Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende iyiim çok şükür daha iyiyim gülüm benim

gunaydinnnn ulen oyle bi giris yaptin ki yine yeni yeniden hamile kalasim geldi he :))

taze gebe napiyosununz bebis ve sen 2 haftaya hem keseyi hem kalbini gorursun canim
iyiyim bebeğimmm
2 hafta dolmadan aslında gitmek istiyorum.
sabırsızlanıyorumm çünküü :26:
kalp atışını da ikisini birden duysam daha iyi ama ben diyodum 5+4 veya 5+5 te giderim diye

oflum gamze biliyo nezaman görleceğini benim hiç bir fikrim yok :44:
bu arda bebeğinin doğum günüde pek bir güzel
12.12.2012

sağol gene de canım :)
evet pek bi özell
MAşalllaah subhanallah bebeğime

[video=youtube;nUvzBA5av60]http://www.youtube.com/watch?v=nUvzBA5av60&feature=related[/video]

canım ben 5+2 de gitmiştim doktora ilk defa, o zaman görebilmiştik keseyi

ayy canım ne güzel haber yaa :)))
bende öyle giderim artık ya çok sabırsızım
babası da görecekmiş.
gelmek istiyo o yüzden haftasonu gidelim diyo ama ben kendime bi doktor buldum annem tavsiye etti
ona gidicem

canim 5+6da dudum ben kalbini zaten 2 hafta demem o gelecek haftayi es gec ondan sonraki haftaya denk geliyo acele etme degerin daha az 5+lara kadar iyice yukselir

kocccaman birrr maşşalllhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

dur canım linki simdilik kalsın bi adet oçluyum da ole isaticem senden canım. gitmi diyon simcik doktora ya yine ümitlendirirse iki saatte ben havalara ucuyom kıs. bisey gördüm bi tahlil yapalım. bu sahneyi gecen ay gördük biliyosun bu ayda aynı haltı yirse doktor dötüne sokarım ama bana soktugu seyi. sonrada derim aa bişiler görüyom gitte bi sen baktır diye

ben bi yandan evi topluyorum yavrım ondan şeyettiremedim
ya bi de çok alakasız bişi sormak istiyorum
evinde uzun tüylü shaggy halı olupta halı yıkamaya vereniniz varmı

heeeemmmmmmm iyi bakalım topla evini temiz gibe seniii
valla benim yok o şagimi hagimi o yüzden bilemedim :26:
bende düşünüyorum o halıdan ama kullanışı nasıl olur onu bilmiyorum süpürürken felan rahat oluyomu o :44:

Allah cezani vermesin senin aslinda bazi drlara yapmak lazim dedigini

ya bi anda maziye daldim bende bi zmnlar 4 haftaliktim
insan hep oyle kalacak zmn gecmez saniyo ama ooo kac haftalik olduk

ya ben o tip hali almak istiyodm bakimi zor dediler vazgectim yikamaya veriliyosa iyi
bilemedim ki işte yıkamaya verilir mi
verilsede ilk hali gibi geri gelir mi acaba
şimdi yumuşak parlak tüylü
yıkanınca yapışıcak yüyleri birbirine diye tırsıyorum

süpürmede sorun yokda işte temizliği yıkaması filan nası olur bilemedim bende

len manyek delü seni şuan nasıl kahkaha attım bir bilsen diyeceklerki ne oluyo üsttekiler dimek gitte sen baktır diyicen sen harbiden alesin be bacım umutlanma bak ağzın yandı geçen aydan diyicemde bende adet sonrası testi yaptım sanki adet hiç olammışmda hamileyim moduna girdim yani testi atmaya mkıyamadım vallaha ama git baktır belki geç döllenmeolmuştur idrarda çıkmaıştır kanda çıkar yada başka birşeydir ne bileyim sen hormon testi yaptırmışmıydın

15 mayista memur ve memur emeklilerine zam geliyomus benim terminator yine yasadi :) kayinbaba ogretmen emeklisi kapti yine zammi :)))

Yokkkkk ben ha bi daha katlanamam sanirim hamileligin stresine yok anam dogurur dogurmaz korunma yontemleri acilin ulen ben geldimmm diycim )

kadınlar doğum sancısı çekerken birdahamııı aslaaaaaaaaaa derlermiş
tabi bebek çıkar çıkmaz kadının totosun şeytan bir şaplak atarmış ağrı sızı kalmayınca kadın hmen 2. yi düşünürmüş benden sölemesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…