Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

KIZLARRRRRRRRRR

BEN BEBİK İSTİYORUMMMMMM..

DELİ GİBİ İSTİYORUM HEMDEEEEEEEEEEE

ÇOK BEKLETTİ BU SIPAAAAAAAAA:84::84::84::84::84:

senin ne kadar olmuştu canım ya aynımıydı bizim 6 ay oldu benim

Ben atlattım cnm bnm haftasonu yaptım ben onları..resmen anam ağladı yani...kolay gele cnmm yavaş yavaş yap birden yapma bence..

benim bi ark. var biz temizliği birlikte yapıyoruz ben ona gidiom o bana geliokolay oluyo yoksa tek başıma çıkamam bi günde
gerçi onların ev 3 katlı trıblex geçen 3 kişi yaptık ama yok böyle bi yorgunluk dedim zaten ben sana bi kere gelcem sen bana 3 diye

kızlar bu arada şu msn adreslerinizi alim..çok şükür msni yükledim..özelden bana msj atın olur mu??

Gece eşimin parfümünden midem bulandı istermisin yakında eşimden midem bulansın:26:

Allah seni ne yapmasın..ee doğru ama hak geçmesin

cnm ben bugün itibariyle 21 aylık evliyim..20 aydır bebiş için uğraşıyoruz cnm..en son rahim filmim çekildi bi sorun yok çok şükür...bu 2 ayda ilaçsız serbest takılıyoruz cnm..eğer olmazsa ramazanda doktora gidicem tekrar

Son düzenleme:
Gece eşimin parfümünden midem bulandı istermisin yakında eşimden midem bulansın:26:

aaaa ben böyle bişey duydum be :26:

bi arkadaş,kocam kokuyo midem kaldırmıyo diyoduydu..
adam hergün duş alıyomuş ama kıza gene de acaip bi koku geliyomuş adamdan

Canım bi öneride bulunabilir miyim dener misin bal tarçın çörek otu karıştırıp yermesin yumurtalara çok etkisi var benim arkadaşım şu ateş ölçen öyle hamile kaldı

Ne fena bi şey kuzen :26:Boşar adam beni zaten istemiyo çocuğu

tübeee herifte kokar mı bee..mis kokar o aşk kokar

Canım bi öneride bulunabilir miyim dener misin bal tarçın çörek otu karıştırıp yermesin yumurtalara çok etkisi var benim arkadaşım şu ateş ölçen öyle hamile kaldı

sağol tatlım..ne kadar yiycem ben bunu?kaç gün? kaç kaşık?

iyi akşamlar sizleree ben gidiyorum arkadaşım geldi dedikodu vaaa:))epeydir uzak kaldım ortamdan bakalım neler olmuşş.Bugün hamile bi arkadaşımla bebek mağazası gezdim aşka geldim doğuracamakşama gelerim biraz...

sağol tatlım..ne kadar yiycem ben bunu?kaç gün? kaç kaşık?

Sabahları aç karnına yiyebilirmisin bilmiyorum ama sabah aç karnına 1 çorba kaşığı bi de akşam aynı şekilde..Aç karnına yiyemezsen artık kahvaltıdan sonra yersin..Ben pek tadını bilmiyorum ama balını biraz fazla koyuyodu arkadaşım çörek otu acı oluyomuş..Bi küçük kavanoz bal al aktardan olsun ama onlarınki daha hakiki oluyo..Buna bir yemek kaşığı tarçın koy bir yemek kaşığıda çörek otu..Yalnız çörek otu toz çörek otu olcakmış aktarda satılıyomuş..Karıştır öyle ye..Senin için telefon açtım şimdi arkadaşıma o yazdırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…