ben de bir film bulayım da şaaptırayım bari
izlerim bugün
cidden mi:44::44:
içine sindiyse ne güzel canım işte devam etyok cnm ben de oyle düşündüm zaten begeni gelnce dedm hıh ferdam okumştr hssettm bi anhormnları da yazcm sana burdan drum çok mantıklı çok açklama yapmıo ama ben soru sornca çok guzel açklıo bnmle de çok ugraşma taraftarı degl ne gerekıosa onu yapıo ...urologa da gidin aynı anda ilerliyelm dio arkdasm gtti çok memnn kalmamş ama ben sevdm ne bleym hem kadın hem de ne matnklı geldi yaklşmı bana ...yumrtan çatlamş belli mi olur belki de hamilesindir dedi oyle inş demişim ki güldü inşş ferdam inşş az kaldı yolun sonlarına geldk inşşşşşşş
gelmişsin ve gitmişsin kaçırdımA aaaaaaaaa bak yazıyolar mı bakkkk
ben gidiyorum filmimi izlemeyeAgatha Christie filmi :18:süpper
tmm cnm konşrzzz inşş ferdamm saoll cnmmm bnmmmiçine sindiyse ne güzel canım işte devam et
üroloğa da gidin
inşallah hallolur sorunlar bir an önce
hem belki de hamilesindir dediği gibi doktorun
sonuçların çıkınca konuşuruz yine
gelmişsin ve gitmişsin kaçırdım
hoşgeldin ve iyi seyirler madem
huzurummm iimmm okdn mu progesteronm içi çıktımerhaba duygum
nasılsın
neler yapıyorsun
ben kocayı bekliyom
yemek yicez inşallah
kardeşim yapmış bana kahvaltı yaparken
elimi ağzıma götürmüşüm
burnuna götürürsen erkek demek oluyomus
agıza goturursende kız
kızzzlarrrr
Obur gebe geldi :)))
ferdam sorma yaaa doymuyorummm doyyymuyoorum.Allahtn koca bi göbeğimoldu ama kilo almadım hiç daha çok hsreketliyim dr ööle diyo
yarın bebişimi görmeye gidicezzzzz
Orasıııı ööle canım gelecek kilolar :)MaşallahBen de 1 kilo aldım ama biliyorum ki en geç 1-2 hafta sonra kilolar gelecek,herkes öyle diyor.
iyi akşamlar kızlar
Yok canım daha konuşmadık .ama yaptırmam galiba .ben 2li test bile yaptırmadım :)Ayrıntılıya ne zaman gideceksin,konuştunuz mu doktorla
Orasıııı ööle canım gelecek kilolar :)
Ben zaten yaz meyvelerini beklemekten mahvoldum.leğene doldurcam hepsini iççinede oturucam :))) hapur hupur yiceeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?