ayyyyy darsısı başıma yaaaaaaaaaaaaa
amin gülüm ama eminem yok şaşkınlıktan tutuldu galiba
ağlamak istiyorum ya durduk yere ben kocamı çok üzüyorum ya her konudaaa
nasıl yani neden üzüyosun anlamadım kuzucum:44:
biz biraz 2 ay kadar maddi duruma sıkıştık bende çok üstüne gidiyorum ya tabi alyansımı bile sattırdım orası ayrı dabilmiyorum o benim için çabalıyo sanki ben bişi yapmıyomuşum gibi geliyo
gülüm öyle düşüünme ama herşey bizler için yapıcak birşey yok varlık yokluk eminim yokluğa demiyosun bence smylenmemin nedenleri var yani anladığım kadarıylada hayırlısı ama ne olursa olsun giitme üzerine erkekler götüremiyo böyle şeyleri
hadiiii canıııııııımmmmmmmmmmmooo kimler gelmi kimler hoşgeldin gülüm nasılsın hayırdır gece gece yoktun tüm gün duydunmu hamileyim test yaptım üste görmüşüm doktorada gittim keseyide gördük çok bekledim gelmeni geldin meleğim
iyim canmmmm çookk sağollliyiyiz kız sen nasılsınnn
ama bende yıprandımm kuzum yaaa hergün ağlamak istemiyorum kii
hadiiii canıııııııımmmmmmmmmmmya nisan 2 şakası olur artık bu saatten sonraaaaaaaa
iyim canmmmm çookk sağolll
Allahıımmmm üşenmemiş eskiii testlerinide koymuuşşşşşşşşşş
ama ilk gördüğümde yedimm valla eşime söyledimmm ama sonradan düştü jetonn
sende haklısın gülüm sorunuz ne bilmiyorum kolay değil eminim zordur ama geçici sınavdan geçiyosunuz demekki eşine destek ol mümkün mertebe erkekler geçkten kaldıramıyo Allah korusun borç yüzünden heleki herşey bir yana borç yüzünden kendlierini kötü hissediyolar yetememe durumu zorluyo onları
elliiiiiiiiiiiifffffffffffffffff kız ordamısınnnn
peki şimdi ben gönlünü nasıl alabilrim ona nasıl güven verebilrim hiç bilmiyorummm
gülüm birincisi yemedin tebrikler ikincisi yeminle dün akşam yaptığım testler vallaha bak kızlara sorda bak adetim bitti 2 gün oldu yaptım çıktı
buydayım öyyetmenimm
gülüm erkeklre parasal durumları kaldırama zbak intihara kadar gider benim halamın kocası mesela aklını yitirdi kendini sokaklra attı çok zengindi iflas aetti yiyecek ekmek bulamadılar ama halam çalıştı erkek gibi hem evine baktı hemde para kazandı ama en önemliside bir gün olsun gözünün üstünede kaşın var demedi alttan aldı senelr geçti topaladılar ama eşinin durumu hala ağır bebek gibi bakar ona senin yapacağın tek şey yüzüne vurma dile getirme bak ciddi mesele bu gülüm gerçekten allttan al özürdile benimde sinirlerim bozuldu isteyerek yapmadım de affet de bu konuyuda ne kadar yıpranırsan yıpran açma gerçekten sonu pişmanlık olur seni seviyosa güveniyosan haketmiyor demekitr meleğim
peki şimdi ben gönlünü nasıl alabilrim ona nasıl güven verebilrim hiç bilmiyorummm
aysun elife katılıyorum canım bu tür durmlardan hepimizde geçtik ve geçiyoruz inan bana
sadece çok sabırlı olmamız gerkiyo al eşinin gönlünü büyütmemek en güzeli yoksa velilikler yıpranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?