavgalarımızı zaten uzun yıllardır yaşıyoruz. Belki kafada kurduğum doğru bakınca 5 yıl önceki kırgınlıklarım bile aklıma geliyor daha da soğuyorum ama çare yok ya dürüst olucak yada alıcak pılısını pırtısını basıp gidicek. ben her türlü tek başıma bakarım çocuğuma. Korkum bile yok, acaba bile demiyorum. Bu konuda çocukluğumdan beri çok hasssasım. Ve katıyım kesinlikle afffım olmazCanım yazdıkların çok doğru, ama bunda hamileliğin etkiside var diye düşünüyorum.
İnsan kafasında daha çok kuruyor, çok duygusal oluyor...
ya işte zaten sen bu kadar düşünceli ve hassas davranırken onun böyle yapması problem üstelik konuşmana rağmen ama böylede olmaz yani bu ikinizin aşk meyvesi her türlü zorlukta sana destek olmak zorunda nasıl çözülcek bu sorunlar bilemedimki görmeden olsa keşke
bende 53 kılo olmuşum kıyafetlerım olmamaya başladı artık
canım eşinin ailesi ile olan sorunları o kadar karışıkki ama bir insanın borcu olsa verir yada ne biliyim bu kadar rahat olamaz gibime geliyor. Eşin acaba onlara borç olarak değilde yardımmı etti
eşime sorsan o da onun ailesi izinmi alıp hesapmı verip gidicek. Yolunun üstüymüşde uğramış olur kesin. Sormadım bile tenezül etmiyorum konuşmaya, o benim karşıma alıp konuşabileceğim kadar düzgün bir karakterde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?