ateş yöntemide hiç denemedim ama iyi görünüyor maşallahhatta ateşim bugün 36.7 çıktı yine.
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
36.7
bu şekilde gidiyo
canımm yaa ben hiç ovulasyon test kullanmadımmalesef bu konuda bilgim yok ve yardımcı olamayacağım evet idrar testleri güvenli olmuyor inşallah yarın bi güzel kan testinde çıkar pozitifin müjdenle patlatırsın burayı inşş
ayy hadi inş var sende birşeylerde şimdilik ekleyelim susalım gülüm hayılısı olsun inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhatta ateşim bugün 36.7 çıktı yine.
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
36.7
bu şekilde gidiyo
ay bilirim benimde başıma gelmişti canım belki geç ovulasyon olmuştur bekle bence hatta beta baktır
benim eşimde akşamları kızıyo kızmakda değilde sadece yalnız kalıyorum gündüzleri ordasın hani vadi varken maç varken gir diyo beni yalnız bırakma diyo yoksa sesi çıkmıyo Allah için meleğimeşim burda ççok takılıyorm diye kızıyo bana
bende çk dua ediyorm valla
inşallah kabul olacakkk
Canım benim yaaa kız Allah gönlüne göre versin:81:
ayy hadi inş var sende birşeylerde şimdilik ekleyelim susalım gülüm hayılısı olsun inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sorma gülüm valla canımız az yanmadıda işte olmuyo gidicem salı gününe bakılmaya randevum var testlerin sonuçlarını göstericez birde adetri 4. günü rahim kalınlığı 6mm çıktı normalmi acaba herkese kalın geldide doktor bile duraklaı ama bilemiyorum
bilmiyorum ben ne zaman gitsem rahim kalınlığın iyi diyor ama hiç sormadım kaç mm hayırlısı sıkma canını
benim eşimde akşamları kızıyo kızmakda değilde sadece yalnız kalıyorum gündüzleri ordasın hani vadi varken maç varken gir diyo beni yalnız bırakma diyo yoksa sesi çıkmıyo Allah için meleğim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inş gülüm cümlemizin gönlüne göre olsun hayırlısını naisp etsin rabbim seni tanımıyorum ben kendinden bahsedermisin canım benim
bu arada prensesim 17+3çıktı şok olduk :)
çok geçmiş olsunn balım yaaa inş çektiklerimize yaşadıklarımıızn sonunda bebeklerimzizi alırız kucaklarımıza gülüm AMİNNNNNNNNNNNNNNtabi ki6 aydır bekliyorum ameliyat oldum septum amel. şimdi bekliyoruz heycanla her ay bıkmadan usanmadan canım benim
hayırdır ildam ne oldu kuzumkızlar dün ne felsketler geldi başımıza bi bilseniz.daha yeni atlattık valla
ya ben temizlik yapıyom 4 gündür baya yoruluyorum dün rahimde ağrı vardı daha doğrusu bi dolgunluk sizce cok iş etkiler mi bir sürü misahir var haftaya napcam ben
rica ederim cnm yarın ola hayrola diyorum inşş hamişler listesine ekleneceksin hemencikyine de teşkkr ederim canım sağol :))
inşallahh ilk yazacağım yer burası zatenn
bu arada prensesim 17+3çıktı şok olduk :)
çok geçmiş olsunn balım yaaa inş çektiklerimize yaşadıklarımıızn sonunda bebeklerimzizi alırız kucaklarımıza gülüm AMİNNNNNNNNNNNNNN
hayırdır ildam ne oldu kuzum
hiç bir fikrim yok gülüm yaa ama bence çok yıpratma kendini yinede bak ağrı var diyosun dikkat et biraz emi
Canım benim Allah razı olsun İnşallah cektiğimiz sıkıntılar bize hayırlı bebekler hayırlı annelikler getirir Biz bebeklerimiz için bebeklerimizde bizim içn sevinir ah ahh
cümlemizden razı olsun rabbim eskiden korkardım ben evlenmem doğuramam hayatta manyakmısınız siz len derdim etrafımdakilere ne zorunuz var bebekmi doğurmakmı ben yapamam derdim şimdii deli gibi istiyorum deliriyotrum çıldırıyorum mbu günleri yaşıycağımı söyleselerdi güler eçerdim valla hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?