canım ben aslen mardınlıyım aslında ama dbakırda oturuyorummm daha var ssana gel gezın bence cok guzel buralarr
canım cidden gebelikle ilgisi yok. Bu kavgalarımızı zaten uzun yıllardır yaşıyoruz. Belki kafada kurduğum doğru bakınca 5 yıl önceki kırgınlıklarım bile aklıma geliyor daha da soğuyorum ama çare yok ya dürüst olucak yada alıcak pılısını pırtısını basıp gidicek. ben her türlü tek başıma bakarım çocuğuma. Korkum bile yok, acaba bile demiyorum. Bu konuda çocukluğumdan beri çok hasssasım. Ve katıyım kesinlikle afffım olmaz
Canım babasız çocuk büyütmekte zorşu bir süreç, seni çok kararlı ve gergin gördüm.
Eşinle problemlerinizi çok okuyamadım ama gelgitler çok oluyor evlilikte, bir an çok sinirliyken, ertesi gün eşini dünyanın en iyi adamı görebiliyor insan.
Bende çok katıyım, bunuda eşim bilir, ama çok inatçıdır bişeyi çok istiyorsa eninde sonunda yapar...
cok guzelll canımmm muş tarafı boyle yoksa yollar hep otoban
Evet Tatvan'dan geldik biz yollar çok güzeldi.
Ben doğuyu görmeden önce çok önyargılıydım, malum tv'lerden hep sorun görüyoruz.
Ama doğuda bir çok yeri gördükten sonra önyargılarım silindi.
Bende şuan Iğdır'dayım, nasipse 2 yıl daha buradayız, ortamım çok güzel...
canim yardim ettigini istemiyo zaten bmc kamyon almis ihaleye girmis pttde calis ode demis adam isi begenmedi cikti arabayida 25 bine satti son model araba cekti altina 15 bin toptan ver demedi ki 3-5 bin verseydi o an tamamdi ama inat ediyo benimde borcum var diyo kocam cevap borcun benim arabayi sattigim zamani mi buldu oluyo banane ya evladimin ustunde onlarin hakki yok ama onun evlatlarinda kocamin ki cok ne diyim artik
Malesef canim olmaz artik gibi geliyo dun sancim tuttu hastaneye 1.5 saatte gidiyoruz dra dedim bugun gelme dinlen haftaici gel dedi o sureyi bile yolculuk ettirmiyo dusun artik sali gunu randevu aldik bakalim drumuz ne dicek bize
Kızlar,
bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz? :44:
Kızlar,
Kızlar,
canım cidden gebelikle ilgisi yok. Bu kavgalarımızı zaten uzun yıllardır yaşıyoruz. Belki kafada kurduğum doğru bakınca 5 yıl önceki kırgınlıklarım bile aklıma geliyor daha da soğuyorum ama çare yok ya dürüst olucak yada alıcak pılısını pırtısını basıp gidicek. ben her türlü tek başıma bakarım çocuğuma. Korkum bile yok, acaba bile demiyorum. Bu konuda çocukluğumdan beri çok hasssasım. Ve katıyım kesinlikle afffım olmaz
Canım babasız çocuk büyütmekte zorşu bir süreç, seni çok kararlı ve gergin gördüm.
Eşinle problemlerinizi çok okuyamadım ama gelgitler çok oluyor evlilikte, bir an çok sinirliyken, ertesi gün eşini dünyanın en iyi adamı görebiliyor insan.
Bende çok katıyım, bunuda eşim bilir, ama çok inatçıdır bişeyi çok istiyorsa eninde sonunda yapar...
Evet Tatvan'dan geldik biz yollar çok güzeldi.
Ben doğuyu görmeden önce çok önyargılıydım, malum tv'lerden hep sorun görüyoruz.
Ama doğuda bir çok yeri gördükten sonra önyargılarım silindi.
Bende şuan Iğdır'dayım, nasipse 2 yıl daha buradayız, ortamım çok güzel...
medyanınnnn abarttması canımmm yoksa oyle şeylerrrr yokkk ığdırda isten dolayımı ordasınız
karismam ki tovbe yazin 40 bin istiyo yok diyo kocam ben istiyimde sen verme diyo kaynanamda bana sen yiyiyosun oglumun parasini kardesi yicek dedi koynuna kardesi giriyo sanki o gunden sonra dedim haram zikkim olsun cunku kardes bu yarin yine ihtiyaci olsa ne yuzle gelecek isticek simdi banane vermeseydin diyorum benimki bisiy dedi miallaha havale et sen canım. Sen ne kadar karışırsan da o kadar kötü olursn
gelmek istıyo galıba paşaaaa
Allah var ben seni ilk defa bu kadar tepkili gordum haklisin bu su goturmez bi gercek ama isin ozu su kocalarimiza gore biz haber vermeliyiz herseyimize karisabilirler ama biz hesap isteyemeyiz bizim sahibimiz zannediyolar kendilerini misal benimki ne ediyon o sitede diyo konusuyom kizlarla diyom bin tane soru diyorum ne alaka adindan belli kadinlar kulubu yok efendim bilecem herseyi diyo o zaman bende bilecem diyorum ben ne yapiyom ki dio cevap hazir offf offf
medyanınnnn abarttması canımmm yoksa oyle şeylerrrr yokkk ığdırda isten dolayımı ordasınız
Evet canım tayinciyiz.
Ama doğubeyazıt'ta olsaydım zorlanırdım diye düşünüyorum, orası çok milliyetçi, Ağrı öyle değil.
Erzurum, Bitlis, Siirt, Erzincan, Muş, Bingöl, Ağrı, Van hepsini gördüm.
Bir kısım ilçeler dışında çok beğendim bu illeri...
karismam ki tovbe yazin 40 bin istiyo yok diyo kocam ben istiyimde sen verme diyo kaynanamda bana sen yiyiyosun oglumun parasini kardesi yicek dedi koynuna kardesi giriyo sanki o gunden sonra dedim haram zikkim olsun cunku kardes bu yarin yine ihtiyaci olsa ne yuzle gelecek isticek simdi banane vermeseydin diyorum benimki bisiy dedi mi
sorma acele ediyo ne varsa dunyada ne guzel karnimda duruyosun dur durdugun yerde dimi ama :)
Kızlar,
bak ben bir kere eşimin telini karıştırmam, cüzdanına bakmam, parasını saymam bakmam, işlerine karışmam. İş hayatı dışarda kalsın. meraklı kurcalayan sıkan kadın olmak istemiyorum. ama annesine gidiyorsa yada kardeşleriyle bir yere gidiyorsa bundan haberim olmalı. yoksa aynı muameleyi ona yaparım, daha önce yaptığım gibi kıçımda eteklerle daracık taytlar çıkar her dakika dibimde tutarım. yapmıyorum özen gösteriyorum, arkadaşlıklarımada kıyafetlerimede ailemede. evimde yemek yoksa ben kapı dışarı çıkmam mesela. Azıcık saygılı olsun kafii
kız ama gelmelerı cok tatlı komsum dogum yattı gecen hafta gorsen bebişi ne kadar tatlı ya bıan once gelmesını ıstıyorummmm bugun onun için alışverış yaptıkkk varya kıyamıyorum bakmaya yaaa
Haklisin canim sonuna kadar sen bu kadar dikkat ederken oda dikkat etmeli ki sen ailesine onun yuzunden dusman oluyosun ne var yani gidiyorum deyiversin bence bu isi kesin olarak konus oda senin bu dikkatine karsilik dikkatli olmali saygi gostermeli sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?