Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızçeleer nasılsınız.
Anne ile ilgili bişiler dinledim duygulandım yaa, özledim annemi.
Bugün diyorki sende gelsen biraz sıkıntılarım gider (

Slm kızçeleer nasılsınız.
Anne ile ilgili bişiler dinledim duygulandım yaa, özledim annemi.
Bugün diyorki sende gelsen biraz sıkıntılarım gider (

hoşgeldin gülüm hayırdır annenin neyi var sağlık değildir inş canım benim

sonunda buldum hayırlı olsun canım hemen beta baktırsanda bizde öğrensek

drum test yapmak yasak dedi üzülmek istemiyosan erken yapmıycaksın dedi 5 gün deha bekliycem allah izin verirse hayırlısıyla perşembe test yapıcam tabi adet olmassamm inşallah olmam
perşembe günü test yapıcamm adet olmassammm

inşallah

hoşbulduk canım.
off ya kesinleşse de tam sevinsekk

ayy inş gülüm yaa inş bu sefer sen farklısın ne bileyim diğer aya benzemesin diye tutabildiğim kadar tutyorum kendimi yarın patlama yaşıycam inşşş balım sen fıstığım oda fındığım olur kızz aman amann gelsin artık gelsin hayırlısıyla:18::18:

Ben geldim pazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((

Ben geldim pazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((

1-2 tane alsaydın canım
şimdi de aklında kalacaktır

inşallah canım şimdi gelir mi bu perşembe zaman donar kalır haberdar et hayırlısı olsun

inşaallah canım ya ALLAH biliyo ya bu ay umutluydum hissetmiştim sanki.
diğer topiclerde yazdım hatta çok tuhaf ama hissediyorum sanki.
adet belirtisi yok bende.
midemde gaz var resmen.
ki afedersiniz ben geğiren bi insan değilim.
bişey yemediğim halde böyle bi şey...
ağzımda değişik bi tat var sanki

sen de belitilerini yazsana canım nasıl belirtilerin vardı nasıl öğrendin gebeliğini

1-2 tane alsaydın canım
şimdi de aklında kalacaktır

Ferdam hap kadar tabaga koymuslar taneyle vermiyolarki 200 tlmis kilosu alicaksan oyle alicakmissin kocam alim mi dedi yok dedim bogazimda kalir onu yersem yedim ama olmamislarindan tadi yoktu 1 ay sonra olurlar o zaman kaca saticaklar acep

Ferdam hap kadar tabaga koymuslar taneyle vermiyolarki 200 tlmis kilosu alicaksan oyle alicakmissin kocam alim mi dedi yok dedim bogazimda kalir onu yersem yedim ama olmamislarindan tadi yoktu 1 ay sonra olurlar o zaman kaca saticaklar acep

bebeği keşke alsaydın yaaa hamilesin sen sonuçtaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…