Soylemene gerek yok ben kan tahlillerini saglik ocaginda yaptiriyom gidince dra veriyom bakmak zorunda ona gore yorumluyo bide izin mi alacan kiz yaptirinca sonucu gotur bitti gitti
Biz meksika dalgasina taktik su siralar bazende tekme tokat girisiyoruz ama benim hosuma gidiyo :))) bide horon falan duyunca tepiniyo icerde :)) anasindan almis genlerini :))
Babadan da halay almıştır oynasın dursun içerde ohhh
burda eve geliyorlar ben halen basvurmadim bilmiyorum ki cok gereklimi ki acaba diyorum:26:
Benim haftaya ayrıntılıya randevum var 220 tl yapacak bir şey yok gideceğiz mecbur.sağol cnm ya bende sevindim bakalım dr ne dicek daha haberi yok :) yarın gidip konuşcam devlette yapıtırcam diye.
evet cnm 300 diyorlar kimi hastanede o doğum parası yani. 25 nisan da cnm hayırlısıyla.
işte yarın dr gitcem ikili sonucumun dökümünü isticem birde dicem baksın ultrasonda sonrada dicem 3 lü testi sizde yaptırmıcam :) bakalım ne dicek amca kızı hiç birşey diyemez dedi belli olmaz ama.
Valla orda nasıl oluyor blmiyorum ama burdaki prosedür, gidiyorsun kalp atışına bakıyorlar, tansiyon kilo bir de kullandığın ilçaları yazıyorlar o kadar.Doğuma falan hiçbir şeye karışmıyorlar zaten yasal değil bildiğim kadarıyla.Ha bir de aşı yapıyorlar bir ya da iki tane.
Benim haftaya ayrıntılıya randevum var 220 tl yapacak bir şey yok gideceğiz mecbur.
Kızlar siz hangi haftalarda gittiniz ayrıntılıya?
Hersey bi yere kadar ve ben kotami doldurdum cok fena kavga cikacak yuzyuze geldigimizde helede dogurmus olursam hepsini doverim garanti :))
Valla orda nasıl oluyor blmiyorum ama burdaki prosedür, gidiyorsun kalp atışına bakıyorlar, tansiyon kilo bir de kullandığın ilçaları yazıyorlar o kadar.Doğuma falan hiçbir şeye karışmıyorlar zaten yasal değil bildiğim kadarıyla.Ha bir de aşı yapıyorlar bir ya da iki tane.
Benim haftaya ayrıntılıya randevum var 220 tl yapacak bir şey yok gideceğiz mecbur.
Babadan da halay almıştır oynasın dursun içerde ohhh
çok fena oluyorlar ama artık ilerleyen zamanlarda
şimdi canımı acıtıyor artık oynadığı zaman
dışardan da resmen dalgalandığı görülüyor
ay seninde pahalımş ya amma sömürüyor bu hastaneler insanları
Yok halayida denedim ben haksizlik yapmam ama halayda tepki vermiyo horon duydumu ohhh hopaaaaaa anasindan aldi cocumada gecti azzcik laz damari :))
Hele doğuma kadar bir sıkıntı çıkmasın sonrasında döv tabe
ayrıntılı ultrason heryerde pahalı ama
eğer devlette yaptırmayı düşünen varsa erkenden randevusunu alsın yoksa yer bulamazsınız
ama devlette bebeğinizi göstermiyorlarmış
sadece ölçüm yapıyorlarmış
özelde (en azından benim hastanemde) bebeğimizi izledik, video cdsini de verdi bize
anladim cnm burda geliyor evine sana bilgiler falan veriyor
doguma hazirliyor falan dogumdan sonrada geliyor bebegi falan yikiyor emzirmede falan yardimci oluyor
şuna bakın ne güzelll
ama kalmamış yaaa
ne güzel alacaktım bayramda giydirirdim
Eki Görüntüle 381205
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?