perş.günü 319du:26: bekliyim mi diosun yani sabırsızlanıyorum da
Canimmm hemen basla calismaya bekleme sakin biliyosun ben dusugumun ertesi ayi tekrar hamile kaldim kurtajda rahim kaziniyor o yuzden toparlanmasi gecikebilir kurtaj dememiz o yuzden sen hemen hamile kalmazsan bile pes etme ve sakin korunma rahim hazir oldugu an gelicek bebisin saglikla isallah :)
Azcik bekle sabret guzelim gorunmez daha sen tam gununde git kalbinide gorup rahat edersin 6648 cikmisti benim sadece keseyi gormustuk sen ne guzel 11inde kalbinide goruceksin :)
söylemezsem de kızabilir ondan korkuyorum.Canım istersen varsa bile hemen söyleme, değerlerin sağlıklı yükselince söylersin, hatta 'kocacım hadi keseyi görmeye gidiyoruz' desen, adam heyecandan bayılır heralde :))
zaman geçtikçe daha çok koyuyo bana yaşadıklarım. inşallah hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz. hatta ben gebelik testine baktım dedim bişey çıkmamış üzüldüm burdaki arkadaşlar ovülasyon yap dedi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı. gebelik testinde çooook silik çok dikkatli bakılınca görünen 2.çizgi vardı dikkate bile almamıştım yanii. gebelikte silik çizgi bile çıksa gebelik olduğunu gösteriyo.
Gunaydin kargalardan once kalktik oglumu gorucem bugun cok heyecanliyim aksam donunce yazariz size hepinizi optuk
günaydın cAnımmmm
bende heycanlıyım malummm
günaydın cAnımmmm
bende heycanlıyım malummm
öğleden sonra alıcam canım çok heycanlıyım :)oflu daha sorunucu almadın dimi ? gerci memurlar önce kahvaltı yapcak filan birAZ elleri agır ..
hadi bakalım hayırlısı herseye hazırla kendini..
hatta sen kötüsüne hazırla da bebiş varsa 2 katı sevinelim
Bana msj at ben burda olmucam catlarim bak :))
ofluuuuuuuummmmm
Güzel haberlerini bekliyoruz bugün
inşallah canım yaaa :)
senin içinden geçen nee :)
sence bu sefer olacak mı
öğleden sonra alıcam canım çok heycanlıyım :)
bilmem de bana var gibi geliyo yaa
ateşim hala 36.7
4 gündür böylee
tamam bebeğm merak etme
sen benim bu ay ki umudumsun.
ilk bilmek senin hakkın
günaydınn kuzularımaaaaaaaa
Dün akşam merkezi sistem için usta falan geldi, soğanımda bi tane varmış. Dolma sarmadım.
ama sakallı ipten yolluk dedim ve başladımAzıcık gözle görülse resimleyip ekliycem. Tabi ben akşamdan akşama ne kadar örebilceksem artık
canım sen sonuçlarını al, içimden herkes hamile gibi geliyor ama sonra üzülüyoruz o yüzden içimdeki bana kalsın
Güzel şeyler olucak yakında hissediyorum
vauuv inşallahh insan hissediyor dediğim gibi hiç belli olmazaz kaldı çok aazzzzzz
canım günaydın.
ne dolması sardın kız_?
ay o sakallılardan bende banyo için istiyodum ama bi türlü annem yapmadı
canım günaydın.
ne dolması sardın kız_?
ay o sakallılardan bende banyo için istiyodum ama bi türlü annem yapmadı
hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?