Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yine de teşkkr ederim canım sağol :))
inşallahh ilk yazacağım yer burası zatenn

hatta ateşim bugün 36.7 çıktı yine.

36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
36.7

bu şekilde gidiyo
ayy hadi inş var sende birşeylerde şimdilik ekleyelim susalım gülüm hayılısı olsun inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ay bilirim benimde başıma gelmişti canım belki geç ovulasyon olmuştur bekle bence hatta beta baktır

sorma gülüm valla canımız az yanmadıda işte olmuyo gidicem salı gününe bakılmaya randevum var testlerin sonuçlarını göstericez birde adetri 4. günü rahim kalınlığı 6mm çıktı normalmi acaba herkese kalın geldide doktor bile duraklaı ama bilemiyorum

eşim burda ççok takılıyorm diye kızıyo bana
bende çk dua ediyorm valla
inşallah kabul olacakkk
benim eşimde akşamları kızıyo kızmakda değilde sadece yalnız kalıyorum gündüzleri ordasın hani vadi varken maç varken gir diyo beni yalnız bırakma diyo yoksa sesi çıkmıyo Allah için meleğim
Canım benim yaaa kız Allah gönlüne göre versin:81:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inş gülüm cümlemizin gönlüne göre olsun hayırlısını naisp etsin rabbim seni tanımıyorum ben kendinden bahsedermisin canım benim

bilmiyorum ben ne zaman gitsem rahim kalınlığın iyi diyor ama hiç sormadım kaç mm hayırlısı sıkma canını

benim aklım azaraya takıldı sebep ne bilmiyorum ama naldığım kadarıyla üzgün benim meleğim gerlimiki bugün acaba

tabi ki 6 aydır bekliyorum ameliyat oldum septum amel. şimdi bekliyoruz heycanla her ay bıkmadan usanmadan canım benim

kızlar dün ne felsketler geldi başımıza bi bilseniz.daha yeni atlattık valla

ya ben temizlik yapıyom 4 gündür baya yoruluyorum dün rahimde ağrı vardı daha doğrusu bi dolgunluk sizce cok iş etkiler mi bir sürü misahir var haftaya napcam ben

tabi ki 6 aydır bekliyorum ameliyat oldum septum amel. şimdi bekliyoruz heycanla her ay bıkmadan usanmadan canım benim
çok geçmiş olsunn balım yaaa inş çektiklerimize yaşadıklarımıızn sonunda bebeklerimzizi alırız kucaklarımıza gülüm AMİNNNNNNNNNNNNNN
kızlar dün ne felsketler geldi başımıza bi bilseniz.daha yeni atlattık valla
hayırdır ildam ne oldu kuzum
ya ben temizlik yapıyom 4 gündür baya yoruluyorum dün rahimde ağrı vardı daha doğrusu bi dolgunluk sizce cok iş etkiler mi bir sürü misahir var haftaya napcam ben

hiç bir fikrim yok gülüm yaa ama bence çok yıpratma kendini yinede bak ağrı var diyosun dikkat et biraz emi

Canım benim Allah razı olsun İnşallah cektiğimiz sıkıntılar bize hayırlı bebekler hayırlı annelikler getirir Biz bebeklerimiz için bebeklerimizde bizim içn sevinir ah ahh

Canım benim Allah razı olsun İnşallah cektiğimiz sıkıntılar bize hayırlı bebekler hayırlı annelikler getirir Biz bebeklerimiz için bebeklerimizde bizim içn sevinir ah ahh

cümlemizden razı olsun rabbim eskiden korkardım ben evlenmem doğuramam hayatta manyakmısınız siz len derdim etrafımdakilere ne zorunuz var bebekmi doğurmakmı ben yapamam derdim şimdii deli gibi istiyorum deliriyotrum çıldırıyorum mbu günleri yaşıycağımı söyleselerdi güler eçerdim valla hakkımızda hayırlısı

canım belkide büyük konuşmanın acısın ı cekiyoz bende öyle cünkü sen kendinden bahseder misin

dün dr umdan çıktık yürüyorduk.tak tak sesler duyduk.eşim başını ksldırdı yoldan yürüyelim adam çatının oluklarını tamir ediyo dedi.ok dedim kafamı kaldırdım adama baktım 6katlı binanın çatısının en ucunda elinde balyoz gibi bişii.işte o an koca bi parça kırıldı ve düşmeye başladı ve bi an önüme baktım anne kız aramızda 5adım bile yok bağırdım kaçç diye ama 5yaşındaki kızın üstüne düştü ondan sonrasını ğok hatırlamıyorum sadece çok bağırdım ve sonunda karnıma kramplar girdi.gözümü açtığımda eşim çatıyı tamr edeni dövüyodu çok fens ve tek şahit eşm ve bendik.;((( kızı ambulans götürmüş ben dedimys hstırlamıyorum.ama eşim ii dedi kız.tekrar dr götürdü beni şükür bebişim iidi.ama ben tüm gün ağldım şoku atlatamadım ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…