Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamm kızlr benn geldim nasılsınız bn çok kötüyümm

hoşgeldin canım. niye kötüsün bakıyım sen :26:
en fazla omuzlarım ağrıyo canım calışırken
hep oturuyorum onun haricinde
gece çalışmak biraz hırpalıyo olabilir belkim

Ya bende otururarak çalışıyorum cidden yoruyor o da, senin artık haftanda epey ilerledi. Kaçıncı aya kadar çalışmayı düşünüyosun

selamm kızlr benn geldim nasılsınız bn çok kötüyümm
noldu canım hayırdır :26:

Ya bende otururarak çalışıyorum cidden yoruyor o da, senin artık haftanda epey ilerledi. Kaçıncı aya kadar çalışmayı düşünüyosun

valla eğer doktor izin verirse 37 yi doldurana kadar çalışayım diyorum da bakalım doktor ne dicek:18:

çok kötü günler geçiyorummm dün başımıza gelen olayı anlatıyım kızlar annemlere gittikk sahilde piknik yapıcaktıkk öle anlaştık neyse eşim geldi dedi gitmeyelim bnde neden diye sordum cnm istemiyo dedi tartıştık bak babamlar ısrar ediyo herkez istiyo fln tmm dedii çıktım yola herşey güzeldi takii top almak için marketn orda durduk topu aldı geldi eşim bayır aşşa yolda gidiyouzz bi adam bizim yolumuzda gidiyo üstümüze kırdı arabayı eşimde onun stüne oda sinirlendii arabada 6 kişiyiz abim babam annem kardeşimm yok eşim sinirlendi kapıyı açtı gel dedi adama diğer adam haksızdı eşimde haksızlığa gelemezz...
neyse eşime yalvardık bıraktı adamı bu sefer adam bizi bırakmadıı bi ara yan yana geldik camı açtık silahı çıkartyodu kaçtıkk bie trafik bn korkudan ölüyorum herkez ölee eşim ne yapcağını bilemedim nereye gitsek adam geldi 2 kere arabayı yere vurdukk yolda az kalsın seris arabasıyla çarpışacaktık yok geliyo adam neyse izimizi kaybettik eve geldikk hepimiz çok korktukk..kızlar hanii tv da izleriz böle kaçmaları aynı ona döndükk çok kötüydü adma aarkadan ben bile gelme işareti yaptımm geldi eğer yakalasaydı eşimi bizi vurucaktı hala korkuyu atamadım üstümdennn

çok geçmiş olsun canım hiç hafide alınacak bişi değil :26::26:
Bende öyle düşünüyorum aslında, inşallah ağırlaşmadan sağlıklı olurda gebeliğimiz devamınıda getiririz

Bana bir şarkı söyle bakam, ne söyliyceksin

inşallah canım

Bende öyle düşünüyorum aslında, inşallah ağırlaşmadan sağlıklı olurda gebeliğimiz devamınıda getiririz

Bana bir şarkı söyle bakam, ne söyliyceksin
sigaramın dumanına sarsam ,koklasam seniiiii şarkısını ,çok severim de

ay çok geçmiş olsun ,ucuz atlatmışsınız
trafikte insan sinirleniyor ama dalaşmamak lazım aslında ,böyle ne idüğü belirsiz insanlara denk gelince ALLAH KORUSUN insanın başı belaya girer
neyseki ucuz atlatmışsınız çok şükür
inş. bi daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız

of yaa herşeyy üst üste geliyo ölmek istiyorumm ya kaynanamın gözünde arkasın da bişey çıkmışşş eğer tedavi olmazsa kör olursun demşşler...buna zülüyorum bide kendi annem ev nezaman alıcaksınız konuştunuzmu ne zaman ayrılıyouz diyo bana soruyo annemde haklı kaynanam çook çektir annemede banada annem küs kaynanam 8 aydan beri evime hiç gelmiyoo oda şimdi bağırdı niye konuşmadıız diye napıcaz bz allahım ölmek istiyorumm geçe gece rüyamda adet olduğumu gördüm onun etkisinde kaldım bu sabahta hamileyim eşimle bebeğimizi görüyoruz ultrasano giriyoruz kalp atışlarını duyuyoruzz okadar gerçekti kalktım baktım rüya ççok üzüldümmmm çokkk uyanmak istemedim ya şu bebek bi gelse ailler barısa sorun btsin artıkkk

ÜZÜLME HAYIRLISI neyse o olsun ..
hem bebek gelirse işler düzelecek diye düşünme ,o hiç belli olmaz ,herşeyin hayırlısı olsun inş.
psikolojik olarak sıkıntılarını da rüyana yansıtmışsın belli ama inş. zamanla düzelir herşey..
biraz zaman biraz sabır

valla heyecanlanıyorum oflucummm elimde değil
hele kendimin olsa zaten ben dayanamazdım bu kadar kiii

ya bişi olmaz vereydin adamcagızaaa
benimde kaşıntım oldu cok fenaa dün akşam yüz vermedim ((((
bakalım ilacımı içiyorum nolcak gecsin yazık adamıma üzülürüm benn

nalooooooooooooooo ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…