aha da yazdım
yumurtlama geçince ben yavaşlatıyorum çalışmaları biraz
evde olunca öyle oluyor sürekli silip süpüresi geliyor insanın
basladın ha yolluga. siyahmı yapıyo cidden siyah cok toz topluyo be gülüm.
ne yapayım ,çalışıyorum ,bi yandan buraya yetişiyorumdelikızzzzzzzzzzzz nörüyon bakım. ben seni hiç tanımıyom yeni üyemmisin. varmı bebiş
aha da yazdım
ben yumurtlamaan sonra tamamen kesiyorum aman onlamı ugrascam iki günde bi ne gerek var
ben kesmiyorum kesemem
ama 2 günde 1 e düşürüyorum
saoll cnm çokk tşkk ederimmm pskolojm bozuldu ya sinirlrmm çok bozuldu durmadann ağlıyorumm
neyse kızlar ben çıkıyorum evin işlerini fln yapıyım da kafam dağılsın kendinze iii bakın gelirimm bn gene
he ya büyük bi sessizlik basladı bende sıkıldım. tabi canım kırmızılar gelene kadar ilişkiler devam
aha da yazdım
evde olunca öyle oluyor sürekli silip süpüresi geliyor insanın
delikızzzzzzzzzzzz nörüyon bakım. ben seni hiç tanımıyom yeni üyemmisin. varmı bebiş
aha da yazdım
ben yumurtlamaan sonra tamamen kesiyorum aman onlamı ugrascam iki günde bi ne gerek var
kevser kaçmış agla kız açılırsın içinde tutunca daha fena... sal gitsinnn
evet durmak yok yola devam
bizim hep aynı rutin ya her gün ya 2 günde ya 3 günde bir ama ben yumurtlamaya hiç bakımıyorum ne zaman olursa
bende iş yerindeyim aman evde olsam napıcam ki kocam aradı evde canı sıkılıyomuş napasam diye bi dünya iş verdim
kapıyı düzelt çeşmeyi yap diye
evet ben de artık hsaplamıyorum ,ilk başlarda çok hesaplıyordum da şimdi artık akışına bıraktım
onunla mı uğraşacağım yaa insanın psikolojisi bozuluyor
ay yok haftasonu deli oluyorum ben ,sürekli temizlikle uğraşıyorum eşim kızıyor ,bırak şu işin peşini kendine zaman ayır diyor
ne yapayım ,çalışıyorum ,bi yandan buraya yetişiyorum
ben kendimi tanıtmıştım ama kaçırmışsın
yok yaa bebiş mebiş
mayısta 2 yıl olacak işte ,1 aşılama denedim tutmadı ..
tüp bebek düşünüyorum ..
sebepsiz infertilite bizimki
ben kesmiyorum kesemem
yasın kac canım. daha iki yıl olmadan asılamayı yaptırmıssın hemen erken degilmi daha. benimde mayıs sonu 3 yıl olcak evleneli. bizde ben de sorun pkoluyum. yumurlama tembelligi var yani. klomen tedavisi gçrüyorum ama onuda bırakmayı düşünüyorum 5 ay oldu hormon hapları nede olsa vücudu biraz dinlendirmek istiyorum.31 yasındayım. kendiliginden olsun istiyorum ısrarla. onun için asılama tüp en son care bana göre. burda hatıt hapıyla hamile kalan cok bayan var bi dene istersen canım. ben gecen ay az bişi kullandım bu ay adet olursam ki 4,5 gün gecikti hayıt hapoını kullanacam klomeni kesecem.
ne yapayım ,çalışıyorum ,bi yandan buraya yetişiyorum
ben kendimi tanıtmıştım ama kaçırmışsın
yok yaa bebiş mebiş
mayısta 2 yıl olacak işte ,1 aşılama denedim tutmadı ..
tüp bebek düşünüyorum ..
sebepsiz infertilite bizimki
ben kesmiyorum kesemem
benimde sebepsiz infertiliteee
.2 oğlum var bende yeni bir bebek istiyorum inşallah hayırlısıyla bir kızım olur....
basladın ha yolluga. siyahmı yapıyo cidden siyah cok toz topluyo be gülüm.
hosgeldin. üçüncüyü düşünüyon ha. ay insallah olur kızın.
slm kızlar ben geldim nasılsınız moralim yok yaaa rahimde yara çıktı yakmak gerek dedi 15 gün sonra çıkıcak sonuçlar diğer hormonlarım iyi sorun yok çok az idrar yollarında enfeksiyon var dedi sancılar ondan oluyomuş ilaç verdi iki ayrı fitil verdi adetin 3. günüde gel yumurtlma takibinide yapalım ilaçlar verelim yumurtlamayı artırsın dedi eşimdende sprem tahlili istedi işte böyle
slm kızlar ben geldim nasılsınız moralim yok yaaa rahimde yara çıktı yakmak gerek dedi 15 gün sonra çıkıcak sonuçlar diğer hormonlarım iyi sorun yok çok az idrar yollarında enfeksiyon var dedi sancılar ondan oluyomuş ilaç verdi iki ayrı fitil verdi adetin 3. günüde gel yumurtlma takibinide yapalım ilaçlar verelim yumurtlamayı artırsın dedi eşimdende sprem tahlili istedi işte böyle
http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/259951-sakalli-ipten-koltuk-ortulerim.html
bakın kızlar burdaki gibi ama benimkiler sadece örtü gibi olur çünkü koltuklarım yastıksız arkasına kadar gelicek normak peluş örtülerim gibi iki parçadan örüp dikerim şık duruyor dimi. Beyazından yaparım. Ne dersiniz, gerçi yolluk bi bitsin öyle bakarım ama olsun yinede fikir fikirdir
hosgeldin gülüm bende seni bekliyodum canımın içi. nasıl rahimde yara varmıs ya nasıl olusuyoki bu yara. neyse canım sıkma canımnı tedaviyle düzelecek bişi demekki. büyük bi sorun cıkmasın yeterki. iltihap agrı yapıyomus he gülüm. güzelce kullan fitilini gecer canım kafanı takma böle seylere.
hoşbuldum gülüm benim sağolasın geldim geldimde canım sıkkınki başıma ağrı girdi artık valla ne olur bilemiyorum yara hamile kalmaya engel değil dedi kesinlikle ama işte yakılması gerek falan dedi bilmiyorumki ne olur sen nasılsın bkalaım bitaNEM:26:
hoşbuldum gülüm benim sağolasın geldim geldimde canım sıkkınki başıma ağrı girdi artık valla ne olur bilemiyorum yara hamile kalmaya engel değil dedi kesinlikle ama işte yakılması gerek falan dedi bilmiyorumki ne olur sen nasılsın bkalaım bitaNEM:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?