boş vercanım terminatorü bebeğini ve kendini düşün gerisini boşverEvett yaaaa bide bu terminatör canımızı sıkınca ... Allahtan çabuk atlattım hiççç takamamm canımı sıkamqm dedim kendi kendime .
Azcık işim var gelicem kızlar hemen
men deldim ama ditcem HUZURN'un kizi olcak diyorum var mi arttiran
merhaba kızlar... aranıza yeni geldim. ben de 1,5 senedir bebek istiyorum..sizlerin arasında kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum..
Kızlaar mrb, benim bugün adetin 10. günü, kasık ağrım falan var sanki tekrar adet olacakmışım gibi... Yumurtlama günü belirtileri olabilirmi, belirtileri neler kızlar... Nasıl anlarım yumurtladığımı??
merhaba kızlar... aranıza yeni geldim. ben de 1,5 senedir bebek istiyorum..sizlerin arasında kendimi yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum..
ahhh hayırlısı elisimBelki sen de bu ay hamile olursun peşin peşin duygulan valla hamileyken cidden çekilmiyor.Ben de kendimi çekemiyorum bazen
hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah..
boş vercanım terminatorü bebeğini ve kendini düşün gerisini boşver
hoşşşgeldinnn
ikizimiiii
Hosgeldin canim rabbim tez zamanda nasip etsin isallah sanada ve isteyen herkese hikayeni anlatsana neler kullandin denedin dra gittin mi vs. :)
Kızlaar mrb, benim bugün adetin 10. günü, kasık ağrım falan var sanki tekrar adet olacakmışım gibi... Yumurtlama günü belirtileri olabilirmi, belirtileri neler kızlar... Nasıl anlarım yumurtladığımı??
Ne ikizi kiz arttiran derken pipiyi kastettim fazlalik olaraktan
yumurtlama günlerinde kasıklarda sancı oluyo, bir de genital akıntın artıyor diye biliyorum. yumurtlama gününü belli eden ovulasyon testi var ya ndan kullandın mı hiç?
hoşbuldum canım teşekkür ederim:) amin inşallah. ya doktora gittim tabi prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim, onun için ilaç kullanıyorum. ayrıca tiroitlerim de az çalışıyor, onunla ilgili de ilacım var. en son tahlillerimde değerlerim güzel çıkmıştı. bu ay umutluydum ama yine adet oldum, çok moralim bozuldu
1 saat once felaket agrim vardi uzandim az gecti ama felaket bulantim ve bas donmem var benim ben gidiyorum kocisin koynuna girim uyuyim zaten moralim bozulmasin diye kavgada edemiyos bari azcik ihtiyacim olan ilgi ve sefkati gorum dimi amaaaaa
men deldim ama ditcem HUZURN'un kizi olcak diyorum var mi arttiran
1 saat once felaket agrim vardi uzandim az gecti ama felaket bulantim ve bas donmem var benim ben gidiyorum kocisin koynuna girim uyuyim zaten moralim bozulmasin diye kavgada edemiyos bari azcik ihtiyacim olan ilgi ve sefkati gorum dimi amaaaaa
canım büyk ,htimalle yumurtalar gelişiyodur yada yumurtlama yakındır
benimki bugün zor bulur o şefkatiii
canını okucam onun
Benim artık tutmuyor tahminler ben şimdilik bişey demiyorum
Dinlen gamze,boşver kavgayı sonra yaparsın,moralini bozma tabi
benimki bugün zor bulur o şefkatiii
canını okucam onun
Ayyy hadi inşALLAH hayırlısıyla olur bebişlerimiz... Ben oğlumu 8 ay önce kaybettim erken doğdu(26 haftalık) 3 gün yaşadı sadece yavrum ve tekrar hamile kalırsam kısmet ederse RABBİM hamileliğim boyunca yakın takip altında olcam, korkuyorum bi yandan bir yandan da tekrar karnımda hareketliliğini hissetmek istiyorumYumrtlama olursa hangi günler çalışma yapmamız gerekiyor hiç bilmiyorum, bu ateş ölçmeyle nasıl anlaşılıyor yumurtlama canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?