Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dur kız heyecan yapma
yarın sağlık ocağına gidicektim zaten
hayırlısı olsun bakalım

gülüm sağlık ocağınmda 1 gün sonrasına veriyolar devlete gitsen yarın alsan olmazzzzmıııııııııı ne olur ben sabredemem vallaha:18::18::18::18::18::18::18::18:

gülüm sağlık ocağınmda 1 gün sonrasına veriyolar devlete gitsen yarın alsan olmazzzzmıııııııııı ne olur ben sabredemem vallaha:18::18::18::18::18::18::18::18:

kızz dur ne bu heyecan 1 gün sonra olsun nolcak
devlete randevu bulamadım malesefff

o zaman hamile olma ihtimalin çok yüksek
bence hemen kan testi yap......

hamile olabilirsin
zaten adetinde normal değilmiş
eğer testte hemen çıktıysa ........
çıktı damlattım hemen gölgeyi görüdm 1. çizgi çıktı peşine gölge oluştu 5dk ya kalmadanda belirginleşti kuzucum inş yaa inş valla bilemiyorum ne desem yok gbibi geliyo ama hayırlısı Allahtan
ben cıkıyorum kıslçar bi düs alıyım sinirlerim gevsesin hala cok gerginim. öptüm sizi sekerler

tmm canım öpüyorum gel ama yine emi ben burdayım daha üzme kendinide lütfen

ya arkadaşlar bu bal-çörekotu-polen-tarçın ve adaçayı yagı kullanıpta ağrı çeken varmı. kasıklarımda ve karnımda ağrı var sanki adet sancısının artırılmış hali oysa BAT a 10 gün var

selam kızlar nasılsınız benim gelen giden yok olmaz da inşallah hamileyimdir hayırlısıylaaa sizler nasılsınızzz

eşimle takıldık biraz
zaman geçti en azından
gebelik testi yapmışsın oflu
çizgi silik ama var gördüm
hadi bakalım yarın yaptır testini kesinleşsin

eşimle takıldık biraz
zaman geçti en azından
gebelik testi yapmışsın oflu
çizgi silik ama var gördüm
hadi bakalım yarın yaptır testini kesinleşsin

yarına devletten randevu aldım 11.30a bakalım.
eğer varsa gebelik 2 gün sonrasında sağlık ocağında yaptırırım

SEN Mİ gördün kız ikinci çizgiyi bat gecti miki

a.slm ,inş canım yaa batın geçti anladığım kadarıyla kaç gün geçti:18::18:

evet canım 28 marttı 5 gün geçti sayılır gelen giden yok hala gelecek gibi oluyo ama gelmiyo gelmesin de inşallah vardır bu ay hamilelik hayırlısıyla inşallah

canım benim senin belirtiler nasıldı nasıl anladın hamileliği anlatsana
bende pek belirti falan olmadı canım
geceden tıpkı regli olmuşum gibi sancı girdi
kalktım ped taktım hala
sabaha baktım gelmemiş test yaptım pozitif çıktı

evet canım 28 marttı 5 gün geçti sayılır gelen giden yok hala gelecek gibi oluyo ama gelmiyo gelmesin de inşallah vardır bu ay hamilelik hayırlısıyla inşallah
ne zaman test yapacaksın?
epey geçmiş ya
hadi inşallah

hımm göğüslerinden yakınan çok o dönemler

SEN Mİ gördün kız ikinci çizgiyi bat gecti miki
gülüm ben adet oldum da tam olmadım dün akşam yaptım çıktı ama bilmiyorumki kandırıyomu yine bu test beni düşük ihtimal yani adet oldum yaa

baya geçmiş canım yaa hadi inş vbardır hayırlısı olsun belirtilerin varmı peki:18:

hemen mi çıktı yoksa bekledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…