dur kız heyecan yapma
yarın sağlık ocağına gidicektim zaten
hayırlısı olsun bakalım
o zaman hamile olma ihtimalin çok yüksek
bence hemen kan testi yap......
hamile olabilirsin
zaten adetinde normal değilmiş
eğer testte hemen çıktıysa ........
gülüm sağlık ocağınmda 1 gün sonrasına veriyolar devlete gitsen yarın alsan olmazzzzmıııııııııı ne olur ben sabredemem vallaha:18::18::18::18::18::18::18::18:
çıktı damlattım hemen gölgeyi görüdm 1. çizgi çıktı peşine gölge oluştu 5dk ya kalmadanda belirginleşti kuzucum inş yaa inş valla bilemiyorum ne desem yok gbibi geliyo ama hayırlısı Allahtano zaman hamile olma ihtimalin çok yüksek
bence hemen kan testi yap......
hamile olabilirsin
zaten adetinde normal değilmiş
eğer testte hemen çıktıysa ........
ben cıkıyorum kıslçar bi düs alıyım sinirlerim gevsesin hala cok gerginim. öptüm sizi sekerler
selam kızlar nasılsınız benim gelen giden yok olmaz da inşallah hamileyimdir hayırlısıylaaasizler nasılsınızzz
eşimle takıldık biraz
zaman geçti en azından
gebelik testi yapmışsın oflu
çizgi silik ama var gördüm
hadi bakalım yarın yaptır testini kesinleşsin
eşimle takıldık biraz
zaman geçti en azından
gebelik testi yapmışsın oflu
çizgi silik ama var gördüm
hadi bakalım yarın yaptır testini kesinleşsin
çıktı damlattım hemen gölgeyi görüdm 1. çizgi çıktı peşine gölge oluştu 5dk ya kalmadanda belirginleşti kuzucum inş yaa inş valla bilemiyorum ne desem yok gbibi geliyo ama hayırlısı Allahtan
tmm canım öpüyorum gel ama yine emi ben burdayım daha üzme kendinide lütfen
a.slm ,inş canım yaa batın geçti anladığım kadarıyla kaç gün geçti:18::18:
evet canım 28 marttı 5 gün geçti sayılır gelen giden yok hala gelecek gibi oluyo ama gelmiyo gelmesin de inşallah vardır bu ay hamilelik hayırlısıyla inşallah
bende pek belirti falan olmadı canımcanım benim senin belirtiler nasıldı nasıl anladın hamileliği anlatsana
ne zaman test yapacaksın?evet canım 28 marttı 5 gün geçti sayılır gelen giden yok hala gelecek gibi oluyo ama gelmiyo gelmesin de inşallah vardır bu ay hamilelik hayırlısıyla inşallah
kız elif nerelerde geziyonn
bende pek belirti falan olmadı canım
geceden tıpkı regli olmuşum gibi sancı girdi
kalktım ped taktım hala
sabaha baktım gelmemiş test yaptım pozitif çıktı
ne zaman test yapacaksın?
epey geçmiş ya
hadi inşallah
gülüm ben adet oldum da tam olmadım dün akşam yaptım çıktı ama bilmiyorumki kandırıyomu yine bu test beni düşük ihtimal yani adet oldum yaaSEN Mİ gördün kız ikinci çizgiyi bat gecti miki
evet canım 28 marttı 5 gün geçti sayılır gelen giden yok hala gelecek gibi oluyo ama gelmiyo gelmesin de inşallah vardır bu ay hamilelik hayırlısıyla inşallah
gülüm ben adet oldum da tam olmadım dün akşam yaptım çıktı ama bilmiyorumki kandırıyomu yine bu test beni düşük ihtimal yani adet oldum yaa
baya geçmiş canım yaa hadi inş vbardır hayırlısı olsun belirtilerin varmı peki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?