Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaptırmıstım canım pkolu oldugum cıkmıstı ortaya

15 mayista memur ve memur emeklilerine zam geliyomus benim terminator yine yasadi :) kayinbaba ogretmen emeklisi kapti yine zammi :)))...

ya bi anda maziye daldim bende bi zmnlar 4 haftaliktim
insan hep oyle kalacak zmn gecmez saniyo ama ooo kac haftalik olduk

bende ilk testin fotosunu ekledigim gunu hatirliyom dogurmak uzereyim zaman ne cabuk geciyo gercekten :))

seytandan randevu alamda anlasma imzaliyim o zaman bana saplatmasin :)))

kizlar barbunyayi geceden islamayinca da pisirebilir miyiz acaba ben unutmusum da :44:

Canim uzun surer belki ama piser bence toptan haslayip buzluga atsana daha kolay olur hem bu zamanlarda ben nohut fasulye vb 1 kg toptan hasliyom dolduruyom buzluga kolaylik oluyo hem hamilesin kolaylik yap kendine azcik

yaptırmıstım canım pkolu oldugum cıkmıstı ortaya
hee o zaman çıktı haa peki prolaktin değerin kaç çıkmıştı yaa benim bu konuşarda bilgim yıok açıkçası başıma geldi ondan bilitorum sanki hormon bozukluklarında tek hastalık prolaktinmiş gibi geliyo değilmiş geçenki sonuçlarıma baktımki sürüsüne şeyler var diye ama sendekini çözemeidm hadi benimki adet düzensizliği yapıyodu seninkini bilemiyorum başka hastalıklarmı var psikolijkmen taktığın içinn kafaya da geçikiyomu bilemiyorum bidenemmm:44:

canım benim pko hastalıgı tamamen iyileştiremiyolar bu ölene kadar sürecek bende iste haplarla gibe bırakmaya calısıyo doktor. beben olur ama biraz ugrastırır dedi. cocuk olduktan sonra adet düzensizligim yine devam etcekmis sonra ikinci gebelik için aynı islemler iste. bi sürü yumurta olusuyo bi yumurtanın içinde büyüyo cok bölündügü için yeterli büyüklüge gelmiyo catlama derecesine yanı. sonra fosssssssss geri sönüyo yumurta zamanla kiste ceviriyo kiminde bende simdilik bişi yok allahtan sadece adet düzensiz. ama verdigi hapları kullandıgım halde bu düzensizlik olusmamalıydı ona takıyom kafayı iste. fsh ve lh hormonlarımı ne varmıs onlar arası deger iki kat cıkarsa pkolu olunuyopmus canım. hı o hormonlar ne dersen bende bilmiyom canım arastırmadım hiç.

iki gündür gobegimin altinda hafif bi sislik var ya ümitleniyorum insallah hamişimdir

Son düzenleme:
leynnnnnnnnnnnn elif senin niye cıkmıyo yine ne halt karıstırıyon len yine düdük

anladım canım yaa ne diyebilirimki hayırlısı olsun hakkında vardır bubndada bir hayır inş rabbim verir çok çektrmeden bebeğini sana git gel bakalım doktora inş güzel haberlerle gelirsin hiç belli olmaz bitnaem öpüyorum haber et bana keisn olmadı özelden yazz

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…