sen de belitilerini yazsana canım nasıl belirtilerin vardı nasıl öğrendin gebeliğini
e hadi öyle olsun ya ben senin durumdan bişey anlamadım ovul. yeni yaptın e peki gebel. niye şimdi yaptın
ovuşasyon testleri adete yakın koyu çıakrsa gbelik olabilirmiş.
o yüzden yapıyodum.
şimdide gebelik yaptım silik çizgi çıktı
hoşgeldin gülüm hayırdır annenin neyi var sağlık değildir inş canım benim
Ben geldimpazarda bi meyve gorduk 5 tanesi 25 tl istemedim ama aglicaktim nerdeyse ben aserdigimde yoktu donuste muhtarimizin evine gittik onun agacindan vardi ama kucuktu tadida yoktu ama cok kotu oldum yuh ya bu kadarda olmaz ki (((
hadi ya ben bunu bilmiyodum vay be kac gün kaldı adete
Yemegimi koyum da gelim :)
inşallah canım şimdi gelir mi bu perşembe zaman donar kalır haberdar et hayırlısı olsun
ovuşasyon testleri adete yakın koyu çıakrsa gbelik olabilirmiş.
o yüzden yapıyodum.
şimdide gebelik yaptım silik çizgi çıktı
inşaallah canım ya ALLAH biliyo ya bu ay umutluydum hissetmiştim sanki.
diğer topiclerde yazdım hatta çok tuhaf ama hissediyorum sanki.
adet belirtisi yok bende.
midemde gaz var resmen.
ki afedersiniz ben geğiren bi insan değilim.
bişey yemediğim halde böyle bi şey...
ağzımda değişik bi tat var sanki
napcan yarın beta baktırıcan mı
yani drum süper bi adam zaten hep moral veriyo tabi söz dinlemek lazım hayırlısı olsun bakalımm
hayırlısı olsun canım çok sevindimmm
evet balım insan umutlanıyo gerçöekten içine doğuyo gibi ben çok duydum bunu nasıl his ben anlamıyorumama oluymuş rabbim umudunuda o güzel kalbinide bekletmesin inş hayırlı sağlıklı bebeşini versin fıstığımmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNN
Sadece duygulandım canm, annem iyi çok şükür.
Sadece uzaklık sorun oluyor, doğuma gitmemi sabırsızlıkla bekliyor, nasipse 2. torun gelecek :))
Ay bende artık ilkbahar gelsinde rahat rahat hormonsuz yiyelim istiyorum yaa(
AMİİİNNNN güzel yürekli kardeşim benim...
çok merak ediyorum gerçektennn..
RABBİm hayırlısıyla bebeklerimize kavuştrsun bizi
bilirim canım özlenmezmi en azından çok şükür sizinkiler hayatta kıymetini bilin ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar kıymetini bilin giden gelmiyo bak benim hayatımda 10 yıldır annem yok yok yani Allahım uzun ömürler versin cümlemize
cnm bnm ya başın saolsunn allah rahmet eylesin sen böle diyince ANNEmi özledimmm
umut umut keşke bu morali bende bulsam ya Umarım müjdeyle gelirsin canım
yarın topiğe giremiycem ama sırf güzel haber duymak için açıcam Güzel haberler verirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?