Hep vardi canim kum ama son kontrolde baktirmadim sali gunu gidicem zaten hala sancim var ayakta 5 dkdan fazla kalamiyorum agliyorum gizli gizli is falan yapmaya kalkinca sali gunu soyliycem dra bide isahalim vardi ilk defa bugun yok ama mide bulantisi hal birakmadi bende
Hep vardi canim kum ama son kontrolde baktirmadim sali gunu gidicem zaten hala sancim var ayakta 5 dkdan fazla kalamiyorum agliyorum gizli gizli is falan yapmaya kalkinca sali gunu soyliycem dra bide isahalim vardi ilk defa bugun yok ama mide bulantisi hal birakmadi bende
evet canım ya bendede var aama bilmiyorum ayırt edemedim benimki beyaz enfeksiyon mu bilmiyorum adete 10 gün var daha bi bilgin var mı
allah şifa versin geçsin şu ağrıların , az kalmış bebişin gelmesine doğunca rahatlarsın cnm,bol bol dinlen yorma kendini.
gecmiş olsun bu arada bol bol su iç çok ağrıyor olmalı
canim adetine cok var daha ama hamileligin basinda benimde oyle beyazdi yumurtlama akintisi gibiydi gebelik ilerledikce sulu kivamsiz olmaya basladi
canim yormuyorum ufak tefek seyler yapiyorum yemek makinaya bulasik koymak gibi 2 gun once hastaneye gittik zaten erken dogum riski vardi olabilir dediler bekliyorum bikac gune odasini falan hazirliycam hersey hazir olsun nolur nolmaz
iciyorum canim cok sagol ozellikle vajina bolgesine cok kotu vuruyo berbat bisey
10 gün var daha ama belkirtiler için normal bir zaman bazıları için gülüm inş vardır yaaa:18::18::18:çok sayılır 11 inde olmaz inş. ya:87:
demedi kız dikkat ettim:) hain demiya bende cevşen var zaten takıyorum tatlım o olmasa çatlarım heralde yıldızım çok hafif ben takmazken yüzümdü temru falan çıkıyor hemde göz gibi okutunca geçiyor ama pul puloluyor mecburen takıyorum
ne diyeyim kji ben ona neyse susayım çünkü gerçekten sinirlendim meleğim sen vervşeni hiç çıkarma ama nazarlıkta tak emi gülüm
bebek yinede alıyordur cnm sen merak etme kusma nedenin ne aslında olmaması lazım kumfalan mı var böbreklerde:26:
10 gün var daha ama belkirtiler için normal bir zaman bazıları için gülüm inş vardır yaaa:18::18::18:
napcam ben napcam ben benim gibi olan yok mu yaaa neyse geçmiş olsun canım benim
Canim adete kadar bekle bakalim kendinide cok dinleme psikolojik olarak etkilersin vucudunu isallah hamilesindir
canımsın dua et inş. vardır hadi öptüm byyy
ederim gülüm merak etme hakkında hayırlısı olsun inş öpüyorujm görüşüürüz
Aman Allahım bu ne büyük sevinç çok çok çok sevindim seni kutluyorum herşey yolundadır inş. Çalsın davullar.Ay daha kalkamadım bunun başından yaa
selammm kızlarrr nasılsınızzzzzzz
inan çok zor gülüm acabalarla belirsizliklerle yaşamak zor bizlere dua edin lütfen
oflu idrarı döktün mü
dökmediysen aynı idrarla gebelik testi de yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?