Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminecim iiyim şükürrr
İnsan çok hassas oluyormuş gebe olunca onu anladım

kızlar bişey sorucam ama saçma gelebilir benim burnumun üstü kirpik ve kaşlarım çok kaşınıyo bat 5 belirti olabilirmi sizce

evet canım herşeye gözlerin dolar ağlarsın
bana ne oluyosa yaaa benimde gözlerim doluyo herşeye zaten herşeyi yıkıp dökesimm varrr
Evett yaaaa bide bu terminatör canımızı sıkınca ... Allahtan çabuk atlattım hiççç takamamm canımı sıkamqm dedim kendi kendime .
Azcık işim var gelicem kızlar hemen

men deldim ama ditcem HUZURN'un kizi olcak diyorum var mi arttiran

merhaba kızlar... aranıza yeni geldim. ben de 1,5 senedir bebek istiyorum..sizlerin arasında kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum..

hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah..

evet canım herşeye gözlerin dolar ağlarsın
bana ne oluyosa yaaa benimde gözlerim doluyo herşeye zaten herşeyi yıkıp dökesimm varrr

Belki sen de bu ay hamile olursun peşin peşin duygulan valla hamileyken cidden çekilmiyor.Ben de kendimi çekemiyorum bazen

Kızlaar mrb, benim bugün adetin 10. günü, kasık ağrım falan var sanki tekrar adet olacakmışım gibi... Yumurtlama günü belirtileri olabilirmi, belirtileri neler kızlar... Nasıl anlarım yumurtladığımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…