kevsercigim cok üzüldüm basına gelenlere büyük geçmiş olsun hepinize.
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
of yaa herşeyy üst üste geliyo ölmek istiyorumm ya kaynanamın gözünde arkasın da bişey çıkmışşş eğer tedavi olmazsa kör olursun demşşler...buna zülüyorum bide kendi annem ev nezaman alıcaksınız konuştunuzmu ne zaman ayrılıyouz diyo bana soruyo annemde haklı kaynanam çook çektir annemede banada annem küs kaynanam 8 aydan beri evime hiç gelmiyoo oda şimdi bağırdı niye konuşmadıız diye napıcaz bz allahım ölmek istiyorumm geçe gece rüyamda adet olduğumu gördüm onun etkisinde kaldım bu sabahta hamileyim eşimle bebeğimizi görüyoruz ultrasano giriyoruz kalp atışlarını duyuyoruzz okadar gerçekti kalktım baktım rüya ççok üzüldümmmm çokkk uyanmak istemedim ya şu bebek bi gelse ailler barısa sorun btsin artıkkk
canım bişey olmaz ameliyat olur inşallah düzelir.. şimdi hastalıkların tedavisi var cok şükür ama yine de kader diyelim.
kayınvalidenler mi size ev alıcak?
annen haklı seni düşünüyor da şimdi kadının hastaılgı varken nasıl söylenir ki...:26:
bebiş için ne diyeceğimi bilemiyorum
sinilerimm çok bozuldu yataktan bi döndüm baktım rüya eşimin elini tuttarak uyandımm çünkü bebeğimize baarken el eleydik bi döndük rüya off biz ya eşimin araba borcu var kredi ödüyo k.peder çekicek bizz ödücez ya kızlar 3 katlı evleri var anlaşmıştık aşşa kata inceklerdiye borca girmyeeye gerek yktu aşşa ev rütübetlidiye inmiyorlar bzde neyapcağımızı bilmiyorz eğer peder çekmezse kredi yi biz incez aşşa eve 3 sene sonra eşimin borcu bitiyoozaman bz ev alcaz evet hastalığı varken nasıl söylenirki ama bnde evm ayrı olsun istiyorumm ağlamak istemiyoumm bebeğim olsun istiyorum şu sıkıntılı gnler geçsin istiyorummmm
rutubetli evde cocuk büyümüyo canım hep hasta oluyolar sakın öyle bişey yapmayın gerekirse arabayı satın gitsin evden önemli değli ve saglıgınızdan hiç önemli değil .
ben bu sekilde derim sana tabi akıl vermek gibi olmasında benim düşüncem
arkadasım var iş yerinde ondan biliyorum 2 cocugu var rutubetten hep hastalar.. yazık günah..
rutubeti yok etmek için bişeyler yapılamaz mı acaba?
huhuuu kızlaar
kimse neden bişi yazmıyo yahuuuu
benim yımırtlama günlerimde gectii ama kırmızılar gelmeden çalışmalar bitmez
len hepinizmi kalktınız bilgisayar basından.ben tembelde oturuyom hala. aman bi yatagı toplucam bide banyoyu ciflerim bugün tamam işte dah dün yaptım süpürüp silme işini
ne yapalımm cnm bnm ya eşim satamaz çnküü arabayı satarsak bankaya borcumuz olcak 6 milyar o yüzden satamıyız cnm inan ne yapcağımızı bilmiyoum herşeyi zamana bıraktım inan ne olcak ne bitcek bilmiyorum
aha da yazdımhuhuuu kızlaar
kimse neden bişi yazmıyo yahuuuu
benim yımırtlama günlerimde gectii ama kırmızılar gelmeden çalışmalar bitmez
len hepinizmi kalktınız bilgisayar basından.ben tembelde oturuyom hala. aman bi yatagı toplucam bide banyoyu ciflerim bugün tamam işte dah dün yaptım süpürüp silme işini
ben çalışıyorum kuzum. mecbur pc başındayım. keşke evimde olsamda başladığım yolluğumu örsem
aha da yazdım
yumurtlama geçince ben yavaşlatıyorum çalışmaları biraz
ben yumurtlamaan sonra tamamen kesiyorum aman onlamı ugrascam iki günde bi ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?