gülüm hoşgeldin ne zaman geldin görmedim valla kusuruma bakma tıkınıyorumda bir yandan ancak bakıyorum fıstığım nasılsın sağolasın Allah razı olsun 10 yıl oldu yeri geldi burnumun direkleri sızladı yeri geldi koltukları tekmeleye tekmeleye ağadım neler yaşadım üstelik kimse duymadı müziği açıpta bağıra bağıra ağlardım duymaınlar diye ağlamam kimsenin yanında ben çünkü eş sevgili evlat bile geliyoda ana baba gelmiyo kıymetini bilmek lazım
dr a gitmiyo musun canım bi de gecen ay rahim filmi çektirdim ben kistim vardı o da temizlenmiş tüplerimin teki tıkalıymış o işlem esnasında açılmış drum umtlandırdı bu ay inşallah adet olmassın dedi 10 geçerse gel dedi test yapmak yok dedi hayırlısı olsun bekliyoruzzz bakalım büyük bi umutla inşallah adet olmam allah ın izniyleee
nassinizzzz veee oflu hamilemiiii
hoşgeldin ztarım....
silik çizgi gördüm.
ovucanlar koyu çıkıyodu.
ferdamın isteği üzerine yaptım çook silikte olsa var çizgi.
testi yaparken 2 dkk içinde çıktı.
yarın kana gidicem bakalım
hoşgeldin gülüm evet inş hmile gibi ama kesinleşmesi için azıcık daha beklememiz lazımnassinizzzz veee oflu hamilemiiii
h.bulduk btanemm napıyım cnm bnm ya aynı dr.gittik rahm ultarasonun çekilkdik hiç bişeyin yok ddi sadece ultarason çektim est fln yapmadıı
hoşgeldin gülüm evet inş hmile gibi ama kesinleşmesi için azıcık daha beklememiz lazım
ohh ohh çok şükür temiz çıktı haa çok sevindim bee gülüm est derken anlamadım ama :44:
11.30ta canım 5 e kadar çıkar sanırım sonuçç :)ederim canım benim ederim gülüm aklım sende olcak hep kacta gidicen dr a
canim insaallah Rabbim bu sefer yuzunu guldursun
bi kana git bakalim muhtemelen pozitiftir zaten
hoşgeldin gülüm evet inş hmile gibi ama kesinleşmesi için azıcık daha beklememiz lazım
ohh ohh çok şükür temiz çıktı haa çok sevindim bee gülüm est derken anlamadım ama :44:
11.30ta canım 5 e kadar çıkar sanırım sonuçç :)
İnşallah canım.
kanda görmeden emin olamıcam ben...
RABBİm dualarımızı kabul eder inşallahh
2 aydır gitmiyorum bu ay adet olursam gidicem umarım olmamda bebişle giderim seninki aşılama felan mıydı canım 10 deyince anlamadım 10 gün mü gecikince gel dedi
ay o saatlerde yoğun olucam ama mutlaka yaz ben okurum canım
hangi şehirdesin gün geçerse gel dedi yok aşılama falan değil normal yolla bekliyoruz ilaç falan hiç bişi kullanmıyorumm
şuan mersindeyim canım
şuan mersindeyim canım
tabiki gülüm adetinin 3. günü sen git hormon testi yaptırmak istiyorum de yaparlar balım benim eşinde takmasın daha enenize var be gülüm bekleyin takmayın kafanıza rabbim hayırlısını vericek bak görtest kan tetsi ne bilyim hormon testi falan yapmadılarr yapılmasımı lazımm değilmi..saol btanem bnm bişey çıkmadı bnde çok sevndm bu seferde eşim takıntı yaptı ya bende bişey varsa diyee
hosbulduk canim saoll
hadi hayirlisi ya insaallah guzel haberler duyalimmm..
herkesin hakkında Rabbim hayırlısını versin inşallah tabi benimde
tabiki gülüm adetinin 3. günü sen git hormon testi yaptırmak istiyorum de yaparlar balım benim eşinde takmasın daha enenize var be gülüm bekleyin takmayın kafanıza rabbim hayırlısını vericek bak gör
inş gülüm inş bu sefer garanti duyucaz gibi inş hayırlısıyla:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?