Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar akşam akşam konuşmak iyi geldi ben kaçıyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
ben önce doktoruma gidiyimde bi içim ahat etsin en azından o desin bu ağrılar normal diye

Kizlar 24. haftadan beri ates takibi yaptiriyo drum bana hep 35-35.5 oluyodu bugun 36.8e kadar cikti resmen cayir cayir yaniyo gibi hissediyorum kendimi

Yok canim deme oyle en fazla 1200 gr diye tahmin ediyorum suan icin gelse kuvozde kalicak ne emzirebilicem ne elime alabilecem 1 ay daha dursun sonra gelsin en azindan 2 kg olur o zamana kadar

kalsın ozaman canımm hıç orasını duşunmedım yaaaa rabbım hayırlısını nasıp eder inşallahhhh

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. 3-4 haftalık kadar hamişim ama daha keseyi göremedik inşş salı göreceğiz
öneri ve bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar akşam akşam konuşmak iyi geldi ben kaçıyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
ben önce doktoruma gidiyimde bi içim rahat etsin en azından o desin bu ağrılar normal diye

Haber et bize sende iyi bak kendine ve oglumuza

kalsın ozaman canımm hıç orasını duşunmedım yaaaa rabbım hayırlısını nasıp eder inşallahhhh

amin canim kalsinlar hepsi vaktine kadarda kuvozde degil koynumuzda buyutelim isallah

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. 3-4 haftalık kadar hamişim ama daha keseyi göremedik inşş salı göreceğiz
öneri ve bilgilerinize ihtiyacım var

benden tek oneri sakin ol kotu dusunme sali gunu goreceksin allahin izniyle

oooooo bu topigin hali ne ya eslerle kavga edilmis ( ya da etmeye hazirlaniyorz )
ya da gibelikle ilgili sorunlar var
zor cok zor ikiside be

canım gerçekten dün çok güldük ya hiçbirimize gelmedi bu
benimde sinirden yüzüm yanıyo resmen çok sinirlendim birde haklıymış gibi tlfonu yüzme kapatıyo

canım gerçekten dün çok güldük ya hiçbirimize gelmedi bu
benimde sinirden yüzüm yanıyo resmen çok sinirlendim birde haklıymış gibi tlfonu yüzme kapatıyo

Heh buyur burdan yak sende mi brutus ulen ne bu cektigimiz be

tikat tikat gecici bir sure icin topicdeki gulmeler durdurulmustur kocalarla aralar duzelmeden hamisler firtlatmaktan vazgecmeden gulunmeyecektir

slm kızlar uzun aradan sonra geldm ne yapıosn iisnz gamzecm iisn demi cnm ne dedi dr daha dursun bebiş acele yokkk sen de kalbini ferah tut artık sinirlenmek ani hareketler falan yok tmm mı cnm
huzurummm kavuştk topkte sonnda birbirmze iisn demi CANımmm
puffim geçmiş olsn sana da tatlım ama onmli bşey yokmş okdgm kadarıyla dra da gdıosn sık sık herşey yolnda gtck inşş cnm kalbini ferah tut
kızlar başka hberler var mı geçmişe çok bakamıorm denk gelnce sayfalarda hberm oluo ancakl iisnz demi meganmn oldu mu aşılama ?

ben de bu ara dr kontolndeym kızlar hem hormnlara bakıo sırasıyla dr hem de yumrtlama takbi yaptı
progsoteronm 20.57 çıktı dr çok ii dedi
yumrtam da çatlamş bugun yne baktı usgyle
rahm filmni sordm bence eşinn degerleri duzelmedn senn uzerne oynamaya çok taraftar deglm dedi once degerler duzelsn 6 ay içinde yne gelmzse rahm filmi o zaman çektrrrz dedi
şimdi adetn 3 ya da 4. günü tkrar çagrıo o zaman da prolaktn tsh falan bakck sanrm ...
herşey yolnda gdıo çok şükür boyle drla içiçe gecıo bu aralar bu inşş bebişn gelmsne az kaldgnn işaretidir

Hosdeldiniz kuzularrr...

Merhaba fistikim
Keyifler nasil
Sohbeti bozmayayım diye gecmise bakıyordum
Ben yoldayim eve gidiyorum
Bebisim içerideki kazı çalısmaları ve bulantılar
Harici iyiyim
Yalnız herkes bir cinsiyet tahmini pesinde
Beni de meraklandirdilar
Bugünlerde bunu dusunuyorum
Ve kendime merakım icin kiziyorum

Niye kızıyorsun canım en güzel meraklar bunlar.Önce cinsiyet sonra saçı başı tipi...

selam bacilar nasilsiniz ne var ne yok bakim... nolmus herkes bosanio gibi biseler okudum .. hayirlara karsi :44::44:

biri sana çaktırmadan arkandan tuz atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…