canım belkide büyük konuşmanın acısın ı cekiyoz bende öyle cünkü sen kendinden bahseder misin
dün dr umdan çıktık yürüyorduk.tak tak sesler duyduk.eşim başını ksldırdı yoldan yürüyelim adam çatının oluklarını tamir ediyo dedi.ok dedim kafamı kaldırdım adama baktım 6katlı binanın çatısının en ucunda elinde balyoz gibi bişii.işte o an koca bi parça kırıldı ve düşmeye başladıve bi an önüme baktım anne kız aramızda 5adım bile yok bağırdım kaçç diye ama 5yaşındaki kızın üstüne düştü ondan sonrasını ğok hatırlamıyorum sadece çok bağırdım ve sonunda karnıma kramplar girdi.gözümü açtığımda eşim çatıyı tamr edeni dövüyodu çok fens ve tek şahit eşm ve bendik.;((( kızı ambulans götürmüş ben dedimys hstırlamıyorum.ama eşim ii dedi kız.tekrar dr götürdü beni şükür bebişim iidi.ama ben tüm gün ağldım şoku atlatamadım ;(((
belkide canım kim bilebilirki valla benimde aklıma gelen bu yanibenim 2yılım dolucak mayısta evleneli 1 yıldırda hatta geçiyo bebek istiyorum ama olmuyo prolaktin yüksek çıktı işte bu ay tekrar yaptırdım düşmüş soruınum kalmamaış işte smear testi kaldı hayırlısıyla bekliyorum rabbimin nasip ettiği zamanı gülüm
dün dr umdan çıktık yürüyorduk.tak tak sesler duyduk.eşim başını ksldırdı yoldan yürüyelim adam çatının oluklarını tamir ediyo dedi.ok dedim kafamı kaldırdım adama baktım 6katlı binanın çatısının en ucunda elinde balyoz gibi bişii.işte o an koca bi parça kırıldı ve düşmeye başladıve bi an önüme baktım anne kız aramızda 5adım bile yok bağırdım kaçç diye ama 5yaşındaki kızın üstüne düştü ondan sonrasını ğok hatırlamıyorum sadece çok bağırdım ve sonunda karnıma kramplar girdi.gözümü açtığımda eşim çatıyı tamr edeni dövüyodu çok fens ve tek şahit eşm ve bendik.;((( kızı ambulans götürmüş ben dedimys hstırlamıyorum.ama eşim ii dedi kız.tekrar dr götürdü beni şükür bebişim iidi.ama ben tüm gün ağldım şoku atlatamadım ;(((
günaydın herkese
bir pazar günü evde geçiricez sanırım bu günü
eşim ygs'de görevli,2 gibi gelir
ben de miskinleştim iyice yeni kahvaltı ettim
geçmişi okudum geldim
azra eşiyle sorununu halletmiş çok sevindim
merak edenler yanlış anlaşılma olmuş, arkadaşı konuşmuş eşinin facebooktan
oflu testlerini gördüm
çok ümit verici, inşallah öyledir
ama birkaç kez yanılttığı için ovucanlar kesin konuşmak istemiyorum
ildacım bebeğine maşallah
benim de 6 gün önden gidiyordu ama 24. haftadan sonra satla aynı gitmeye başladı
sen satı baz al yine böyle oynamalar oluyor
yaşadığınız şey için de çok üzüldüm
görünmez kaza değil resmen görünür kaza olmuş
umarım kız iyidir
günaydın herkese
geçmişi okudum geldim
oflu testlerini gördüm
benim de 6 gün önden gidiyordu ama 24. haftadan sonra satla aynı gitmeye başladı
umarım kız iyidir
Avatarını beğendim canım güzelmiş.
yani aslında öylede biraz sabırsız oluyorum işte gülüm benim 23 yaş 24iindeyim yani sen küçükmüşşün benden yirim seni canım benimhımm cok sıkıntı edilcek bi durum yok bence yokta inş. Yaşın kac canım bende 2 yıl olcak yaş 21
hoşgeldin ferdam çok sevindim yaa merak ediyodum sorun ne bilmiyorum ama kızlardan duydum bendegünaydın herkese
geçmişi okudum geldim
oflu testlerini gördüm
umarım kız iyidir
herkese selamlar
azracım sanada geçmiş olsun tatlım ya işte bu face book falan cevmiyorum benimde yok eşimin var ama msn ve facenin şifresini bilirim.insanın içinde olduktan sonra bi şekilde yapar başka face hesabı açar bi şekilde yapar allahım kimseyi şaşırtmasın. evinize huzur ve mutluluk versin kuzum.
aklıma geldikçe kötü oluyorumunutmaya çalışıyorum.insan hsyatı çok ucuz bu ülkede çook. 2adım daha atsam ya da yukarı bakmasam bana veya eşime de gelebilirdi.ama o kızı yerde dümdüz yatarken görmek öldürdü beniii
teşekkürler
al sen de kullan
yani aslında öylede biraz sabırsız oluyorum işte gülüm benim 23 yaş 24iindeyim yani sen küçükmüşşün benden yirim seni canım benim
hoşgeldin ferdam çok sevindim yaa merak ediyodum sorun ne bilmiyorum ama kızlardan duydum bende
hoşgeldin meleğim nasılsın balım benimmmmm
akıntınız var mı nasıl bir akıntı lütfen yardım
yani aslında öylede biraz sabırsız oluyorum işte gülüm benim 23 yaş 24iindeyim yani sen küçükmüşşün benden yirim seni canım benim
hoşgeldin ferdam çok sevindim yaa merak ediyodum sorun ne bilmiyorum ama kızlardan duydum bende
hoşgeldin meleğim nasılsın balım benimmmmm
her dönem değişti benim akıntı durumu
hamile kaldığımı öğrenene kadar akıntım falan olmadı benim
sonra daha kıvamlı bir akıntı oldu
şimdi daha çok su gibi oluyor akıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?