selam canım hoşgeldin.
kan verdim yarın öğlen çıkacak sonuçç
merakla bekliyoruz.
nefes almakta zorluklar gebeliktendir...
ilerledikçe bu durumlar daha sık görülüyomuş diye duydumm
ofluuuu çok sevindim bence kesin hamilesinbanada umut oldun. ben bu ayda korunayım düşükten sonra 2.kez regl olıyım diye düşünüyodum ama bugün şirket doktorumuz geldide beklemene hiç gerek yok dedi bende gaza geldim hemen başlasammı çalışmalara acabaaa
bakalım canım kanda çıksın da öyle sevinelim.
erken düşüklerde korunma vermiyolar kaçıncı haftada düştü bebek canım
canım benim düşmedide kalp atışları durmuş 7.haftada 1 ayda öyle içimde kalmış haberim olmadan. inşallah yarın seviniriz canım hep beraber.
canım benim düşmedide kalp atışları durmuş 7.haftada 1 ayda öyle içimde kalmış haberim olmadan. inşallah yarın seviniriz canım hep beraber.
iyi akşamlar herkeseee.geçen perş.yaptırdığım kan testine göre 5 haftalık hamileyimşimdi doktorun verdiği randevu gününü bekliyoruz usg içinn.
bişey sormak istiyorum size,karnım kaşınıyor benim sık sık, kaşımamaya çalışıyorum. kaşımamam lazım dimmii :44:
inş hamilesindir.benim de eşimin haberi yoktu sabah yaptırmıştım öğleden sonra sonucunu aldım. halla da söylemicektim, eşim eve giderken test alalım ı diyince dayanamadım söyledimanladım canım kürtaj olmadıysan sorun yok bence .)
bende kürtaj olmamıştım
inşallah canım dua edinn
eşimin haberi yok kan verdiğimden
Hayırlı olsun arkadaşım.
Ay ne çabuk kaşındı karnın, büyücek bişimi olacak yoksa :))
Benim kaşındığı zaman kaşınan bölgeye vazelin sürüyorum geçiyo, hemde çatlaklar için iyi diye duymuştum.
inş hamilesindir.benim de eşimin haberi yoktu sabah yaptırmıştım öğleden sonra sonucunu aldım. halla da söylemicektim, eşim eve giderken test alalım ı diyince dayanamadım söyledim
bilmem ki tatlı tatlı kaşınıyorvazelin aklımda,alıcam ben de, işe yarar diosun yani. şimdiden başlıcam ben de sürmeye inş.çatlak olmaz yaa, ben biraz vücutla alakalı olduğuna inanıom gerçi ne kadar kremler kullansak da...
nerde bulabilirim mesela süpermarketlerin o krem reyonlarında falan vardır dimi vazeln?
anladım canım kürtaj olmadıysan sorun yok bence .)
bende kürtaj olmamıştım
inşallah canım dua edinn
eşimin haberi yok kan verdiğimden
ben kürtaj oldum canım bebek içimdeydi düşmediki normal kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışının durduğunu. doktor 3 ay korun erken olursada bişey olmaz dedi ama bakalım artık hayırlısı. inşallah onada sürpriz olur cnm:)) ben hamile olduğumuda bu şekilde anlamıştım seninki gibi çıkmıştı ovülasyonumla gebelik testim.
inşallah bende hamileyimdir yaa.
eşimi hayal edemiyorum.
uçar heralde mutluluktan..
birde çocuğunu ultrasonda gördüğünde ağlar heralde o kadar duygusalll
inşallah bende hamileyimdir yaa.
eşimi hayal edemiyorum.
uçar heralde mutluluktan..
birde çocuğunu ultrasonda gördüğünde ağlar heralde o kadar duygusalll
teşekkürlerr bir bakayım yarın ezcane ya da markete
ya ben ünv.de çalışıyorum yakın die ünv.hastanesine gittim, test yaptırdığımda adetimin gecikmesinin 3.günüydü. genç bi doktor vardı muhtemelen stajyer hekim falan, ta 11ine gün verdi usg için. ama bekleyemem ki o kadar bu cuma gitsem çok mu erken olur sizce?daha ailelere söylemedik gözümüzle bi görelim önce diyoruz
selam kizlar nasilsiniz bakalim
azraya cok uzuldum esiyle sorun yasiyor sanirim ah bu erkekler ya uzuyolar bizleri
bende bugun dr gitdim bebikim hic buyumemis dr 2 li testi yapamayacagiz 2 haftadir usg ye gore 9 hafta cikiyor. dr bulanti icin ilac verdi haftaya yine gitcem
Canim kan testinde bhcg degerin kac cikmisti deger 1500 olunca vajinal 3000 olunca karindan usg ile gorulebilir acele etme gununde git kalp atislarinida gormus olursun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?