Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evett yaaaa bide bu terminatör canımızı sıkınca ... Allahtan çabuk atlattım hiççç takamamm canımı sıkamqm dedim kendi kendime .
Azcık işim var gelicem kızlar hemen
boş vercanım terminatorü bebeğini ve kendini düşün gerisini boşver
men deldim ama ditcem HUZURN'un kizi olcak diyorum var mi arttiran

hoşşşgeldinnn
ikizimiiii

merhaba kızlar... aranıza yeni geldim. ben de 1,5 senedir bebek istiyorum..sizlerin arasında kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum..

Hosgeldin canim rabbim tez zamanda nasip etsin isallah sanada ve isteyen herkese hikayeni anlatsana neler kullandin denedin dra gittin mi vs. :)

yumurtlama günlerinde kasıklarda sancı oluyo, bir de genital akıntın artıyor diye biliyorum. yumurtlama gününü belli eden ovulasyon testi var ya ndan kullandın mı hiç?

merhaba kızlar... aranıza yeni geldim. ben de 1,5 senedir bebek istiyorum..sizlerin arasında kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum..

Hosgeldin canim rabbim tez zamanda nasip etsin isallah sanada ve isteyen herkese hikayeni anlatsana neler kullandin denedin dra gittin mi vs. :)...

Belki sen de bu ay hamile olursun peşin peşin duygulan valla hamileyken cidden çekilmiyor.Ben de kendimi çekemiyorum bazen
ahhh hayırlısı elisim
benim hamile olmama gerek yok zaten sulu gözüm bennn
hasta olduğumda canım sıkkınken tvde üzücü birşey görüğüm zaman hemen musluklar açılırr
hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah..

amina canım rabbim tüm bebeği olmayanlara nasip etsin inşallah

Hosgeldin canim rabbim tez zamanda nasip etsin isallah sanada ve isteyen herkese hikayeni anlatsana neler kullandin denedin dra gittin mi vs. :)

hoşbuldum canım teşekkür ederim:) amin inşallah. ya doktora gittim tabi prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim, onun için ilaç kullanıyorum. ayrıca tiroitlerim de az çalışıyor, onunla ilgili de ilacım var. en son tahlillerimde değerlerim güzel çıkmıştı. bu ay umutluydum ama yine adet oldum, çok moralim bozuldu

canım büyk ,htimalle yumurtalar gelişiyodur yada yumurtlama yakındır

1 saat once felaket agrim vardi uzandim az gecti ama felaket bulantim ve bas donmem var benim ben gidiyorum kocisin koynuna girim uyuyim zaten moralim bozulmasin diye kavgada edemiyos bari azcik ihtiyacim olan ilgi ve sefkati gorum dimi amaaaaa

yumurtlama günlerinde kasıklarda sancı oluyo, bir de genital akıntın artıyor diye biliyorum. yumurtlama gününü belli eden ovulasyon testi var ya ndan kullandın mı hiç?

Yok canım hiç kullanmadım... Bu olaylar yumurtladığının belirtisimi? Bu olaylar olduğunda ne kadar süre içinde çalışma olmalı hamile kalmak için? ben progestan içiyorum, ilk bebeğimi erken doğumla kaybettiğim için.. Birde çok soru sordum ama, ateş ölçme olayı nasıl oluyor, ateş kaç derece olunca yumurtlamış oluyoruz ??

Hic bozma moralini umudunu yitirme sakin hayit hapi var kullanip hamile kalan arkadaslarimiz cok denemeni oneririm hormonlari duzenliyo kaliteli yumurta olusturuyo hamilelige yardimci bitkisel bi ilac adi agnucaston adetin 3. gunu baslayi bi dahaki adete 1 hafta kala birakiliyo senin gibi prolaktin sorunu olanlar kullaniyolar yazarlar mutlaka sana :)

1 saat once felaket agrim vardi uzandim az gecti ama felaket bulantim ve bas donmem var benim ben gidiyorum kocisin koynuna girim uyuyim zaten moralim bozulmasin diye kavgada edemiyos bari azcik ihtiyacim olan ilgi ve sefkati gorum dimi amaaaaa

benimki bugün zor bulur o şefkatiii
canını okucam onun

Dinlen gamze,boşver kavgayı sonra yaparsın,moralini bozma tabi

canım büyk ,htimalle yumurtalar gelişiyodur yada yumurtlama yakındır

Ayyy hadi inşALLAH hayırlısıyla olur bebişlerimiz... Ben oğlumu 8 ay önce kaybettim erken doğdu(26 haftalık) 3 gün yaşadı sadece yavrum ve tekrar hamile kalırsam kısmet ederse RABBİM hamileliğim boyunca yakın takip altında olcam, korkuyorum bi yandan bir yandan da tekrar karnımda hareketliliğini hissetmek istiyorum Yumrtlama olursa hangi günler çalışma yapmamız gerekiyor hiç bilmiyorum, bu ateş ölçmeyle nasıl anlaşılıyor yumurtlama canım ?

canını okucam onun

adamin cekecegi var desene ama agrim varya iyi geliyo azcik ilgi napim :)

Benim artık tutmuyor tahminler ben şimdilik bişey demiyorum

du ben daha yanilmadim :) ildada yanildim diye uzuldum sonradan kiz cikti oda tuttu

Dinlen gamze,boşver kavgayı sonra yaparsın,moralini bozma tabi

bozamiyom ki adama zarf atiyom oda gelip sariliyo :) dogurmuyayim diye kavga etmiyo bennen bu sefer cidden kactim filmde bitti optum sizi

iyi aksamlar kizlar
bugun 32.gun de bitti adet gelmedi
test yaptim negatif
ve atesim dustu
herhalde yarin gelicek
ilk defa boyle gecikmeli hatta kendimi bldm bileli ilk defa 33 gunde diyebilirim
tabi yarin gelirse 5 gun gecikmeli olacak

canını okucam onun

Benimki ağız tadıyla kavga bile ettirmiyor ya, daha ben konuşurken odadan çkıkıyor.Böyle olunca daha çok sinirleniyorum gidip tepesinde konuşuyorum o zaman da gıkını çıkarmıyor bir kelime etse belki rahatlarım ama tık yok. Sorun çözmeye yanaşmıyor hhhhiiiiiiiiççççççççç. Hep erteliyoruz hep öyle olunca da büyüyor.Adama şu tartışma, sorun çözme ,konuşma kültürünü anlatamadım.Böyle başka çiftler gibi oturup bir sorunumuzdan konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum.

cok gecmis olsun
insallah tez zamanda yeniden saglikla gelir bebegin
ve kucagina alirsin onu

kac gunde bir adet goruyorsan ondan genelde 14 sayisini cikariyoruz ve o donem yumurtlama gunun oluyor. mesela 28 gunde birse yumurtlama gunu 14.gundur ve bunun 4 gun oncesi, 2 gun sonrasi en verimli gunlerdir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…