nalooooooooooooooo ben geldim
hey dj çal benim için güzel bir şarkı, topiğimin datlu gebelerine ve gebe olmayı bekleyenlerine gelsin
didom gelmiş hoşgelmiş
Nasılsın canım
karın ağrısından hallice
sen nasılsın canım
benimde inceden bir kasık ağrısı rahme baskı ama bende iyiyim
İş yerinde yoruluyomusun acaba kuzum ya :26:
selamm kızlr benn geldim nasılsınız bn çok kötüyümm
en fazla omuzlarım ağrıyo canım calışırken
hep oturuyorum onun haricinde
gece çalışmak biraz hırpalıyo olabilir belkim
noldu canım hayırdır :26:selamm kızlr benn geldim nasılsınız bn çok kötüyümm
hoşgeldin canım. niye kötüsün bakıyım sen :26:
Ya bende otururarak çalışıyorum cidden yoruyor o da, senin artık haftanda epey ilerledi. Kaçıncı aya kadar çalışmayı düşünüyosun
hey dj çal benim için güzel bir şarkı, topiğimin datlu gebelerine ve gebe olmayı bekleyenlerine gelsin
hoşgeldin canım. niye kötüsün bakıyım sen :26:
Ya bende otururarak çalışıyorum cidden yoruyor o da, senin artık haftanda epey ilerledi. Kaçıncı aya kadar çalışmayı düşünüyosun
Bende öyle düşünüyorum aslında, inşallah ağırlaşmadan sağlıklı olurda gebeliğimiz devamınıda getiririzvalla eğer doktor izin verirse 37 yi doldurana kadar çalışayım diyorum da bakalım doktor ne dicek:18:
çalmam söylerim ben
çalmadan oynar bizim ayılar misali
çok geçmiş olsun canım hiç hafide alınacak bişi değil :26::26:çok kötü günler geçiyorummm dün başımıza gelen olayı anlatıyım kızlar annemlere gittikk sahilde piknik yapıcaktıkk öle anlaştık neyse eşim geldi dedi gitmeyelim bnde neden diye sordum cnm istemiyo dedi tartıştık bak babamlar ısrar ediyo herkez istiyo fln tmm dedii çıktım yola herşey güzeldi takii top almak için marketn orda durduk topu aldı geldi eşim bayır aşşa yolda gidiyouzz bi adam bizim yolumuzda gidiyo üstümüze kırdı arabayı eşimde onun stüne oda sinirlendii arabada 6 kişiyiz abim babam annem kardeşimm yok eşim sinirlendi kapıyı açtı gel dedi adama diğer adam haksızdı eşimde haksızlığa gelemezz...
neyse eşime yalvardık bıraktı adamı bu sefer adam bizi bırakmadıı bi ara yan yana geldik camı açtık silahı çıkartyodu kaçtıkk bie trafik bn korkudan ölüyorum herkez ölee eşim ne yapcağını bilemedim nereye gitsek adam geldi 2 kere arabayı yere vurdukk yolda az kalsın seris arabasıyla çarpışacaktık yok geliyo adam neyse izimizi kaybettik eve geldikk hepimiz çok korktukk..kızlar hanii tv da izleriz böle kaçmaları aynı ona döndükk çok kötüydü adma aarkadan ben bile gelme işareti yaptımm geldi eğer yakalasaydı eşimi bizi vurucaktı hala korkuyu atamadım üstümdennn
Bende öyle düşünüyorum aslında, inşallah ağırlaşmadan sağlıklı olurda gebeliğimiz devamınıda getiririz
Bana bir şarkı söyle bakam, ne söyliyceksin
sigaramın dumanına sarsam ,koklasam seniiiii şarkısını ,çok severim deBende öyle düşünüyorum aslında, inşallah ağırlaşmadan sağlıklı olurda gebeliğimiz devamınıda getiririz
Bana bir şarkı söyle bakam, ne söyliyceksin
ay çok geçmiş olsun ,ucuz atlatmışsınızçok kötü günler geçiyorummm dün başımıza gelen olayı anlatıyım kızlar annemlere gittikk sahilde piknik yapıcaktıkk öle anlaştık neyse eşim geldi dedi gitmeyelim bnde neden diye sordum cnm istemiyo dedi tartıştık bak babamlar ısrar ediyo herkez istiyo fln tmm dedii çıktım yola herşey güzeldi takii top almak için marketn orda durduk topu aldı geldi eşim bayır aşşa yolda gidiyouzz bi adam bizim yolumuzda gidiyo üstümüze kırdı arabayı eşimde onun stüne oda sinirlendii arabada 6 kişiyiz abim babam annem kardeşimm yok eşim sinirlendi kapıyı açtı gel dedi adama diğer adam haksızdı eşimde haksızlığa gelemezz...
neyse eşime yalvardık bıraktı adamı bu sefer adam bizi bırakmadıı bi ara yan yana geldik camı açtık silahı çıkartyodu kaçtıkk bie trafik bn korkudan ölüyorum herkez ölee eşim ne yapcağını bilemedim nereye gitsek adam geldi 2 kere arabayı yere vurdukk yolda az kalsın seris arabasıyla çarpışacaktık yok geliyo adam neyse izimizi kaybettik eve geldikk hepimiz çok korktukk..kızlar hanii tv da izleriz böle kaçmaları aynı ona döndükk çok kötüydü adma aarkadan ben bile gelme işareti yaptımm geldi eğer yakalasaydı eşimi bizi vurucaktı hala korkuyu atamadım üstümdennn
of yaa herşeyy üst üste geliyo ölmek istiyorumm ya kaynanamın gözünde arkasın da bişey çıkmışşş eğer tedavi olmazsa kör olursun demşşler...buna zülüyorum bide kendi annem ev nezaman alıcaksınız konuştunuzmu ne zaman ayrılıyouz diyo bana soruyo annemde haklı kaynanam çook çektir annemede banada annem küs kaynanam 8 aydan beri evime hiç gelmiyoo oda şimdi bağırdı niye konuşmadıız diye napıcaz bz allahım ölmek istiyorumm geçe gece rüyamda adet olduğumu gördüm onun etkisinde kaldım bu sabahta hamileyim eşimle bebeğimizi görüyoruz ultrasano giriyoruz kalp atışlarını duyuyoruzz okadar gerçekti kalktım baktım rüya ççok üzüldümmmm çokkk uyanmak istemedim ya şu bebek bi gelse ailler barısa sorun btsin artıkkk
kevsercim geçmiş olsun büyük olay atlatmışınız
Bu arada meggilim nerelerde epeydir yok
dur kız heycanlandırmayın beni.
eşim zaten dün gece deli etti beni ya.
tutturmuş halvet diye.
yok dedim yaa uykum var.
2 günde 1 ne bu böyle bebek varsa bişey olacak dedim.
bişey olmaz dedi
dedim ben hamile kalınca napıcan haftada 1 kere ancak olur
kız yaprak sarıcaktım ya akşam demiştim. hem ustalar vardı evde hemde soğanım 1 tane kalmış yapmadım bende, ama yolluk başladım.
Hatta sakallı ipin yumak olanından aldım. kısa tüylü dediklerinden, içine bir patik ipi birde lif ipi karıştırdım. kalın sert duruyor ama ipde yumuşacık gösteriyor. Az biraz daha öriyim resim çekerim ,akşam misafir falan ağırladım yapamadım pek.
Düz örgü biliyosan çok rahat yaparsın, hatta makreme ipleri var aldığın sakallı iple aynı renk makreme ipi de al kalın şişle hep düzgü örgü yani haroşa ör, hem biçimli duruyor hemde kalın oluyor. Zaten kalın şişle örersen çabucakda olur biter. Sen niyetlen ben sana yardımcı olurum
canım örgü biliyorum daha okula gitmyodum örgü örüyodum ben evde
işte ip alıp örmek lazım da vakit yok ki vakit var da bende iş yok
bu ara kitap okuuyorum
kpss testi aldım sözde cözücem bi kere açmadım amaaaan
ama cok istiyorum bi gün yapıcam
sen ne renk yapıyosun?
bneim banyom böyle morla lila arası bişi ne renk gider sence?
inşallah güzelim, hep gönlümden geçen o, herkes için
nalooooooooooooooo ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?