Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Soylemene gerek yok ben kan tahlillerini saglik ocaginda yaptiriyom gidince dra veriyom bakmak zorunda ona gore yorumluyo bide izin mi alacan kiz yaptirinca sonucu gotur bitti gitti

ben de tahlillerimi eve yakın bitıp merkezinde yaptırıyorum
benim hastanede pahalı normal tahlillerde
tahlil başına 10 tl fark alıyor
bi tsh tahlili yaptırıyorum tsh t3 t4 30 tl fark istiyor
geçen tıp merkezinde yaptırdım tsh ferritin kalsiyum magnezyum b12 baktırdım 20 tl fark verdim
kendi hastanemde baktırsam 50 tl fark verirdim

burda eve geliyorlar ben halen basvurmadim bilmiyorum ki cok gereklimi ki acaba diyorum:26:

Valla orda nasıl oluyor blmiyorum ama burdaki prosedür, gidiyorsun kalp atışına bakıyorlar, tansiyon kilo bir de kullandığın ilçaları yazıyorlar o kadar.Doğuma falan hiçbir şeye karışmıyorlar zaten yasal değil bildiğim kadarıyla.Ha bir de aşı yapıyorlar bir ya da iki tane.

sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.

evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.
Benim haftaya ayrıntılıya randevum var 220 tl yapacak bir şey yok gideceğiz mecbur.

Kızlar siz hangi haftalarda gittiniz ayrıntılıya?

işte yarın dr gitcem ikili sonucumun dökümünü isticem birde dicem baksın ultrasonda sonrada dicem 3 lü testi sizde yaptırmıcam :) bakalım ne dicek amca kızı hiç birşey diyemez dedi belli olmaz ama.

anladim cnmmm istedigin yerde yaptirirsin cnm o ne karisirmis

ay seninde pahalımş ya amma sömürüyor bu hastaneler insanları

bence haftaya ayrıntılı için erken
en ideal zaman 20-24. haftalar arası
bence 22. 23. hafta falan git
ben 21+da gitmiştim
biz de 150 vermiştik yanlış hatırlamıyorsam

anladim cnm burda geliyor evine sana bilgiler falan veriyor
doguma hazirliyor falan dogumdan sonrada geliyor bebegi falan yikiyor emzirmede falan yardimci oluyor

ay seninde pahalımş ya amma sömürüyor bu hastaneler insanları

ayrıntılı ultrason heryerde pahalı ama
eğer devlette yaptırmayı düşünen varsa erkenden randevusunu alsın yoksa yer bulamazsınız
ama devlette bebeğinizi göstermiyorlarmış
sadece ölçüm yapıyorlarmış
özelde (en azından benim hastanemde) bebeğimizi izledik, video cdsini de verdi bize

Kaçıncı haftanda gittin?

anladim cnm burda geliyor evine sana bilgiler falan veriyor
doguma hazirliyor falan dogumdan sonrada geliyor bebegi falan yikiyor emzirmede falan yardimci oluyor

Ne güzel ya,valla burda hiiiç öyle bir şey yok.Gidince bakıyorlar o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…