Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

h.bulduk btanemm napıyım cnm bnm ya aynı dr.gittik rahm ultarasonun çekilkdik hiç bişeyin yok ddi sadece ultarason çektim est fln yapmadıı

2 aydır gitmiyorum bu ay adet olursam gidicem umarım olmamda bebişle giderim seninki aşılama felan mıydı canım 10 deyince anlamadım 10 gün mü gecikince gel dedi

nassinizzzz veee oflu hamilemiiii

hoşgeldin ztarım....
silik çizgi gördüm.
ovucanlar koyu çıkıyodu.
ferdamın isteği üzerine yaptım çook silikte olsa var çizgi.
testi yaparken 2 dkk içinde çıktı.
yarın kana gidicem bakalım

canim insaallah Rabbim bu sefer yuzunu guldursun
bi kana git bakalim muhtemelen pozitiftir zaten

nassinizzzz veee oflu hamilemiiii
hoşgeldin gülüm evet inş hmile gibi ama kesinleşmesi için azıcık daha beklememiz lazım
h.bulduk btanemm napıyım cnm bnm ya aynı dr.gittik rahm ultarasonun çekilkdik hiç bişeyin yok ddi sadece ultarason çektim est fln yapmadıı

ohh ohh çok şükür temiz çıktı haa çok sevindim bee gülüm est derken anlamadım ama :44:

hoşgeldin gülüm evet inş hmile gibi ama kesinleşmesi için azıcık daha beklememiz lazım

ohh ohh çok şükür temiz çıktı haa çok sevindim bee gülüm est derken anlamadım ama :44:

test kan tetsi ne bilyim hormon testi falan yapmadılarr yapılmasımı lazımm değilmi..saol btanem bnm bişey çıkmadı bnde çok sevndm bu seferde eşim takıntı yaptı ya bende bişey varsa diyee

Son düzenleme:
ederim canım benim ederim gülüm aklım sende olcak hep kacta gidicen dr a
11.30ta canım 5 e kadar çıkar sanırım sonuçç :)

canim insaallah Rabbim bu sefer yuzunu guldursun
bi kana git bakalim muhtemelen pozitiftir zaten

İnşallah canım.
kanda görmeden emin olamıcam ben...
RABBİm dualarımızı kabul eder inşallahh

hosbulduk canim saoll
hadi hayirlisi ya insaallah guzel haberler duyalimmm..

2 aydır gitmiyorum bu ay adet olursam gidicem umarım olmamda bebişle giderim seninki aşılama felan mıydı canım 10 deyince anlamadım 10 gün mü gecikince gel dedi

hangi şehirdesin gün geçerse gel dedi yok aşılama falan değil normal yolla bekliyoruz ilaç falan hiç bişi kullanmıyorumm

test kan tetsi ne bilyim hormon testi falan yapmadılarr yapılmasımı lazımm değilmi..saol btanem bnm bişey çıkmadı bnde çok sevndm bu seferde eşim takıntı yaptı ya bende bişey varsa diyee
tabiki gülüm adetinin 3. günü sen git hormon testi yaptırmak istiyorum de yaparlar balım benim eşinde takmasın daha enenize var be gülüm bekleyin takmayın kafanıza rabbim hayırlısını vericek bak gör
hosbulduk canim saoll
hadi hayirlisi ya insaallah guzel haberler duyalimmm..

inş gülüm inş bu sefer garanti duyucaz gibi inş hayırlısıyla:18::18:

tmm cnm bnm çok saoll bn adett oluyum da giderimm inş...hepimz şçinn hayırlsııı inş..hamiş oluruz allah hepimizin gönlüne göre versinn sen kür fln denedinmi cnm

Ben geldim kizartma yaptim bide salata yeter kizlar ben bulantimin sebebini buldum sanirim benim oglan mideme tepik atiyo ve felaket bastiriyo sizce o yuzden bulaniyor olabilirmiyim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…