hemen mi çıktı yoksa bekledin mi
hemen çıktı kuzucum yaaa beklemedim hiç yani
hemen çıktı kuzucum yaaa beklemedim hiç yani
Slm kızçeleer nasılsınız.
Anne ile ilgili bişiler dinledim duygulandım yaa, özledim annemi.
Bugün diyorki sende gelsen biraz sıkıntılarım gider(
yine hoşgeldin fıstıkkkkkk
sonunda buldum hayırlı olsun canım hemen beta baktırsanda bizde öğrensek
perşembe günü test yapıcamm adet olmassammmbende pek belirti falan olmadı canım
geceden tıpkı regli olmuşum gibi sancı girdi
kalktım ped taktım hala
sabaha baktım gelmemiş test yaptım pozitif çıktı
ne zaman test yapacaksın?
epey geçmiş ya
hadi inşallah
gülüm ben adet oldum da tam olmadım dün akşam yaptım çıktı ama bilmiyorumki kandırıyomu yine bu test beni düşük ihtimal yani adet oldum yaa
21 marttan beri gögüslerim şiş adetteki gibi ağrımıyo uçları sızlıyo sadece idrara çıkma var bugün iyice arttı beli ağrıyo ara ara kasıklarımda öle şiddetli ağrı yok sadece bazen ağrıyo çok sık da değil hayırlısı olsun herşeyinnn olacağı varsa olur ve tabi Rabbim verirsee
baya geçmiş canım yaa hadi inş vbardır hayırlısı olsun belirtilerin varmı peki:18:
hoşbulduk canım.
off ya kesinleşse de tam sevinsekk
Ben geldimpazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((
drum test yapmak yasak dedi üzülmek istemiyosan erken yapmıycaksın dedi 5 gün deha bekliycem allah izin verirse hayırlısıyla perşembe test yapıcam tabi adet olmassamm inşallah olmam
perşembe günü test yapıcamm adet olmassammm
inşallah
ayy inş gülüm yaa inş bu sefer sen farklısın ne bileyim diğer aya benzemesin diye tutabildiğim kadar tutyorum kendimi yarın patlama yaşıycam inşşş balım sen fıstığım oda fındığım olur kızz aman amann gelsin artık gelsin hayırlısıyla:18::18:
hoş geldin şafak uzun galiba bugün ben sana cok alındım biliyosun mu msjlarıma cvb vermedin
Ben geldimpazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((
1-2 tane alsaydın canım
şimdi de aklında kalacaktır
Ferdam hap kadar tabaga koymuslar taneyle vermiyolarki 200 tlmis kilosu alicaksan oyle alicakmissin kocam alim mi dedi yok dedim bogazimda kalir onu yersem yedim ama olmamislarindan tadi yoktu 1 ay sonra olurlar o zaman kaca saticaklar acep
canım çıktım şimdi geldim.t
test yaptım ya silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?