bende iyiim çok şükür daha iyiyim gülüm benim
iyiyim bebeğimmmgunaydinnnn ulen oyle bi giris yaptin ki yine yeni yeniden hamile kalasim geldi he :))
taze gebe napiyosununz bebis ve sen 2 haftaya hem keseyi hem kalbini gorursun canim
oflum gamze biliyo nezaman görleceğini benim hiç bir fikrim yok :44:
bu arda bebeğinin doğum günüde pek bir güzel
12.12.2012
ne güzelll işte yaaa mutlu olun hepp
umutlu olun... :))
inşallah güzel olacak...
bişey sorucam kızlarr keseyi görmeye ne zaman gidebilirimmm
gunaydinnnn ulen oyle bi giris yaptin ki yine yeni yeniden hamile kalasim geldi he :))
taze gebe napiyosununz bebis ve sen 2 haftaya hem keseyi hem kalbini gorursun canim
canım ben 5+2 de gitmiştim doktora ilk defa, o zaman görebilmiştik keseyi
iyiyim bebeğimmm
2 hafta dolmadan aslında gitmek istiyorum.
sabırsızlanıyorumm çünküü :26:
kalp atışını da ikisini birden duysam daha iyi ama ben diyodum 5+4 veya 5+5 te giderim diye
sağol gene de canım :)
evet pek bi özell
MAşalllaah subhanallah bebeğime
puffy
gamze
didemmm
kızlar ne bakıyosunuz be yazsanızaaa
iyiyim bebeğimmm
2 hafta dolmadan aslında gitmek istiyorum.
sabırsızlanıyorumm çünküü :26:
kalp atışını da ikisini birden duysam daha iyi ama ben diyodum 5+4 veya 5+5 te giderim diye
sağol gene de canım :)
evet pek bi özell
MAşalllaah subhanallah bebeğime
GÜLÜM DAHA GELMEDİ ELİME BUGÜN GELİCEK SANIRIM BİR GÜNDE DİYOLARDI AMA HALA YOK AYRICA FİYATIDA 33 TL 30 OVUCAN 10 GEBELİK TESİ FISTIĞIM LİNKİNİ GÖNDEREYİMMİ KARGO ÜCRETİDE BİZE AİTMİŞ YANİ
HOŞGELDİN GİBECİK NASILSIN BALIM BENİM
ben bi yandan evi topluyorum yavrım ondan şeyettiremedim
ya bi de çok alakasız bişi sormak istiyorum
evinde uzun tüylü shaggy halı olupta halı yıkamaya vereniniz varmı
kal kız kallll doğurur doğurmaz hemen gebe kalll
1.5 hafta bekleyeceğim o zaman :)canim 5+6da dudum ben kalbini zaten 2 hafta demem o gelecek haftayi es gec ondan sonraki haftaya denk geliyo acele etme degerin daha az 5+lara kadar iyice yukselir
kocccaman birrr maşşalllhhhhhhhhhhhh
ben bi yandan evi topluyorum yavrım ondan şeyettiremedim
ya bi de çok alakasız bişi sormak istiyorum
evinde uzun tüylü shaggy halı olupta halı yıkamaya vereniniz varmı
dur canım linki simdilik kalsın bi adet oçluyum da ole isaticem senden canım. gitmi diyon simcik doktora ya yine ümitlendirirse iki saatte ben havalara ucuyom kıs. bisey gördüm bi tahlil yapalım. bu sahneyi gecen ay gördük biliyosun bu ayda aynı haltı yirse doktor dötüne sokarım ama bana soktugu seyi. sonrada derim aa bişiler görüyom gitte bi sen baktır diye
1.5 hafta bekleyeceğim o zaman :)
sağol tecrübeli anne :)))
teşekkürler teyzesi
bilemedim ki işte yıkamaya verilir miya ben o tip hali almak istiyodm bakimi zor dediler vazgectim yikamaya veriliyosa iyi
heeeemmmmmmm iyi bakalım topla evini temiz gibe seniii
valla benim yok o şagimi hagimi o yüzden bilemedim :26:
bende düşünüyorum o halıdan ama kullanışı nasıl olur onu bilmiyorum süpürürken felan rahat oluyomu o :44:
dur canım linki simdilik kalsın bi adet oçluyum da ole isaticem senden canım. Gitmi diyon simcik doktora ya yine ümitlendirirse iki saatte ben havalara ucuyom kıs. Bisey gördüm bi tahlil yapalım. Bu sahneyi gecen ay gördük biliyosun bu ayda aynı haltı yirse doktor dötüne sokarım ama bana soktugu seyi. Sonrada derim aa bişiler görüyom gitte bi sen baktır diye
Yokkkkk ben ha bi daha katlanamam sanirim hamileligin stresine yok anam dogurur dogurmaz korunma yontemleri acilin ulen ben geldimmm diycim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?