Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah şifa versin geçsin şu ağrıların , az kalmış bebişin gelmesine doğunca rahatlarsın cnm,bol bol dinlen yorma kendini.

gecmiş olsun bu arada bol bol su iç çok ağrıyor olmalı

evet canım ya bendede var aama bilmiyorum ayırt edemedim benimki beyaz enfeksiyon mu bilmiyorum adete 10 gün var daha bi bilgin var mı

canim adetine cok var daha ama hamileligin basinda benimde oyle beyazdi yumurtlama akintisi gibiydi gebelik ilerledikce sulu kivamsiz olmaya basladi

allah şifa versin geçsin şu ağrıların , az kalmış bebişin gelmesine doğunca rahatlarsın cnm,bol bol dinlen yorma kendini.

canim yormuyorum ufak tefek seyler yapiyorum yemek makinaya bulasik koymak gibi 2 gun once hastaneye gittik zaten erken dogum riski vardi olabilir dediler bekliyorum bikac gune odasini falan hazirliycam hersey hazir olsun nolur nolmaz

gecmiş olsun bu arada bol bol su iç çok ağrıyor olmalı

iciyorum canim cok sagol ozellikle vajina bolgesine cok kotu vuruyo berbat bisey

napcam ben napcam ben benim gibi olan yok mu yaaa neyse geçmiş olsun canım benim

çok sayılır 11 inde olmaz inş. ya:87:
10 gün var daha ama belkirtiler için normal bir zaman bazıları için gülüm inş vardır yaaa:18::18::18:

Gebe kalmak için en uygun pozisyonlar

Gebe kalmaya karar verdiğinizde en uygun cinsel pozisyonu denemek zorundasınız.

Gebe kalmak için cinsel pozisyonlar; Gebe kalmak istiyorum fikrine kapıldığınızda en uygun cinsel ilişki pozisyonunu denemek zorundasınız. Spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonlar gebe kalmak için en uygun olanlardır.Hamile kalmak için ana kurallardan biri budur.

Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız.Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.

Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun.

Ayakta,oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…