Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.

Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran ”XW12Z” geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.

”Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak” diyen First, makalesinde ”Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek” ifadesini kullandı.

ozaman yılda 2 kere cocuk yaparızzz

Ben geldimmm berbat durumdayim ben ne yesem cikariyorum acken sdece bulanti var oguruyorum ama cikarmadigim icin iyi hissediyorum biseyler yedim mi en fazla 10 dk sonra cikariyorum ben her yedigimi cikarirsam nasil kg alacak bu cocuk cok moralim bozuk

Bi kac aya dogurucam ben hihhhh kizdim o bilim adamina :)

günaydın canım lütfen sende yaz tecrübeni akıntı var mı

benım normalde hıc akıntım olmazdı zaten canım
rahmım fazla temızmısde dr öyle demıstı
hamıle kaldıgım ayda olmadı
şimdide cok olmuyor azcık aazcık

evet ya bende sabırsızlanıyorum Beklemek zor
:18::18::18::18::18:batına kaç gün var senin peki gülüm

vay hain kadın maaşallha deseydi yaa nasıl kızdım şimdi yaaa nazarlık tak içten görmesinle meleğim yaaa

kızlar benım sıpam okadar tepınıyorkı bayılıyorum hareketlerıne
özellıkle ben yemek yemeye baslayınca tekmelere baslıyor sevınıyor galıba
cok az uyuyor bu cocuk buyumeyecek hıc dıyorum
gece bıle bazen tekmelerı uyandırıyor
az daha buyuyunce bu kadar sık tekme atmaz sanırım ozaman daha sert olur zaten

Maşallah cok hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyormuş cok sevindim ya Ya Rabbim lütfen bu duyguyu bizede nasib et

:18::18::18::18::18:batına kaç gün var senin peki gülüm

vay hain kadın maaşallha deseydi yaa nasıl kızdım şimdi yaaa nazarlık tak içten görmesinle meleğim yaaa
demedi kız dikkat ettim:) hain demi ya bende cevşen var zaten takıyorum tatlım o olmasa çatlarım heralde yıldızım çok hafif ben takmazken yüzümdü temru falan çıkıyor hemde göz gibi okutunca geçiyor ama pul puloluyor mecburen takıyorum

bebek yinede alıyordur cnm sen merak etme kusma nedenin ne aslında olmaması lazım kumfalan mı var böbreklerde:26:

Hep vardi canim kum ama son kontrolde baktirmadim sali gunu gidicem zaten hala sancim var ayakta 5 dkdan fazla kalamiyorum agliyorum gizli gizli is falan yapmaya kalkinca sali gunu soyliycem dra bide isahalim vardi ilk defa bugun yok ama mide bulantisi hal birakmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…