Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım belkide büyük konuşmanın acısın ı cekiyoz bende öyle cünkü sen kendinden bahseder misin

belkide canım kim bilebilirki valla benimde aklıma gelen bu yanibenim 2yılım dolucak mayısta evleneli 1 yıldırda hatta geçiyo bebek istiyorum ama olmuyo prolaktin yüksek çıktı işte bu ay tekrar yaptırdım düşmüş soruınum kalmamaış işte smear testi kaldı hayırlısıyla bekliyorum rabbimin nasip ettiği zamanı gülüm

Allah korumuş ya canım benim bende etkisinde kalıyorum hemen sen ne kadarlık hamilesin hayırlı olsun bu arada

hımm cok sıkıntı edilcek bi durum yok bence yokta inş. Yaşın kac canım bende 2 yıl olcak yaş 21

günaydın herkese
bir pazar günü evde geçiricez sanırım bu günü
eşim ygs'de görevli,2 gibi gelir
ben de miskinleştim iyice yeni kahvaltı ettim
geçmişi okudum geldim

azra eşiyle sorununu halletmiş çok sevindim
merak edenler yanlış anlaşılma olmuş, arkadaşı konuşmuş eşinin facebooktan

oflu testlerini gördüm
çok ümit verici, inşallah öyledir
ama birkaç kez yanılttığı için ovucanlar kesin konuşmak istemiyorum

ildacım bebeğine maşallah
benim de 6 gün önden gidiyordu ama 24. haftadan sonra satla aynı gitmeye başladı
sen satı baz al yine böyle oynamalar oluyor
yaşadığınız şey için de çok üzüldüm
görünmez kaza değil resmen görünür kaza olmuş
umarım kız iyidir

ildam çok çok çok büyük geçmiş olsun resmen bir faciayı yaşamışnız ama çok şükür sana birşey olmamış kızın durumunda iyi olduğuna sevindim Allahım korumuş yaa canım benim çok geçmiş olsun canımıniçii

gelmiş geçmiş olsun ya çok kötü bir olay atlatmışsın allah beterinden saklasın cnm

aklıma geldikçe kötü oluyorum unutmaya çalışıyorum.insan hsyatı çok ucuz bu ülkede çook. 2adım daha atsam ya da yukarı bakmasam bana veya eşime de gelebilirdi.ama o kızı yerde dümdüz yatarken görmek öldürdü beniii

sanada günaydın canım hoşgeldin

herkese selamlar

azracım sanada geçmiş olsun tatlım ya işte bu face book falan cevmiyorum benimde yok eşimin var ama msn ve facenin şifresini bilirim.insanın içinde olduktan sonra bi şekilde yapar başka face hesabı açar bi şekilde yapar allahım kimseyi şaşırtmasın. evinize huzur ve mutluluk versin kuzum.

Avatarını beğendim canım güzelmiş.

hımm cok sıkıntı edilcek bi durum yok bence yokta inş. Yaşın kac canım bende 2 yıl olcak yaş 21
yani aslında öylede biraz sabırsız oluyorum işte gülüm benim 23 yaş 24iindeyim yani sen küçükmüşşün benden yirim seni canım benim
hoşgeldin ferdam çok sevindim yaa merak ediyodum sorun ne bilmiyorum ama kızlardan duydum bende

hoşgeldin meleğim nasılsın balım benimmmmm

Aslında insan hayatı böyle göz acıp kapayıncaya kadar Allah korumuş yine de

evet ya bende sabırsızlanıyorum Beklemek zor

bende iyiydim tatlım kaynanam 2-3 hafta önce bize gelmişti senin hiç daha göbeğin falan çıkmadı demiştik ben daha küçük 3aydan sonra büyür demiştim , dün gittim a ne., güzel karnın çıkmış diyor.kadın nazar değirdi heralde ya heryanım acayip ağrıyor,sızlıyorsen ne yaptın nasıl gidiyor

her dönem değişti benim akıntı durumu
hamile kaldığımı öğrenene kadar akıntım falan olmadı benim
sonra daha kıvamlı bir akıntı oldu
şimdi daha çok su gibi oluyor akıntım

rengi nasıldı canım beyaz mı yoksa su gibi renksiz mi kaç haftalık gebesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…