Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

perş.günü 319du:26: bekliyim mi diosun yani sabırsızlanıyorum da

Azcik bekle sabret guzelim gorunmez daha sen tam gununde git kalbinide gorup rahat edersin 6648 cikmisti benim sadece keseyi gormustuk sen ne guzel 11inde kalbinide goruceksin :)

inşallah canım yaa çok üzüntüler yaşadık allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Azcik bekle sabret guzelim gorunmez daha sen tam gununde git kalbinide gorup rahat edersin 6648 cikmisti benim sadece keseyi gormustuk sen ne guzel 11inde kalbinide goruceksin :)

11inde kalp atışlarını da duyabilir miyim yani diosun? heyecanlandım yaa inş. cnm çok saol bilgiler için

Canım istersen varsa bile hemen söyleme, değerlerin sağlıklı yükselince söylersin, hatta 'kocacım hadi keseyi görmeye gidiyoruz' desen, adam heyecandan bayılır heralde :))
söylemezsem de kızabilir ondan korkuyorum.
küser bana
bakalım yarın olsun da bi hayırlısıyla

bana da öyle olmuştu.
hemen olmasa da kayıptan sonra duygusal çöküntü oluyor

Teyzoslari biz ilaclarimizi icip yatiyoruz yarin 14:15 te randevumuz var aksama yazariz size optuk

bu mide bulantisi oldurdu beni ((

Gunaydin kargalardan once kalktik oglumu gorucem bugun cok heyecanliyim aksam donunce yazariz size hepinizi optuk

günaydın cAnımmmm
bende heycanlıyım malummm

oflu daha sorunucu almadın dimi ? gerci memurlar önce kahvaltı yapcak filan birAZ elleri agır ..
hadi bakalım hayırlısı herseye hazırla kendini..
hatta sen kötüsüne hazırla da bebiş varsa 2 katı sevinelim

öğleden sonra alıcam canım çok heycanlıyım :)
bilmem de bana var gibi geliyo yaa
ateşim hala 36.7
4 gündür böylee

Bana msj at ben burda olmucam catlarim bak :))

tamam bebeğm merak etme
sen benim bu ay ki umudumsun.
ilk bilmek senin hakkın

günaydınn kuzularımaaaaaaaa
Dün akşam merkezi sistem için usta falan geldi, soğanımda bi tane varmış. Dolma sarmadım.
ama sakallı ipten yolluk dedim ve başladım Azıcık gözle görülse resimleyip ekliycem. Tabi ben akşamdan akşama ne kadar örebilceksem artık

öğleden sonra alıcam canım çok heycanlıyım :)
bilmem de bana var gibi geliyo yaa
ateşim hala 36.7
4 gündür böylee

tamam bebeğm merak etme
sen benim bu ay ki umudumsun.
ilk bilmek senin hakkın

vauuv inşallahh insan hissediyor dediğim gibi hiç belli olmaz az kaldı çok aazzzzzz

canım günaydın.
ne dolması sardın kız_?
ay o sakallılardan bende banyo için istiyodum ama bi türlü annem yapmadı

dur kız heycanlandırmayın beni.
eşim zaten dün gece deli etti beni ya.
tutturmuş halvet diye.
yok dedim yaa uykum var.
2 günde 1 ne bu böyle bebek varsa bişey olacak dedim.
bişey olmaz dedi
dedim ben hamile kalınca napıcan haftada 1 kere ancak olur

canım günaydın.
ne dolması sardın kız_?
ay o sakallılardan bende banyo için istiyodum ama bi türlü annem yapmadı

kız yaprak sarıcaktım ya akşam demiştim. hem ustalar vardı evde hemde soğanım 1 tane kalmış yapmadım bende, ama yolluk başladım.
Hatta sakallı ipin yumak olanından aldım. kısa tüylü dediklerinden, içine bir patik ipi birde lif ipi karıştırdım. kalın sert duruyor ama ipde yumuşacık gösteriyor. Az biraz daha öriyim resim çekerim ,akşam misafir falan ağırladım yapamadım pek.
Düz örgü biliyosan çok rahat yaparsın, hatta makreme ipleri var aldığın sakallı iple aynı renk makreme ipi de al kalın şişle hep düzgü örgü yani haroşa ör, hem biçimli duruyor hemde kalın oluyor. Zaten kalın şişle örersen çabucakda olur biter. Sen niyetlen ben sana yardımcı olurum
hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz

inşallah güzelim, hep gönlümden geçen o, herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…