Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

jaledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nirdesin kız aşk olsun sevinmedinmi

nasıl yani neden üzüyosun anlamadım kuzucum:44:

biz biraz 2 ay kadar maddi duruma sıkıştık bende çok üstüne gidiyorum ya tabi alyansımı bile sattırdım orası ayrı dabilmiyorum o benim için çabalıyo sanki ben bişi yapmıyomuşum gibi geliyo

biz biraz 2 ay kadar maddi duruma sıkıştık bende çok üstüne gidiyorum ya tabi alyansımı bile sattırdım orası ayrı dabilmiyorum o benim için çabalıyo sanki ben bişi yapmıyomuşum gibi geliyo

gülüm öyle düşüünme ama herşey bizler için yapıcak birşey yok varlık yokluk eminim yokluğa demiyosun bence smylenmemin nedenleri var yani anladığım kadarıylada hayırlısı ama ne olursa olsun giitme üzerine erkekler götüremiyo böyle şeyleri

ama bende yıprandımm kuzum yaaa hergün ağlamak istemiyorum kii

hadiiii canıııııııımmmmmmmmmmm ya nisan 2 şakası olur artık bu saatten sonraaaaaaaa
iyiyiz kız sen nasılsınnn
iyim canmmmm çookk sağolll

Allahıımmmm üşenmemiş eskiii testlerinide koymuuşşşşşşşşşş
ama ilk gördüğümde yedimm valla eşime söyledimmm ama sonradan düştü jetonn

ama bende yıprandımm kuzum yaaa hergün ağlamak istemiyorum kii

sende haklısın gülüm sorunuz ne bilmiyorum kolay değil eminim zordur ama geçici sınavdan geçiyosunuz demekki eşine destek ol mümkün mertebe erkekler geçkten kaldıramıyo Allah korusun borç yüzünden heleki herşey bir yana borç yüzünden kendlierini kötü hissediyolar yetememe durumu zorluyo onları

gülüm birincisi yemedin tebrikler ikincisi yeminle dün akşam yaptığım testler vallaha bak kızlara sorda bak adetim bitti 2 gün oldu yaptım çıktı

peki şimdi ben gönlünü nasıl alabilrim ona nasıl güven verebilrim hiç bilmiyorummm

peki şimdi ben gönlünü nasıl alabilrim ona nasıl güven verebilrim hiç bilmiyorummm

gülüm erkeklre parasal durumları kaldırama zbak intihara kadar gider benim halamın kocası mesela aklını yitirdi kendini sokaklra attı çok zengindi iflas aetti yiyecek ekmek bulamadılar ama halam çalıştı erkek gibi hem evine baktı hemde para kazandı ama en önemliside bir gün olsun gözünün üstünede kaşın var demedi alttan aldı senelr geçti topaladılar ama eşinin durumu hala ağır bebek gibi bakar ona senin yapacağın tek şey yüzüne vurma dile getirme bak ciddi mesele bu gülüm gerçekten allttan al özürdile benimde sinirlerim bozuldu isteyerek yapmadım de affet de bu konuyuda ne kadar yıpranırsan yıpran açma gerçekten sonu pişmanlık olur seni seviyosa güveniyosan haketmiyor demekitr meleğim

gülüm birincisi yemedin tebrikler ikincisi yeminle dün akşam yaptığım testler vallaha bak kızlara sorda bak adetim bitti 2 gün oldu yaptım çıktı

evet ama ilk okuduğumda şok oldum ayyyyyy diye bağırdımm eşim ne oluyo diyo bende dedim elif hamileymiş dedimmm
elif kim diyoo
sonra dan anladım yaniiii

buydayım öyyetmenimm

öyetmenin seni yerr yerrr
ildanım başına gelenleri okuyodum nekadar zorbirşey yaşamış valla çok kötüü nerdeyse ağlıcaktım inşallah o minikız iyidir inşallah

doğru söylüyosun korkuyorum beni bırkakır diye çok karrışığım neyse boşverelim onu 6 gün oldu şaka maka adetimin üstünden 6 gün geçtii 2 gün daha bekliycem gelirse gelsin gelmesse test yapıcam çarşamba günü allah ın izniylee

aysun elife katılıyorum canım bu tür durmlardan hepimizde geçtik ve geçiyoruz inan bana
sadece çok sabırlı olmamız gerkiyo al eşinin gönlünü büyütmemek en güzeli yoksa velilikler yıpranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…