Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kimsecikler kalmamış
herkesdizi izlemeye mi gitti

hakkaten kocalardan ne çok dert yanmışsınız
umarım sorunlarınız hallolur bir an önce

Ferdam ii demi sonç ben de sevndm inş hormonlar da ii gelir ... Rahim filmi için şu an gerek yok dedi dr...

bu sıralar cok sık gıremıyorum sımdıde eşim gelıyor cay koyayım bıseyler hazırlayayım ben cıktım

Ferdam ii demi sonç ben de sevndm inş hormonlar da ii gelir ... Rahim filmi için şu an gerek yok dedi dr...

canım yoksun diye yazmamıştım
progesteron değerin çok iyi
benim 12 çıkmıştı mesela
hormonların da iyidir eminim
rahim filmi için bence de erken
doktorun gibi düşünüyorum ben de
eşinin sorunu çözülsün şıp diye hamilesin inşallah

yok cnm ben de oyle düşündüm zaten begeni gelnce dedm hıh ferdam okumştr hssettm bi an hormnları da yazcm sana burdan drum çok mantıklı çok açklama yapmıo ama ben soru sornca çok guzel açklıo bnmle de çok ugraşma taraftarı degl ne gerekıosa onu yapıo ...urologa da gidin aynı anda ilerliyelm dio arkdasm gtti çok memnn kalmamş ama ben sevdm ne bleym hem kadın hem de ne matnklı geldi yaklşmı bana ...yumrtan çatlamş belli mi olur belki de hamilesindir dedi oyle inş demişim ki güldü inşş ferdam inşş az kaldı yolun sonlarına geldk inşşşşşşş

pişşşşttttttttttttttt

film izliycez internetten,tv ye şaaparaktan görüntüyü :86:
dolmasını bekliyoruz
allam ne güsel literatüre sözcükler tanımlamalar ekledim yareppim,maşallah bana yirim kendimi

pişşşşttttttttttttttt

film izliycez internetten,tv ye şaaparaktan görüntüyü :86:
dolmasını bekliyoruz
allam ne güsel literatüre sözcükler tanımlamalar ekledim yareppim,maşallah bana yirim kendimi

ben de bir film bulayım da şaaptırayım bari
izlerim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…