Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bişey olmaz ameliyat olur inşallah düzelir.. şimdi hastalıkların tedavisi var cok şükür ama yine de kader diyelim.
kayınvalidenler mi size ev alıcak?
annen haklı seni düşünüyor da şimdi kadının hastaılgı varken nasıl söylenir ki...:26:
bebiş için ne diyeceğimi bilemiyorum

kıslar gece cok güzel bi rüya gördüm bebişim olmus erkek. sarılıyorum seviyorum. birden uyandım iyikide uyanmısım yoksa ben hayatta hatırklamam gördüklerimi cok güzel di yaaaaaaa.

sinilerimm çok bozuldu yataktan bi döndüm baktım rüya eşimin elini tuttarak uyandımm çünkü bebeğimize baarken el eleydik bi döndük rüya off biz ya eşimin araba borcu var kredi ödüyo k.peder çekicek bizz ödücez ya kızlar 3 katlı evleri var anlaşmıştık aşşa kata inceklerdiye borca girmyeeye gerek yktu aşşa ev rütübetlidiye inmiyorlar bzde neyapcağımızı bilmiyorz eğer peder çekmezse kredi yi biz incez aşşa eve 3 sene sonra eşimin borcu bitiyoozaman bz ev alcaz evet hastalığı varken nasıl söylenirki ama bnde evm ayrı olsun istiyorumm ağlamak istemiyoumm bebeğim olsun istiyorum şu sıkıntılı gnler geçsin istiyorummmm

neyse kızlar ben çıkıyorum evin işlerini fln yapıyım da kafam dağılsın kendinze iii bakın gelirimm bn gene

rutubetli evde cocuk büyümüyo canım hep hasta oluyolar sakın öyle bişey yapmayın gerekirse arabayı satın gitsin evden önemli değli ve saglıgınızdan hiç önemli değil .
ben bu sekilde derim sana tabi akıl vermek gibi olmasında benim düşüncem
arkadasım var iş yerinde ondan biliyorum 2 cocugu var rutubetten hep hastalar.. yazık günah..
rutubeti yok etmek için bişeyler yapılamaz mı acaba?

ne yapalımm cnm bnm ya eşim satamaz çnküü arabayı satarsak bankaya borcumuz olcak 6 milyar o yüzden satamıyız cnm inan ne yapcağımızı bilmiyoum herşeyi zamana bıraktım inan ne olcak ne bitcek bilmiyorum

huhuuu kızlaar
kimse neden bişi yazmıyo yahuuuu

benim yımırtlama günlerimde gectii ama kırmızılar gelmeden çalışmalar bitmez

len hepinizmi kalktınız bilgisayar basından.ben tembelde oturuyom hala. aman bi yatagı toplucam bide banyoyu ciflerim bugün tamam işte dah dün yaptım süpürüp silme işini

ne yapalımm cnm bnm ya eşim satamaz çnküü arabayı satarsak bankaya borcumuz olcak 6 milyar o yüzden satamıyız cnm inan ne yapcağımızı bilmiyoum herşeyi zamana bıraktım inan ne olcak ne bitcek bilmiyorum

bir cıkış yol vardır canım Allah yardım eder
hem bebek yok şimdilik siz gecebilirsiniz alt kata ...rutubetsiz odasında oturursunuz..

huhuuu kızlaar
kimse neden bişi yazmıyo yahuuuu

benim yımırtlama günlerimde gectii ama kırmızılar gelmeden çalışmalar bitmez
aha da yazdım
yumurtlama geçince ben yavaşlatıyorum çalışmaları biraz

len hepinizmi kalktınız bilgisayar basından.ben tembelde oturuyom hala. aman bi yatagı toplucam bide banyoyu ciflerim bugün tamam işte dah dün yaptım süpürüp silme işini

evde olunca öyle oluyor sürekli silip süpüresi geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…