Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen de belitilerini yazsana canım nasıl belirtilerin vardı nasıl öğrendin gebeliğini

Canim benim sadece istahim kesilmisti geri kalan tum belirtiler ayniydi ben adete 1 hafta 10 gun kala cok yerdim adettede hic yemez hep kusardim hamile oldugum ay 10 gun kala kusmaya basladim ve biliyodum ama psikolojiktir diye kizmistim kendime cunku agustosta dusuk yaptim eylulde yine hamile kaldim

e hadi öyle olsun ya ben senin durumdan bişey anlamadım ovul. yeni yaptın e peki gebel. niye şimdi yaptın

ovuşasyon testleri adete yakın koyu çıakrsa gbelik olabilirmiş.
o yüzden yapıyodum.
şimdide gebelik yaptım silik çizgi çıktı

hoşgeldin gülüm hayırdır annenin neyi var sağlık değildir inş canım benim

Sadece duygulandım canm, annem iyi çok şükür.
Sadece uzaklık sorun oluyor, doğuma gitmemi sabırsızlıkla bekliyor, nasipse 2. torun gelecek :))

Ben geldim pazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((

Ay bende artık ilkbahar gelsinde rahat rahat hormonsuz yiyelim istiyorum yaa (

inşallah canım şimdi gelir mi bu perşembe zaman donar kalır haberdar et hayırlısı olsun

yani drum süper bi adam zaten hep moral veriyo tabi söz dinlemek lazım hayırlısı olsun bakalımm
ovuşasyon testleri adete yakın koyu çıakrsa gbelik olabilirmiş.
o yüzden yapıyodum.
şimdide gebelik yaptım silik çizgi çıktı

hayırlısı olsun canım çok sevindimmm

evet balım insan umutlanıyo gerçöekten içine doğuyo gibi ben çok duydum bunu nasıl his ben anlamıyorumama oluymuş rabbim umudunuda o güzel kalbinide bekletmesin inş hayırlı sağlıklı bebeşini versin fıstığımmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNN

AMİİİNNNN güzel yürekli kardeşim benim...
çok merak ediyorum gerçektennn..
RABBİm hayırlısıyla bebeklerimize kavuştrsun bizi

bilirim canım özlenmezmi en azından çok şükür sizinkiler hayatta kıymetini bilin ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar kıymetini bilin giden gelmiyo bak benim hayatımda 10 yıldır annem yok yok yani Allahım uzun ömürler versin cümlemize

AMİİİNNNN güzel yürekli kardeşim benim...
çok merak ediyorum gerçektennn..
RABBİm hayırlısıyla bebeklerimize kavuştrsun bizi

yarın topiğe giremiycem ama sırf güzel haber duymak için açıcam Güzel haberler verirsin inş.

cnm bnm ya başın saolsunn allah rahmet eylesin sen böle diyince ANNEmi özledimmm

cnm bnm ya başın saolsunn allah rahmet eylesin sen böle diyince ANNEmi özledimmm

gülüm hoşgeldin ne zaman geldin görmedim valla kusuruma bakma tıkınıyorumda bir yandan ancak bakıyorum fıstığım nasılsın sağolasın Allah razı olsun 10 yıl oldu yeri geldi burnumun direkleri sızladı yeri geldi koltukları tekmeleye tekmeleye ağadım neler yaşadım üstelik kimse duymadı müziği açıpta bağıra bağıra ağlardım duymaınlar diye ağlamam kimsenin yanında ben çünkü eş sevgili evlat bile geliyoda ana baba gelmiyo kıymetini bilmek lazım

umut umut keşke bu morali bende bulsam ya Umarım müjdeyle gelirsin canım

dr a gitmiyo musun canım bi de gecen ay rahim filmi çektirdim ben kistim vardı o da temizlenmiş tüplerimin teki tıkalıymış o işlem esnasında açılmış drum umtlandırdı bu ay inşallah adet olmassın dedi 10 geçerse gel dedi test yapmak yok dedi hayırlısı olsun bekliyoruzzz bakalım büyük bi umutla inşallah adet olmam allah ın izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…