Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbulduk azramm
evet ama beni çok kızdırmıştı neyseki büyütmedik ikimizde
meleğimiz nasıl bakalımmm
buarda sen benim kim olduğumu biliyodun değilmi :26:

evet tatlim yazi seklinden anladim
iyi teyzesi bas agrisi yapiyor su ara
birde karin agrisi ama iyi gidiyor katlancam baska caresi yok
büyütmemek en iyisi cnmm yoksa iliski yipraniyor gercekten tatliya baglanmis cok güzel olmus

evet tatlim yazi seklinden anladim
iyi teyzesi bas agrisi yapiyor su ara
birde karin agrisi ama iyi gidiyor katlancam baska caresi yok
büyütmemek en iyisi cnmm yoksa iliski yipraniyor gercekten tatliya baglanmis cok güzel olmus

teyzesi onu öpsünnnnnnnnnnnnnnnn
annelik böyle birşey işte başka zaman olsa o ağrılardan sızılardan şikayet eder dururuz
ama işin ucu küçük bir melek var
şikayetlerimiz bile tatlı oluyo herşeyine razıyız yeterki onlar iyi olsunlarr

günaydin cnm hosgeldin

sağol bitanem sende hoşgeldin

sevindim canım tatlıya bağlamanıza.
Dün benimki iş çıkışıma yetişmiş, sözde gönlümü alıcak. hiç yüz vermedim zaten hastaneye gidicektim. gittim onuda içeri almadım.
Üriner sistem ultrasonu ve tüm batın istedi doktor. Biraz tehliklerden falan bahsetti ama hiç hatırlayıp ve hatırlatıp kimsenin canını sıkmıycam.
Neyse eve geçtik hiç konuşmadım yanından bile gitmedim. O banyoda traş falan oluyodu bende pilav yaptım tavuk çıkarmıştım dolapdan onu kızartıyodum. elinde makina geldi. enselerimi düzelt diye ( saçlarını ben kesiyorumda :)) hiç konuşmadan onun saçlarını düzelttim. bende işlerimi toparladım o banyo yapıp sofrayı hazırladı. hadi falan dedi, 2 dk sonra gittim hemen yemek yedim kalktım içeri gittimm banyo falan yaptım. Çıktığımda zaten uyumuştu, kadınlar diye film vardı onu koydum izliyodum bu uykudan uyandı kalktı beni öptü gitti yattı. hiç bakmadım yüzüne tvyide kapattım odama geçip yattım. O kadar kızgınımki, hiç yatışmıyor sinirim. Gece uykudan kalktım gittim seslendim. kalktı. dedimki benden gizli annene gidiyor olman sana olan güvenimin tamamını tüketti, benden izin al demiyorum ama gittiğinden haberimin olmasını istiyorum aksi halde mutsuzluk getiricek bu durum sana dedim ve bişey demeden gidip yattım.

daha dogmadan herseyi ona göre planliyor insan
gecenlerde anne gerginse yada sinirliyse bebegin korkacagina dair bir video izledim
okadar üzüldüm ki agladim resmen bebegim hissediyor herseyi diye sakin olucam herseye sinirlenmiycem diye
annelik cok baska birseymis allahim herkese yasatsin insallah cnmm.

ana resmen bizi yazmışsın kız bende benimkinin enselerini alıyorum makinayla hahaah demekki hepimiz yine aynıyız
neden gizli gidiyomuş ki senden öyle???
yakında gelip anlatır merak etme bence bi daha da yapmaz... ama sen tavır yapmakta haklısın ben olsam bende yapardım

hosbulduk cnmm benim
tam konu ne bilmiyorum ama tatlim insallah en yakin zamanda esin gönlünü ve güvenini geri kazanir

ben ona 3 yıl önce traş makinası aldım. azıcıkda yetenek var bende Hep ben kesiyorum onun saçlarını falan Hatta abimlerinkinide bazen ben kesiyorum. Hoşumada gidiyor. Bakma bu ara iyicene saldım yoksa kendi saçlarımıda ben kesiyordum

Ona sorunca kesin yolunun üstü olur ama alakası yok onun yolu ile anasının evinin. Kendi yapıyor boşuna düşman ediyor o insanlarıda bana

heheh bende sevgililer günü hediyesi olarak almıştım sevgiliykeneeee
kız benim babamda berber elim yatkın benimde hoşuma gidiyo kendi kahküllerimi filan keserim süperiz biz yaaaa

evet bak bu konuda haklısın , kocalar bizsiz gidince analarına illa laf yaparlar neden gelmiyolar etmiyorlar vs yok bizi begenmiyou istemiyomu vırt zırt laf yaparlar illa
ama biz onlarsız anamıza gidince hiç sorun olmaz bende bunu söyledim kocama o da sen anana git bende anama gidip kalayım demişti bi iş cıkısı öyle denk geliyordu kabul etmedim laf ederler diye

du bakalım bi sakinleşinde konuşursunuz

pazartesinden beri konuşmuyorum. çok ciddiyim işin garibi mutsuz üzgün kızgın değilim. sadece çok kırgınım. Hani cemal süreyyanın bir şiiri var kadınlar susarak gider. aynı o moddayım. Kavga bile etmek istemiyorum. Öyle ağır geliyorki üzerime, sanki bu evlilik için tek kelime edicek gücüm yok. Paylaşıcam birazdan o şiiride sizi

[video=youtube;vJZ9r0Cogxs]http://www.youtube.com/watch?v=vJZ9r0Cogxs&feature=share[/video]

Bunu çok seviyorum birde can yücel bağlanmıycaksın

puffym canım sende bebğinide üzme yeter sende çok fazla uzatma derim ben boşver çünki uzattıkça gerçekten evliliklerimiz yıpraıyo
tabiki sen haklısın ama eşinle otur ciddi bir şekilde konuş nelerden rahatsız olduğunu (tabi eşlerimiz azıcık odun )ama en azından nedemek istediğimizi anlarlr

evet bizim için dünyanın merkezi oluyplar işte
gerçekten annelik insanı daha duyarlı ve duygusal yapıyo ben sokakta küçük bir çocuk gördüğümde yanında biri yoksa soruyorum hemen annen nerde neden yalnızsın diye tabi bazı anneler bırakıyo önden gidiyo çocuk arkasından yetişmeye çalışıyo

afiyet olsun cnmmmm

çok sağol azzzraaaaaaaaaaammmm

bu konuyu yaklaşık 1,5 yıldır onunla konuşuyorumç artık her ay aynı konu yüzünden tartışmakdan yoruldum. eğer annesi kardeşleri ile evinin huzurunu kaçırıcak kadar mutluysa orda kalsın ben istemiyorum onu bu haliyle. Hayatta hazmedemediğim tek şey yalan. Bu kim olursa olsun. Tek nefretim yalan o da burnumun dibinde

ilk defa dinledim ama cok güzelmis gercekten yüregine saglik cnm..

canım beğenmene çok sevindim. Çok anlamlı ve şuan sanki beni anlatıyor
Kuzum agri nedenmis onu sordun mu merak ettim

canım böyle topiğin sorunlusu gibi olmak istemiyorum. pek iç açıcı bişey demedi, bazı testler istedi, onların sonucuna göre konuşalım olurmu. Onlarıda ne zaman yaptırıcam bilmiyorum, çünkü korktum yaptırmakda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…