görüşürüz tatlım kib öptüm iyiseyirler:)kizlar ben cikiyorum
yemek yiycez arkasindan da dizime bakicam öptüm sizi canlar
ayrıntılı ultrason heryerde pahalı ama
eğer devlette yaptırmayı düşünen varsa erkenden randevusunu alsın yoksa yer bulamazsınız
ama devlette bebeğinizi göstermiyorlarmış
sadece ölçüm yapıyorlarmış
özelde (en azından benim hastanemde) bebeğimizi izledik, video cdsini de verdi bize
Canim ben 8 tl verdim ayrintili icin :))
Canim ben 8 tl verdim ayrintili icin :))
Kaçıncı haftanda gittin?
bence haftaya ayrıntılı için erken
en ideal zaman 20-24. haftalar arası
bence 22. 23. hafta falan git
ben 21+da gitmiştim
biz de 150 vermiştik yanlış hatırlamıyorsam
yazmıştım ama görmedin heralde
Yok görmemişim canım.Ama benim doktor 18-24 arası gidin demişti.Hatta 18'inde gidin demişti şimdi hatırladım.Acaba bişey mi var diye hemen panik yapmıştım ama yönlendirdiği yere sordum,sekreter 18- 24 arası hasta aldıklarını söyledi.
Bak şimdi yine aklıma geldi, bişey yoktur heralde dimi?Şüpheli bir durum olsa zaten hiç acımıyorlar söylerlerdi heralde?
yok yaa panik olma hemenYok görmemişim canım.Ama benim doktor 18-24 arası gidin demişti.Hatta 18'inde gidin demişti şimdi hatırladım.Acaba bişey mi var diye hemen panik yapmıştım ama yönlendirdiği yere sordum,sekreter 18- 24 arası hasta aldıklarını söyledi.
Bak şimdi yine aklıma geldi, bişey yoktur heralde dimi?Şüpheli bir durum olsa zaten hiç acımıyorlar söylerlerdi heralde?
slm herkesee çok sohbete grmesem de takp ediyorum sizi inş oflu ve emineden de guzel hberler gelrr sevnrzz
ferdam ben bşey sorcam sana dra sormayı uyuntmşm bu hormon testleri için aç karnına gtmem lazm demi dr batın üçüncü ya da dördncü günü gel dedi dördncü gün daha uygun olcak heralde bakalm bat bugun yarın gelr ...
slm herkesee çok sohbete grmesem de takp ediyorum sizi inş oflu ve emineden de guzel hberler gelrr sevnrzz
ferdam ben bşey sorcam sana dra sormayı uyuntmşm bu hormon testleri için aç karnına gtmem lazm demi dr batın üçüncü ya da dördncü günü gel dedi dördncü gün daha uygun olcak heralde bakalm bat bugun yarın gelr ...
yok yaa panik olma hemen
olsa söylerler merak etme
doktorlar fazlaca acımasız
ihtimali bile olmuş gibi söylerler
açlık tokluk farketmez canım
süpheli olmasada söylüyorlar bizim gibi duygusal davranmıyorlar içini ferah tut.
Nasılsın duygu?Özledik seni
saol elisimmm iim bu ara spor okul koşturuorm bu koştrmaca da baya ii gelıo elisim 8 klo kadar gtti cevreden de ne yaptın nasl verdn deyp duruo herkes :)) ii yani keyfli gtsn klolar gelsn bebişim inşşş dr kontrolundeym de bu ara hayırlısı bakalm az kaldı inşş
tmm ferdammm saoll cnm ben yne aç gdeym ne olur neolmaz
Slm kızlaar nasılsınız, bugün tetenoz aşımı oldum, çok şükür ağrı sızı yok şuan, umarım sonrasında da olmaz.
Ofludan haber varmı?
selam canım hoşgeldin.
kan verdim yarın öğlen çıkacak sonuçç
merakla bekliyoruz.
nefes almakta zorluklar gebeliktendir...
ilerledikçe bu durumlar daha sık görülüyomuş diye duydumm
Hadi hayırlısı canımcım.
İnşaAllah bu defa herşey çok güzel olur.
Sen zaten çok kolay hamile kalabiliyorsun bana bebiş var gibi geldi doğrusu.
İnşaAllah sorunsuz olur canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?