rengi nasıldı canım beyaz mı yoksa su gibi renksiz mi kaç haftalık gebesin canım
İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.
Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran ”XW12Z” geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.
”Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak” diyen First, makalesinde ”Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek” ifadesini kullandı.
gunaydın herkese
ilk zamanlar daha koyu krem gibiydi
şimdi daha şeffaf
ama krem gibi veya renksiz oluyor
İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.
Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran XW12Z geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.
Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak diyen First, makalesinde Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek ifadesini kullandı.
günaydın canım lütfen sende yaz tecrübeni akıntı var mı
benım normalde hıc akıntım olmazdı zaten canım
rahmım fazla temızmısde dr öyle demıstı
hamıle kaldıgım ayda olmadı
şimdide cok olmuyor azcık aazcık
:18::18::18::18::18:batına kaç gün var senin peki gülümevet ya bende sabırsızlanıyorum Beklemek zor
bende iyiydim tatlım kaynanam 2-3 hafta önce bize gelmişti senin hiç daha göbeğin falan çıkmadı demiştik ben daha küçük 3aydan sonra büyür demiştim , dün gittim a ne., güzel karnın çıkmış diyor.kadın nazar değirdi heralde ya heryanım acayip ağrıyor,sızlıyorsen ne yaptın nasıl gidiyor
hangi renk acaba beyaz mı renksiz mi
:18::18::18::18::18:batına kaç gün var senin peki gülüm
vay hain kadın maaşallha deseydi yaa nasıl kızdım şimdi yaaa nazarlık tak içten görmesinle meleğim yaaa
renksız galıba ya dedıgım gıbı öyle kayda deger bır akıntım hala yok benım
tşk ederim canım sağlıklı bir gebelik gecirirsin inş.
kızlar benım sıpam okadar tepınıyorkı bayılıyorum hareketlerıne
özellıkle ben yemek yemeye baslayınca tekmelere baslıyor sevınıyor galıba
cok az uyuyor bu cocuk buyumeyecek hıc dıyorum
gece bıle bazen tekmelerı uyandırıyor
az daha buyuyunce bu kadar sık tekme atmaz sanırım ozaman daha sert olur zaten
demedi kız dikkat ettim:) hain demi:18::18::18::18::18:batına kaç gün var senin peki gülüm
vay hain kadın maaşallha deseydi yaa nasıl kızdım şimdi yaaa nazarlık tak içten görmesinle meleğim yaaa
Ben geldimmm berbat durumdayim ben ne yesem cikariyorum acken sdece bulanti var oguruyorum ama cikarmadigim icin iyi hissediyorum biseyler yedim mi en fazla 10 dk sonra cikariyorum ben her yedigimi cikarirsam nasil kg alacak bu cocuk cok moralim bozuk
demedi kız dikkat ettim:) hain demiya bende cevşen var zaten takıyorum tatlım o olmasa çatlarım heralde yıldızım çok hafif ben takmazken yüzümdü temru falan çıkıyor hemde göz gibi okutunca geçiyor ama pul puloluyor mecburen takıyorum
bebek yinede alıyordur cnm sen merak etme kusma nedenin ne aslında olmaması lazım kumfalan mı var böbreklerde:26:
tşk ederim canım sağlıklı bir gebelik gecirirsin inş.
Tatlim akinti sormussun benim cok var kivamsiz ve sulu 1 haftadir parca parca ve sert olarak geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?