len manyek delü seni şuan nasıl kahkaha attım bir bilsen diyeceklerki ne oluyo üsttekiler dimek gitte sen baktır diyicen sen harbiden alesin be bacım umutlanma bak ağzın yandı geçen aydan diyicemde bende adet sonrası testi yaptım sanki adet hiç olammışmda hamileyim moduna girdim yani testi atmaya mkıyamadım vallaha ama git baktır belki geç döllenmeolmuştur idrarda çıkmaıştır kanda çıkar yada başka birşeydir ne bileyim sen hormon testi yaptırmışmıydın
1.5 hafta bekleyeceğim o zaman :)
sağol tecrübeli anne :)))
teşekkürler teyzesi
ya bi anda maziye daldim bende bi zmnlar 4 haftaliktim
insan hep oyle kalacak zmn gecmez saniyo ama ooo kac haftalik olduk
kadınlar doğum sancısı çekerken birdahamııı aslaaaaaaaaaa derlermiş
tabi bebek çıkar çıkmaz kadının totosun şeytan bir şaplak atarmış ağrı sızı kalmayınca kadın hmen 2. yi düşünürmüş benden sölemesiii
kizlar barbunyayi geceden islamayinca da pisirebilir miyiz acaba ben unutmusum da :44:
kizlar barbunyayi geceden islamayinca da pisirebilir miyiz acaba ben unutmusum da :44:
bende ilk testin fotosunu ekledigim gunu hatirliyom dogurmak uzereyim zaman ne cabuk geciyo gercekten :))
seytandan randevu alamda anlasma imzaliyim o zaman bana saplatmasin :)))
hee o zaman çıktı haa peki prolaktin değerin kaç çıkmıştı yaa benim bu konuşarda bilgim yıok açıkçası başıma geldi ondan bilitorum sanki hormon bozukluklarında tek hastalık prolaktinmiş gibi geliyo değilmiş geçenki sonuçlarıma baktımki sürüsüne şeyler var diye ama sendekini çözemeidm hadi benimki adet düzensizliği yapıyodu seninkini bilemiyorum başka hastalıklarmı var psikolijkmen taktığın içinn kafaya da geçikiyomu bilemiyorum bidenemmm:44:yaptırmıstım canım pkolu oldugum cıkmıstı ortaya
düdüklüde yapacaksan 20 dak da oluyo tencerede bi saati bulur ama pişer yani. zeytinyaglımı yapacaksın.
leynnnnnnnnnnnn elif senin niye cıkmıyo yine ne halt karıstırıyon len yine düdük
hee o zaman çıktı haa peki prolaktin değerin kaç çıkmıştı yaa benim bu konuşarda bilgim yıok açıkçası başıma geldi ondan bilitorum sanki hormon bozukluklarında tek hastalık prolaktinmiş gibi geliyo değilmiş geçenki sonuçlarıma baktımki sürüsüne şeyler var diye ama sendekini çözemeidm hadi benimki adet düzensizliği yapıyodu seninkini bilemiyorum başka hastalıklarmı var psikolijkmen taktığın içinn kafaya da geçikiyomu bilemiyorum bidenemmm:44:
leynnnnnnnnnnnn elif senin niye cıkmıyo yine ne halt karıstırıyon len yine düdük
canım benim pko hastalıgı tamamen iyileştiremiyolar bu ölene kadar sürecek bende iste haplarla gibe bırakmaya calısıyo doktor. Beben olur ama biraz ugrastırır dedi. Cocuk olduktan sonra adet düzensizligim yine devam etcekmis sonra ikinci gebelik için aynı islemler iste. Bi sürü yumurta olusuyo bi yumurtanın içinde büyüyo cok bölündügü için yeterli büyüklüge gelmiyo catlama derecesine yanı. Sonra fosssssssss geri sönüyo yumurta zamanla kiste ceviriyo kiminde bende simdilik bişi yok allahtan sadece adet düzensiz. Ama verdigi hapları kullandıgım halde bu düzensizlik olusmamalıydı ona takıyom kafayı iste. Fsh ve lh hormonlarımı ne varmıs onlar arası deger iki kat cıkarsa pkolu olunuyopmus canım. Hı o hormonlar ne dersen bende bilmiyom canım arastırmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?