Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

basladın ha yolluga. siyahmı yapıyo cidden siyah cok toz topluyo be gülüm.

canım siyah yapıyorum, yoksa en iyi ihtimalle kirli beyaz yapmam lazımdı
ben bu ipe sardım ama koltuk örtülerimide beyazından yapmak istiyorum, şahane duruyor.kkda bri yapmıştı. Bakarım zaten hoşuma giderse aynı genişlik bir tane daha yaparım yolluğuma dikerim halı gibi yaparım onu büyük olur. salonda durur. Hem bebek olunca sürekli yıkanmak silkelenmek istiycek normal halılarla nasıl başederim ben :26:

delikızzzzzzzzzzzz nörüyon bakım. ben seni hiç tanımıyom yeni üyemmisin. varmı bebiş
ne yapayım ,çalışıyorum ,bi yandan buraya yetişiyorum
ben kendimi tanıtmıştım ama kaçırmışsın
yok yaa bebiş mebiş

mayısta 2 yıl olacak işte ,1 aşılama denedim tutmadı ..
tüp bebek düşünüyorum ..
sebepsiz infertilite bizimki

saoll cnm çokk tşkk ederimmm pskolojm bozuldu ya sinirlrmm çok bozuldu durmadann ağlıyorumm

neyse kızlar ben çıkıyorum evin işlerini fln yapıyım da kafam dağılsın kendinze iii bakın gelirimm bn gene

kevser kaçmış agla kız açılırsın içinde tutunca daha fena... sal gitsinnn

he ya büyük bi sessizlik basladı bende sıkıldım. tabi canım kırmızılar gelene kadar ilişkiler devam

evet durmak yok yola devam

aha da yazdım
yumurtlama geçince ben yavaşlatıyorum çalışmaları biraz

evde olunca öyle oluyor sürekli silip süpüresi geliyor insanın

bizim hep aynı rutin ya her gün ya 2 günde ya 3 günde bir ama ben yumurtlamaya hiç bakımıyorum ne zaman olursa

bende iş yerindeyim aman evde olsam napıcam ki kocam aradı evde canı sıkılıyomuş napasam diye bi dünya iş verdim
kapıyı düzelt çeşmeyi yap diye

delikızzzzzzzzzzzz nörüyon bakım. ben seni hiç tanımıyom yeni üyemmisin. varmı bebiş

slm kızlar ben geldim nasılsınız moralim yok yaaa rahimde yara çıktı yakmak gerek dedi 15 gün sonra çıkıcak sonuçlar diğer hormonlarım iyi sorun yok çok az idrar yollarında enfeksiyon var dedi sancılar ondan oluyomuş ilaç verdi iki ayrı fitil verdi adetin 3. günüde gel yumurtlma takibinide yapalım ilaçlar verelim yumurtlamayı artırsın dedi eşimdende sprem tahlili istedi işte böyle

basladın ha yolluga. siyahmı yapıyo cidden siyah cok toz topluyo be gülüm.

http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/259951-sakalli-ipten-koltuk-ortulerim.html
bakın kızlar burdaki gibi ama benimkiler sadece örtü gibi olur çünkü koltuklarım yastıksız arkasına kadar gelicek normak peluş örtülerim gibi iki parçadan örüp dikerim şık duruyor dimi. Beyazından yaparım. Ne dersiniz, gerçi yolluk bi bitsin öyle bakarım ama olsun yinede fikir fikirdir

hosgeldin gülüm bende seni bekliyodum canımın içi. nasıl rahimde yara varmıs ya nasıl olusuyoki bu yara. neyse canım sıkma canımnı tedaviyle düzelecek bişi demekki. büyük bi sorun cıkmasın yeterki. iltihap agrı yapıyomus he gülüm. güzelce kullan fitilini gecer canım kafanı takma böle seylere.

canım geçmiş olsun pek bilgim yok ama geçen bir arkadaş dondurduk annemin rahmindeki yarayı ve 10 yıldır sorunu yok dedi, illa yakmakmı lazımmış ki

canım yolluklar iyide bence koltuklara hiç hos olmamıs ya cok kaba göstertmiş bence sen koltuklarına hiç bulasma gülüm yollukları yap güzel güzel.

elifim ne zaman yaktırıcan yarayı bu topicte biri vardı ya hatırlıyosn ona bi sor canım o anlatıyodu yara cıktı yajktırdım diye ismini hatırlamadınm ya. nasıl yakıldıgını ögrenirsin ögrendini yoksam. bak hormonların güzel cıkmıs hiç bi sorun yok yara dısında onunda yakarak tedavisi var üzülme ne olur canım ya.

hoşbuldum gülüm benim sağolasın geldim geldimde canım sıkkınki başıma ağrı girdi artık valla ne olur bilemiyorum yara hamile kalmaya engel değil dedi kesinlikle ama işte yakılması gerek falan dedi bilmiyorumki ne olur sen nasılsın bkalaım bitaNEM:26:

iyiyim gülüm moralim cok iyi rüyamda bebem olmus onu hatırlayarak uyandım bana acayip moral depolşadı bu bebişi görmem.
ben hep kız istiyorum ama bebiş erkekti olsun diyorum bi seviyorum sarılıyorum.

canım sakın o yarayı ihmal etme yaktır olurmu bebege engel olmuyo nasılsa diye erteleme yaktırmayı gebe kalmadan hemen yaktır canım. doktora dedinmi ben test yaptım pozitif cıkıyo diye ne dedi canım.yokmu kesin bebiş.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…