adamin cekecegi var desene ama agrim varya iyi geliyo azcik ilgi napim :)
du ben daha yanilmadim :) ildada yanildim diye uzuldum sonradan kiz cikti oda tuttu
bozamiyom ki adama zarf atiyom oda gelip sariliyo :) dogurmuyayim diye kavga etmiyo bennen bu sefer cidden kactim filmde bitti optum sizi
Benimki ağız tadıyla kavga bile ettirmiyor ya, daha ben konuşurken odadan çkıkıyor.Böyle olunca daha çok sinirleniyorum gidip tepesinde konuşuyorum o zaman da gıkını çıkarmıyor bir kelime etse belki rahatlarım ama tık yok. Sorun çözmeye yanaşmıyor hhhhiiiiiiiiççççççççç. Hep erteliyoruz hep öyle olunca da büyüyor.Adama şu tartışma, sorun çözme ,konuşma kültürünü anlatamadım.Böyle başka çiftler gibi oturup bir sorunumuzdan konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum.
canım başın sağolsun çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasınAyyy hadi inşALLAH hayırlısıyla olur bebişlerimiz... Ben oğlumu 8 ay önce kaybettim erken doğdu(26 haftalık) 3 gün yaşadı sadece yavrum ve tekrar hamile kalırsam kısmet ederse RABBİM hamileliğim boyunca yakın takip altında olcam, korkuyorum bi yandan bir yandan da tekrar karnımda hareketliliğini hissetmek istiyorumYumrtlama olursa hangi günler çalışma yapmamız gerekiyor hiç bilmiyorum, bu ateş ölçmeyle nasıl anlaşılıyor yumurtlama canım ?
adamin cekecegi var desene ama agrim varya iyi geliyo azcik ilgi napim :)
du ben daha yanilmadim :) ildada yanildim diye uzuldum sonradan kiz cikti oda tuttu
bozamiyom ki adama zarf atiyom oda gelip sariliyo :) dogurmuyayim diye kavga etmiyo bennen bu sefer cidden kactim filmde bitti optum sizi
ama hamis olmandan kaynaklaniyordur belki
uzmek istemediginden tartismak istemediginden kaciyordur
iyi birsey bu
hamileligi cok tadamadim ama 2 haftalik donemde bile kocam melek olmustusurat bile asmiyordu havalarda ucuyordum
Benimki ağız tadıyla kavga bile ettirmiyor ya, daha ben konuşurken odadan çkıkıyor.Böyle olunca daha çok sinirleniyorum gidip tepesinde konuşuyorum o zaman da gıkını çıkarmıyor bir kelime etse belki rahatlarım ama tık yok. Sorun çözmeye yanaşmıyor hhhhiiiiiiiiççççççççç. Hep erteliyoruz hep öyle olunca da büyüyor.Adama şu tartışma, sorun çözme ,konuşma kültürünü anlatamadım.Böyle başka çiftler gibi oturup bir sorunumuzdan konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum.
bizim kavgalarımız kötü oluyo malesef
ama hep ben altan alırım o şekilde kapanır gider
ama ben içime atarım sonra keşke şunuda söyleseydim felan derim
ama bugün beni sinir etti hiç alttan alamam
Eyvah kaga var öyleyse
kavga değilde ciddi birşekilde konuşucam gerisini kendi bilir
tabi uyuyup klmazsammm
saat 1 de geliyo 1e kadar dayanamm
Sakinleşince belki daha rahat konuşursun.Benim de fena uykum geldi size iyi geceler
günaydın kızlar
günayyydııııııııııııııınnnnnn
nasılsınız bakalımm sabah gülleriii
ben akşam eşime çok kızmıştım biliyosunuz
o gelene kadar uyumuşum sonra beni uyandırdı o sesemlikle neye kızdığımı unuttum
düşünüyorum aklıma gelmiyo sonradan aklıma geldi
tabi haklı olduğum için altdan aldı
işi tatlıya bağladıkkk
günaydin hosgeldin cnmmm
iyidir cnmm ben saolasin.
sevindim cnmm tatliya baglanmasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?